- 28 Nisan 2017
- 16
- 3
- 1
- Konu Sahibi simariginizkiziniz
4 sene ben 24 o 25İlişkinin kaç yıllık olduğunu yazmışsınız, yaşları da rica etsek?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 sene ben 24 o 25İlişkinin kaç yıllık olduğunu yazmışsınız, yaşları da rica etsek?
Gercekten sasirdim kaldim ondan sordum24 yaşında bir genç kız bunu danışmaz,isterse yapar istemezse yapmaz,burada her insan kendi bakış açısıyla cevap verir önemli olan senin bakış açın ve bunları nelerin belirlediği?
Şaşkınlık mı!Kararsızlık mı hangisi?Gercekten sasirdim kaldim ondan sordum![]()
Ciddi misin bizim aramizda opusmeden fazlasi olmadi ondan biraxda korkuyorum4 sene çokmuş ben 4 sene beklemem
tabi bakış açılarımız farklı
benim sevgililik anlayışımda sevişmek var
sevişmediğim insanla da evlenmem vs..vs..
Her ikiside kararsizim cok arkadas cevrem ona hak veriyo bende korkuyorum bir kere yasarsa devamini isticek cunkuŞaşkınlık mı!Kararsızlık mı hangisi?
Devamı olacak evet,bir kerelik bir şey değil tabi, ama çevrene ve bize kulak vermek yerine kendine kulak ver,bu sadece senin insiyatifinde....AYRICA YAŞIN 24 OLDUĞUNA EMİNMİSİN?Her ikiside kararsizim cok arkadas cevrem ona hak veriyo bende korkuyorum bir kere yasarsa devamini isticek cunku
Herkes kendine özgür evet hayat senin sonuçta. Eger ki ortada birakilma riskini göze aliyorsan, hamile kalmayi goze aliyorsan, etrafin diline dusmeyi goze aliyorsan, ailenin duyma ihtimalini goze aliyorsan, tehdit edilmeyi goze aliyorsan, olur da o 4 senelik tanidigin sevgili birden bire degisip seni pazarlamasini goze alabiliyorsan, ailen duydugunda onlarin yuzlerini yere indirmeyi goze aliyorsan, hamile kaldiginda o bebegin canini istemediginde almayi goze alabiliyorsan buyur yap.......
Hayatının pişmanlığını yaşamak istiyorsan yap.... evlenseniz bile ilerde diyeceksin ki keşke bu güzel günü evimde yasayabilseydim kendi yataginda... hep pişmanlık duyacaksin... sevgilinin senle evlenme istegi varsa sana saygı duymak zorunda...4 senelik iliskimiz var artik cinsellik yasamak istedigini soyledi ama ben korkuyorum ne yapmaliyim
Her ikiside kararsizim cok arkadas cevrem ona hak veriyo bende korkuyorum bir kere yasarsa devamini isticek cunku
Durumun ozetiHerkes kendine özgür evet hayat senin sonuçta. Eger ki ortada birakilma riskini göze aliyorsan, hamile kalmayi goze aliyorsan, etrafin diline dusmeyi goze aliyorsan, ailenin duyma ihtimalini goze aliyorsan, tehdit edilmeyi goze aliyorsan, olur da o 4 senelik tanidigin sevgili birden bire degisip seni pazarlamasini goze alabiliyorsan, ailen duydugunda onlarin yuzlerini yere indirmeyi goze aliyorsan, hamile kaldiginda o bebegin canini istemediginde almayi goze alabiliyorsan buyur yap.......