Evlenme Yolundayken Böyle Şeyler Normal Midir Sizce?

Bence hangi açıdan bakarsan bak bir sürü mutsuzluk sebebin var. Evlenmek için babasının emekli olmasını beklemesi çok saçma. Ben sevdiğimden ayrı 1gün geçirmek istemem drğil 4 yıl. Müstakbel hayatının hiçbir yerinde izin yok, sesin yok. Ayrıca sevgilin de belli ki kendi hayatıyla ilgili karar alamıyor. Televizyon nedir ki onaya sokayım! 4yıl çok uzun bir süre, insan ömrü saniyede değişiyor. 4yıl sonrası için plan yapılmaz ancak hayal kurulabilir.

4 sene sonra olacak evlilik icin ailesile tanismakta hata etmissin.

Onlarin dugunlerinw gitmissin akrabalariyla tanismissin ama babanin haberi bile yok kizi evlilik plani yapiyor
Hata!..

Benim hosuma gitmedi bu is.

Soylediklerinde haklisin
Kv adayi evi kendi zevkine gore tadilat yaptiriyor belki sem begenmicen?
Alinacak tv modeli sana sorulmuyor

Tuhaf seyler benim.hosuma gitmedi

Ayrica kv nin o evi size birakacagindan da supheliyim.

Sana abla tavsiyesi;
1....Bunlari aynen sevgiline anlat cekinme!
Sonra demesin .ben sana soyledim sen herseye tamam demistin..demesin sana..

2..Biraz geri dur
4 sene sonra olacak evlilik icin acele etme.zirt pirt ailesiyle gorusme.babanin haberi bile yok

3..Aman huzur olsun diye herseye tamam demek senin tercihin
.ama sonea mizmizlanma

Cok gencsin .. acele etme

.....Ahh 23 yas keske geri donebilsemm..

Çocugun daha işi yok,ailesinin söz nişan konuşmaması bence yerinde olmuş.

Ailesinin size ev bırakacak olmasıda ayrica buyuk nimet.Kira derdiniz olmayacak.
Herşeyi ikiniz yapiyor olsaydi neyse ama ailesi tadilati yapacaksa para hesaplarini onlar karsilayacaksa eger evet size sormamalari normal.
Keske tatilati yapsalarda size sormasalar.

Ama bence sevgiliniz iş bulsun,iş olmadan evlilik yolunda bi adim atmayin derim

Ben burda bir evlilik yolu göremedim ki bilmiyorum ben mi yanılıyorum :KK64: önünüzde çok uzun süre var konuşulurken sizle ilgili bişey denmemiş bile süs bebeği gibi kalmışsınız kenarda kaldı ki 4 sene beklenir mi gerçekten bu insanı ? İşe tutunamamış ailesini evi kalcak size ee tamam ama şimdiden yeni bir televizyon vs kendileri için alıyorlar sizin için değil bile bence kaldı ki sizi bişeye katmamaları bunu gösteriyor çok ümitlenmeyin kendi kendinize derim kimse evlenicez demekle evlenmiyor insanlar neler yaşıyo :KK69:

Öyle söz möz olmaz kuru kuruya bak sakın. Yok işte söz yapalım 4 sene bekleyelim falan yok öyle bi şey. Gitsin iş bulsun lafla peynir gemisi yürümez. Düğünlere götürmekle evlenmek istediğini de göstermiş olmuyor. Çıksın babanın karşısına ben bu kızı istiyorum desin totosu yiyorsa.

Hem ne bu böyle. Anne gelmiş demiş yok işe gir de bizi rahat ettir falan. Senin yanında resmen sana meydan okumuş. Sizin evliliğiniz masrafınız kadının umrunda değil.

O kadınla aileyle bir daha görüşme. Resmiyet kazandır ilişkilerine. Erkek arkadaşına da biraz gözdağı ver. Ayrıca iş bulma konusuna da hız kazandır bir an önce bir işe gir çalış paranı kazan.

Ben seviyorum da bilmemne diye duygusal yaklaşma. Önce ben de. Kendini düşün. Sen de biraz bencil ol. Yoksa donunu alır bu insanlar.

