Teşke kibarbir şekilde etseyydizniz sonuçda oda bir insan, onun adına üzüldüm kesin çoook üzülmüşdür.evet bikere evlenme teklifini red etmiştim. İyikide etmişim, hiç pişman olmadım. Bayaği kaba bi şekilde etmiştim, cünkü o insani hic sevmiyordum ve sürekli peşimdeydi beni rahat birakmiyordu. Beni çok bunaltmiştı
Bu zamana kadar aklıma geldiği kadarıyla 7-8 evlilik teklifi red ettim şakkıdı
Ay hangi birini söylesem, deee ortaokul ikide teklif etmeye başladı hödükler, (teklif edende öğretmen güya:mymeka:, eşşoğlusu) 10-15 olmuştur kanımca toplam. Üniv.de çok olmuştu. Ama en çok kaymakamı reddettiğime yanarım. ne güzel şimdi bir elim yağda öteki balda olurdutatlicadiarzu, ay keltoştu ama napiyim:1closedeyes:, pilot olan fena değildi ama içim ısınmadı ona. banka müfettişi olan da kısa boyluydu, diğerleri dersen üniv. öğrencisiydi zaten, ayranları yok içmeye.... gerisini biliyorsunuz tatlicadiarzu,
Kocacımda evlenme teklif etsin diye az bakmamıştım gözünün içine, teklif edince direk atladımtatlicadiarzu
Ay hangi birini söylesem, deee ortaokul ikide teklif etmeye başladı hödükler, (teklif edende öğretmen güya:mymeka:, eşşoğlusu) 10-15 olmuştur kanımca toplam. Üniv.de çok olmuştu. Ama en çok kaymakamı reddettiğime yanarım. ne güzel şimdi bir elim yağda öteki balda olurdutatlicadiarzu, ay keltoştu ama napiyim:1closedeyes:, pilot olan fena değildi ama içim ısınmadı ona. banka müfettişi olan da kısa boyluydu, diğerleri dersen üniv. öğrencisiydi zaten, ayranları yok içmeye.... gerisini biliyorsunuz tatlicadiarzu,
Kocacımda evlenme teklif etsin diye az bakmamıştım gözünün içine, teklif edince direk atladımtatlicadiarzu
Ay dikkat ettimde benim hiç doktor isteyenim olmamıştatlicadiarzu
sen evlendiğine şükret içi geçmiş karı:mymeka:
hayallerin senin olsun:roflol:
bu gene akşamdan kalmış
Elleşmeyin kuzuma ben kaymakamı biliyorum şakkıdı
Hiç evlenme teklifi almadımki ret etme lüksüne ulaşayım, nası bişi oluyor acabatatlicadiarzu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?