Evlenme Teklifini Red Ettiginiz Oldu mu ???

valla bende cok reddettim,bi çok sebebi vardı,birinin ailesiyle sorunları vardı düşündüm ve içlerinde yer almak istemedim,biri evlenince 3 yıl japonyada kalıcaz görev icabı demişti,bir baskasına içim ısınmadı,birini yanıma yakıstırmadım......falan filan...ama bence en önemli neden onları ferhatım kadar sevmemem diye düşünüyorum.....reddetme olayını genelde incitmeden yapmaya kibar davranmaya özen göstererek yaptım....valla özür dilerim ya hepsinden......

çok eskilerden bir konu ama yazmak istedim.. hemde diğer kızlarında düşüncelerini bilmek istediğim için güncelleyim dedim...

ben reddetmedimde sanırm reddedildim karışıktı biraz

ilk teklifi görücü usulü tarzında bi havacı subaydı... annem ve annsi ısrar etti tanıştık sonra bu görevde yükseldiğini duyunca beni bıraktı.. hoş iide yapmış pişman dğilim ama arkamdan kısa boylu ve şişko demiş olması bunuda duymam inanılmaz incitti.. sanırm bundan 4 sene önceydi.. o yüzden bunun yarasını hep içimde taşırım.. bi de anlamam ki adam beni çocukluğumdan beri takip ediomuş ve ben üniv kazanana kadar bi kere bile dönüp bakmamamışım ... hala anlamadım intikammı almaya çalıştı

ikinciside öğretmendi ama iyikide olmamış.. hoş o da bnden için şişko ve kısaydı istmedim demiş ama ben zaten annme çenesi çok düşük ben bunla yapamam istemiom demiştim :jeyyar:

üçüncüsü ise mühendisti ama ailem istemezdi diye direk ve kibarca reddettim..
dördüncüsü ünivden arkadaşımdı şimdi hoş bi yerde müdür ve ii işi var ama çok yapışıodu bana o yüzden istemedim :)
beşinciside öğretmendi fikirlerimiz uyuşmadı diye istemedim.. ama ailem onu çok istedi bende reddettim diye ailemle aram bozuldu.. kendin bul dediler karışmıolar ama bendede bulacak güç de yok.. kendimide bğnmiom..

gerçi sonra bikaç arkadaşım daha evlenme teklif etti pat diye ama kısmet deilmiş.. şimdide çok hoşlandığım biri var ama o da beni istemio sanırm... yedekte tutuluom gibime gelio... kırk yılda brini beğen o da seni istemesin kötü kader bu olsa gerek..

destan yazdım ya kusura bakmayın...

çok ısrarla aynı kişiden 2 yıl boyunca sınırsızca evlenme teklifi aldım.belki 300,belki 400 kere..
o zaman eşimle flört ediyorduk.eşime de korkudan bir şey diyemiyordum girerler birbirlerine diye..:1shok:
en son 14 şubat 2005 de yeter artık diye çığlık attığımı hatırlıyorum telefonda.peşinede ağladım ne olur rahat bırak beni diye.senağlama
sahil güvenlikte uzman çavuştu,işinden istifa edip memleketi bursaya dönmesi ile rahat günler başladı benim için..:Saruboceq:

Ben de çok evlenme tekliflerini reddettim.Çok peşimden koşan insanlar vardı.Hepsine kocaman bir "HAYIR" dedim.Çünkü benim hayatımın anlamı,karanlık gecelerimin güneşi,hayat yoldaşım,başımın tacı,gönlümün sultanı vardı.Ama onun bu kişilerden hiç haberi yok.Yoksa onları boğar.Asla da demem.Kızlarrr aşkmı çok seviyorum yaaa.

Birçok kez reddettiğim olmuştur. Ama öyle ahh alarak arkamda birilerini bırakmadım Allah'a şükür.

Şuan ki sözlüm de tanıştığımız akşam bana evlenme teklif etmişti, deli mi ne demiştim ama zamanla çok ama çok sevdim ve 1 yıldan sonra sözlendik, hatta haftaya cumartesi nişanlanıyorum :sm_cool:

Nişanlımı çok reddettim ben diyim 10-siz diyin 15 öyle yani...Anlatayım..

Biz bundan 8 yıl önce tanıştık. o zamanlar ben bununla dalga geçiyodum tipe bak uzun burun falan die otobüste çok nadir konuşuyorduk.
sonra 6 ay sonra aylardan temmuz 1 hafta sana bişi deicem dedi durdu meğer benden çok hoşlanmış, ben dedim ya ben artık bir iki günlük bir ilişki düşünmüyorum. olacaksa sonuna kadar olacak dedim. sonu evlilik olmalı dedim. oda zaten bende öyle düşünüyorum dedi.
İyi dedik gezdik tozduk o zaman benimle evlenirmisin gibi şarkılar vardı. onları söylüyo tabi ben anlamamazlıktan geliyorum çıldırıyor falan. sonra otobüste teklif ediyor ben beğenmiyorum ne bu böyle teklifmi olur die...
sonra bana güller almış kurutmuş hepsinin üstünde yapraklarda benimle evlenirmisin yazıyormuş her harfte tabi ben o kadar dikkat etmemiştim sonra bana olayı söylediğinde iş işten geçmişti teklif yine havada kaldı. daha bunun gibi neler neler ama hiç teklif etme şeklini beğenmediğimden hep reddettim. En sonunda beraber tatile gittik. Ben yüzme bilmiyorum. Kanoya bindik baya derin yerlere geldik sahildende uzaklaştık. Beni seviyormusun dedi. Evet dedim. Bende seni seviyorum BENİMLE EVLENİRMİSİN DEDİ aaa bak olmadı gine ama diye ben gırgıra alıyordum yine kanoyu sallamaya başladı bu seferde bişi demessen atarım seni aşağı dedi kaydirigubbakcemile Zaten ben dünden razıymışımda naz yapıyormuşum :roflol: Tabii bu tehditle evet demek durumunda kaldım..
Ve yine bir temmuz günü evlenmeye karar verdik. Önümüzdeki temmuzda evleniyoruz tabii ben vaz geçmezsemm hihoyyyt