Ben de gittim saf saf kadının evine tanışçaz güya kadın bana bi laf söyledi. Ben oturdum mu aşağı. İşte saflık seviyorumculuk duygusallık. Neyse şimdi o söylediği lafı burnundan getirdim özür dilettim. Aklım olsa asla tek gidip tanışmazdım.

Sınırlarını sen çizeceksin unutma. Kaynana veya üçüncü kişiler değil.

AYRICA ŞUNUDA SÖYLEMEDEN DURAMAYACAĞIM. SEVGİLİM AİLESİNE ÇOK DÜŞKÜN. BU SENE İLK SWVGİLİEER GÜNÜMÜZDE YENGESİNİN DOĞUM GÜNÜNE GİTTİ. 10 DK ONU GÖRSEM YETERDİ ASLINDA. VE KUZENİ SÜREKLİ RAKI İÇER. BENİM ERKEK ARKADAŞIM İÇMEDİĞİ İÇİN ARABAYI KULLANMASI İÇİN ONU ÇAĞIRIYOR SÜREKLİ. VE BEN ONUN ÖYLE ORTAMLARDA OLMASINI İSTEMİYORUM. İÇMEDİĞİ HALDE GÜNAHA GİRİYOR. GİTTİĞİ YERDE CANLI MÜZİK VAR, RAKI VAR VE KADINLAR DA GİDİYOR EĞLENMEYE
Bırak bu herifi kendine uygun birini bul.

esimle evlenme karari verdigimizde kv sirf obur oglundan once evleniyoruz diye 1 sene daha bekleyin dedi. ben de bir babanun evladiyum diyince sustu. esim de biz karar verdik ister yanimizda ister karsimizda siz bilirsiniz dedi. sevgilin sahip cikacak kisacasi sana...

Herkez bir yorum yapmış ama canım bu anlattığın kısımlarda ben sana dair bir değer verilme ilgi göremedim şunu unutma her erkek ailesi böyle düğünde toplumda yanında kız getirince böbürlenir bi matah sanar ay benim oğlanınki diye yani tanışma senin için bi ciddiyet iyi bişey değil benim dayım kaç tane kız getirdi eve tanışmaya hiç birinide almadı bence senle ciddiyim ayağına kızları kandırıyodu yakınlaşmak için 4 yıl beklenir adam seni çok sever iyi anlaşırsınız senin evlilikte rahat etmen için zemin hazırlamak birikim yapmak ister anlarsın ama bu adam annesi rahat etsin diye çalışacak sana borçlu bi evlilik kalacak bence yapman gereken bi işe girmek sonra da bak benim bi gelirim var seninde işin maaşın var kendimiz yuvamızı kuralım bi borca girilcekse ailemiz için olsun bende taşın altına elimi koyacağım diyebilmelisin kabul ederse amenna yok 4 sene beklicem önce ailem derse otur bi düşün derim sen zaten yarın bi gün o eve girsen bile ufacık bişeyde bizim evimizde oturuyorsunuz diyecekler sana laf söylediğinde kızmak küsmek hakkın olmayacak kocan seni savunduğunda çıkın evimizden diyecekler burdaki tecrübeli ablaların bilir bunlar hep oluyo o yüzden kendi ayağınızın üstünde durun kimseye minnet etmeyin ben sende o ışığı gördüm karşıda göremedim adam seni seviyo belli ama cesareti yok seni öncelik yapmaya boşver

Evlenöe yolu normalde 5 km ise siz 100 km ötedesiniz söyleyeyim. Ben ortada bir ciddiyet göremedim. Şimdiye kadar hata yapmışsınız ama bundan sonra düzeltin.

