yaş kemale erince kavga gürültü de olmuyor. İnsan üşeniyor yani. Bi de gezmiş yaşamış görmüşsün; kendini tamamen evine çocuklarına veriyorsun.Simdiki aklim olsa en az 30
Bencede 28 ideal bir yaş sadece çocuk bi kaç tane düşünenler için biraz geç olabilir oda bayanlar için28 yaşında evlendim. Evlendiğimde kariyer ve maddiyat olarak tamamdım. Evlenene kadar gönlümce gezdim yedim içtim.. İçimde hiçbir uhde kalmadı.
Benim gibi aşılama veya tüp bebek yaptırıp ikiz sahibi olsunlar o zamanBencede 28 ideal bir yaş sadece çocuk bi kaç tane düşünenler için biraz geç olabilir oda bayanlar için
cnm o anlamda kastetmemiştim yaş ilerledikçe vucut esnekliğini kaybediyor hm sağlık açısından hemde gençkenki çocukla vakit geçirmekle ileriki yaşlarda vakit geçirmek bir olmaz. Çocuğunun üniversteye gittiğini evlendiğini bi 45-50 yaşlarında görmek var birde 60-70 yaşındaBenim gibi aşılama veya tüp bebek yaptırıp ikiz sahibi olsunlar o zamanİnan çocuk düşünenler için hiçbir zaman geç değil. İnsanın kaç yaşında anne olduğu değil, çocuğuna ne gibi imkanlar verdiği önemlidir. 20 yaşlarında çalışmayan bir kadın ile 30 yaşında kariyer sahibi eğitimli bir kadın çocuklarına sizce eşit imkanlar sunabilir mi? Gelişmiş toplumlarda olabilir ama Türkiye'de hayır.
Üstelik başka bir örnek; Benim annem beni 16 yaşında doğurdu ama daha ona doyamadan gencecik göçtü gitti bu dünyadan. Yıllarca beraber oluruz sanıyorduk halbuki.
Genç anne olmak çok da matah birşey değil yani :)
En geç 20 mi??? Şaka???evet arkadaşlar günümüzde evlenen sayıları 17 başlıyor bazen 15 olabiliyor benim görüşüm en geç ve normal 20 uygun diyorum siz ne diyorsunuz 15 17 evlilik nasıl olabilirki
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?