benım 3 yıllık bı ılıskım vardı lıse askı ama ne ask ılk ask v.s. herkes kesın evlenırız gözuyle bakıyordu ben buyudum ama o buyuyemedı o yuzden onunla evlılık yalan oldu.birisi çok yılışıktı aşıktı ama ben ıstemıodum senı kacırcam kızım görursun tehdıtlerı sökmedı:) son olarak nişanlımm komik ama nişanlıyım ama hala ettıgı evlılık teklıflerını kabul ettırebılmıs dııl:) çunku hala istedıgım derecede muhtesemını yapmadı bu gıdısle nıkahım kıyılırken memur bana sordugunda çökturtucem dızlerıme ettırıcem heralde:))

öyle ciddi teklifler almadım ya komik yani çocukluk mu desem acaba gülüyorum şuan yani ortaokuldayız çıkma teklif ederken bi çocuk arkadaşıma demiş ki ben onunla evlenicem bunuda ekle söylerken demiş püff sanki bunu duyunca hemen evet dicem ay ne çocukluk cahillik işte kaydirigubbakcemile3gerçi ben bu çocukla daha sonra bi kaç gün konuşmuştum çıktım sayılır yani o konuşma esnalarında da bana hep ben seninle çok ciddiyim seviyorum bilmem ne diyip dururdu tabi ben tabi tabi öyledir demekle geçiştirmiştim hatırladım şimdi sonra bi tanede hayatıma girmez olası bi hatam var gıcık uyuz o etmişti ben tabi umursamamıştım yine ama en sonuncuda ahh içim acıdı yine son sevgilimde öylesine söylemişti aslında telde benimle evlenirmisin dediğinde ne kadar sevindim Allahım işte romantikli olsun diye demişti ama olsun ben yinede sanki hemen evleniyomuşuz gibi sevinmiştim ne mutlu olurdum küçücük laflara ama aptalmışım işte

3 kişin reddettim
nedense eşimle evlilik kararı aldıktan
bi süre sonra patır patır döküldü
geçmişimdeki 3 asalak...
kel ölür sırma saçlı olur, kör ölür badem gözlü hesabı
ben evlenmeye yakın kıymete bindim

İş arkadaşımdı benden yaşça epey bir büyüktü..Birgün bir konuşma sırasında ozaman evlen benimle dedi.Ben gülmeye başladım.Gülünce hoşuma gitti sandı sanırım.Annemlere haber vereyimmi gelsinler dedi.:roflol:Gülme krizim bitince 40 yaşıma kadar evlenmezsem ararım seni demiştim.Adam buna rağmen bırakmadı peşimi.. Zamanla mecbur oldu vazgeçmeye tabi..

Bende orta okul sıralarında sınıf arkadaşımdan bir evlenme teklifi almıştım ve sinirlenrek çocuğa girişmiştim bir güzel dövdüm inanın nasıl bcerdim bilmem çocuğu yerden yere çaldım oda ağlayarak gidip müdüre şikayet etmişti müdür geldi sınıfa dediki kızım ne oldu niye kavga ettiniz niye deövdün arkadaşını hafi bir gülümsemeyle hocam bana evlenme teklifi etti dedim öyle söyleyince döndü arkadaşa dediki utanmıyorsun dimi dedi hem terbiyesizlik yapıyorsun hemde kızdan dayak yemeye dedi bütün sınıf gülmekten kopmuştuk..aklıma geldii ve çok güldüm yine..konuyu açan arkadaşımıza teşekkür ediyorum..:)

Oldu,sayısını tam hatırlamıyorum ama iyikide onları reddetmişim,
Şimdi mutlu bir evliliğim var Allaha şükür.

Çok yakın bir zamanda reddetmek zorunda kaldım hem daha erken diye düşündüm hem kültür farkı inanış farkı. Benim için zor oldu. Ama ne diyeyim... çok karmaşık...Atlattım Olmazdı zaten... Kültür farkı çok zor.Tatlı anı olarak kaldı kafamda öylece...

bir süre görüştüğüm biri tek taş ile yaşadığım şehre gelip evlenme teklif etmişti. yüzyüze 4. buluşmamızdı. hem çok erken olduğu için hem şimdiki sevgilimi unutamadığım için (o zaman ayrıydık)reddettim. ama iğrenç bişey yaptım yüzüğü parmaıma takıp denedim . ama napayım ilk defa tektaşa bu kadar yakındım :)

5 kere reddettim.. iyikide etmişim, evlilik kararı aldıgım insanla cok mutluyum, hmm o da henuz evlenme teklif etmedi gerci isteme gunu belli oldu ama teklif hala yok ben teklif edicem sonunda, o reddetcek malum 5 kişinin intikamını alıcak galiba

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…