4 seneye kim öle kim kala biraz acele etmissiniz ustelik sizin aileniz daha evlenmeyi dusundugunuz insani ve ailesini tanimamislar bende bu evliligi bir daha dusunun ev esyaya gelince 4 seneye neler neler cikar simdi acelesi ne bence bi daha dusunun bu işi siz

Bak tatlım bir de evlenmeden önce kaldırırım dediğin şeylerin bazılarını kaldıramayabiliyorsun. Çünkü yaşıyıp görüyorsun. Evlilik öncesinde içine sinmeyen şeyler varsa onları unutamıyorsun. Bence evlilik hayatındaki en kötü şey yaşatılan değersizlik hissi. Bunun telefisi, özrü olmuyor. Unutamıyor ve kabullenemiyorsun. Bunları da göz önünde bulundur. M

Yazdığın konuda kilit cümle annesinin "iş bulur bizi rahat ettirir" cümlesi. Üzgünüm o kadın çocuğun çalışıp kendi ihtiyaçlarını gidermesini istiyor ve evlendirmeye de niyeti yok. Sen orada onun için masadaki bir süs bitkisinden farkın yok. O yüzden hiçç öyle bana sorsunlar etsinler bekleme. Ayrıca şu an oturdukları evi de tadilat ettirirler dublex de alırlar. Yazın köyde kışın da şu anki evlerinde kalırlar. Kız da öyle gelin gelir.

Ayrıca annesi kendince hesaplar yapmış, bize bırakacağı evin tadilatı için 50 bin TL gider demiş. Şuan onun yaptırdığı şeyleri ben evlenince beğenmeyeceğim belki? Evlenmeye yakın banada sorarak yaptırılsa daha iyi olmaz mı? Hemde 50 bin o eve, 200 bin annesinin alacağı eve para giderse düğünü nasıl yapacağız? Bazı şeylerden benim mi kısmam gerekiyor annesinin mi? Ben kısarım, öyle herşeye gözüm yok zaten mutluluk huzur olsun yeter ama böyle şeyler aklımı karıştırıyor. Belkide yaşımın verdiği cahilliktendir

Daha sevgilisiniz ortada fol yok yumurta yok insanlar kendi evinin tadilati icin tabi ki kendi hesap yapar kendi plan yapar cok normal

Merhaba ben 23 yaşındayım. Tanışmamız 1 buçuk sene oldu. ve 8 aydır da sevgiliyiz. Ciddi düşünüyoruz. Ailesi-akrabalarıyla tanıştırdı beni. Bizdede babam hariç diğerlerinin haberi var. Annesiyle 3 kere görüştük dışarda. O, ben ve annesi. Her görüşmemizde gelecekteki planlarından konuştular ama hiç beni, benimle ilgili şeyleri söylemediler. Bi söz, nişan vs bunun gibi evlilik yolundaki ilk adımları bile söylemediler. Tek başıma kaldım orda öylece. Bekledim ki biri söylesin en azından ama yok ikiside söylemedi. Annesi de 'iş bul bizi rahat ettir artık' dedi yanımdayken. Onunda rahat etmeye hakkı var ama benim yanımdayken söylemesini hoş bulmadım. 'iş bul da söz yapalım, kızın ailesi de biliyor, kıza problem olmasın' gibi şeyler beklemiştim. Ayrıca annesi evlenince evi bize bırakacak kendi dublex ev alacakmış köylerinden. Köy dediğime bakmayın gelişmiş biryer aslında. Ee sen bize vereceği ev için tadilat yaptıracağız eşyalar alacağız, sen bizim evi mi ödeyeceksin annelerin evini mi dedim. İkisinede yardım edeceğim dedi. Ve eğer öyle olursa bi çok zor geçiniriz. Mesela şuan oturdukları ev bize kalacağı için ufak terk şeyleri yeniliyorlar. Tv alacaktı babasını aradı. Uygun fiyata buldum alayım mı modeli böyle böyle dedi. Banada sormasını beklerdim. Beğendin mi diye. Ayrıca evlenmemiz 4 sene sonra olacakmış öyle diyor. 4 seneye kadar o tv eskir, ben yeni kullanmak isterim yani. Bilmiyorum anlamıyorum ben mi abartıyorum yoksa sadece lafta mı evlenmek istiyor. sevgilime sorsan ben evlenmek için seninle birlikteyim, bana güven diyor. Askerden geldi 8 ay önce. Hala iş bulamadı. Geldiğinden beri 4 yerde çalıştı ama boş durmadı fakat düzgün bir iş bulamadı. İş bulunca herşey daha güzel olcak diyor. İnanmalı mıyım? Üstüne gitmiyorum bu yüzden.Ayrıca annesi kendince hesaplar yapmış, bize bırakacağı evin tadilatı için 50 bin TL gider demiş. Şuan onun yaptırdığı şeyleri ben evlenince beğenmeyeceğim belki? Evlenmeye yakın banada sorarak yaptırılsa daha iyi olmaz mı? Hemde 50 bin o eve, 200 bin annesinin alacağı eve para giderse düğünü nasıl yapacağız? Bazı şeylerden benim mi kısmam gerekiyor annesinin mi? Ben kısarım, öyle herşeye gözüm yok zaten mutluluk huzur olsun yeter ama böyle şeyler aklımı karıştırıyor. Belkide yaşımın verdiği cahilliktendir. 4 sene sonra babası emekli olacağı için sevgilim 4 sene dedi bana

4 sene sonra oho.. Ayrıca onların eski evine de oturma.. Yeni gelinsin yeni sıfır ev iste. Madem 4 yıl sanra olacakmış.

Merhaba ben 23 yaşındayım. Tanışmamız 1 buçuk sene oldu. ve 8 aydır da sevgiliyiz. Ciddi düşünüyoruz. Ailesi-akrabalarıyla tanıştırdı beni. Bizdede babam hariç diğerlerinin haberi var. Annesiyle 3 kere görüştük dışarda. O, ben ve annesi. Her görüşmemizde gelecekteki planlarından konuştular ama hiç beni, benimle ilgili şeyleri söylemediler. Bi söz, nişan vs bunun gibi evlilik yolundaki ilk adımları bile söylemediler. Tek başıma kaldım orda öylece. Bekledim ki biri söylesin en azından ama yok ikiside söylemedi. Annesi de 'iş bul bizi rahat ettir artık' dedi yanımdayken. Onunda rahat etmeye hakkı var ama benim yanımdayken söylemesini hoş bulmadım. 'iş bul da söz yapalım, kızın ailesi de biliyor, kıza problem olmasın' gibi şeyler beklemiştim. Ayrıca annesi evlenince evi bize bırakacak kendi dublex ev alacakmış köylerinden. Köy dediğime bakmayın gelişmiş biryer aslında. Ee sen bize vereceği ev için tadilat yaptıracağız eşyalar alacağız, sen bizim evi mi ödeyeceksin annelerin evini mi dedim. İkisinede yardım edeceğim dedi. Ve eğer öyle olursa bi çok zor geçiniriz. Mesela şuan oturdukları ev bize kalacağı için ufak terk şeyleri yeniliyorlar. Tv alacaktı babasını aradı. Uygun fiyata buldum alayım mı modeli böyle böyle dedi. Banada sormasını beklerdim. Beğendin mi diye. Ayrıca evlenmemiz 4 sene sonra olacakmış öyle diyor. 4 seneye kadar o tv eskir, ben yeni kullanmak isterim yani. Bilmiyorum anlamıyorum ben mi abartıyorum yoksa sadece lafta mı evlenmek istiyor. sevgilime sorsan ben evlenmek için seninle birlikteyim, bana güven diyor. Askerden geldi 8 ay önce. Hala iş bulamadı. Geldiğinden beri 4 yerde çalıştı ama boş durmadı fakat düzgün bir iş bulamadı. İş bulunca herşey daha güzel olcak diyor. İnanmalı mıyım? Üstüne gitmiyorum bu yüzden.Ayrıca annesi kendince hesaplar yapmış, bize bırakacağı evin tadilatı için 50 bin TL gider demiş. Şuan onun yaptırdığı şeyleri ben evlenince beğenmeyeceğim belki? Evlenmeye yakın banada sorarak yaptırılsa daha iyi olmaz mı? Hemde 50 bin o eve, 200 bin annesinin alacağı eve para giderse düğünü nasıl yapacağız? Bazı şeylerden benim mi kısmam gerekiyor annesinin mi? Ben kısarım, öyle herşeye gözüm yok zaten mutluluk huzur olsun yeter ama böyle şeyler aklımı karıştırıyor. Belkide yaşımın verdiği cahilliktendir. 4 sene sonra babası emekli olacağı için sevgilim 4 sene dedi bana

Neden 4 sene sonra? Ne iş yapıyor

Back
X