Evlenmeden böyleyse!

valla arkadasların yorumunuda okudum cok icli dıslı olma mesafenı koru agırdan al kımse senden degerlı degıl kendını ezdırme horlatma bence daha evlenmeden bunlar oluyorsa daha ılersınde dahada farklı seyler olur

Hemen samimi olmakla hata etmişsin, üstelik herif yayvan ağızlı gibi geldi. Aranızdaki özeli tartışma dahi olsa ailesine taşıması çok çirkin, ailesinin de oğluna kızıp sana tepkili olması çirkin. Tam anlamıyla olumsuz bir aile kelebeem....

Hahaha çok güldüm yaa :) Baya yayvan ağızlı Biz telefonda tartışıyoruz mesela annesi geliyo odaya ne bağırışıyosunuz diye bide o bağırıyo sözlüme. E biz sözlüyüz kızarızda bağrışırızda sana ne oluyor hatun? Diyemeden susuyorum Çok olumsuz yaa içim karardı yeminle sabah sabah

Bana bunları annem diyoduda ben takmıyodum aman nolucak yeaaa diyip geçiştiriyordum son 1 aydır anladımki gerçekten hayat kurtaran tavsiyelermiş bunlar. Evlenmeye daha var bi 2-3 sene malesef.. Para sıkıntımız var yanii.. Sözlüm çok yüzlü bi insandır aç gezer babasından 5 kuruş istemez mesela. Söz bohçasını kendisi düzdü anneleri 1 kuruş yardım etmedi. E benim sözlüm istemediği içinde olabilir bu hak yemek istemiyorum.

Oha, telefondan telefona toplu bağrışma mı yaşıyorsunuz Valla senin herife uyuz olduğum için herif diyorum kusura bakma, ama acayip kıllandım bu aileden. Bağrışmayı işitse dahi o bağrışmayı işitmemiş gibi davranmak icap eder ailelere. Şimdiden karışmışlar olaya.

Ya yok o kadar da değil yahu, evlenince onlar gitmiş köylerine dönmüş olacaklar bayramdan bayrama gideriz ben kocayı hallederim sıkıntı yokk :)))

valla hiçde öyle evlenince hallederim falan deme.şimdi yapamadığını evlendikten sonra hiç yapamazsın bi kere bundan emin ol.
çünkü şimdi anacığıyla kavga eden sözlün evlenince iyice anacı olur basına demedi deme....
kv lere gitme meselesine gelince,öyle her cağıdığında gitme bana kalırsa.BIRAK ONLAR SENI GÖRMEK İÇİN BAHANE ÜRETSİNLER...
öyle terazi burcuyum kin tutmam gibi seyleride birazcık rafa kaldırmalısın bence.çünkü suan olaylara verdiğin her tepki ilerisi için yol gösterici olacaktır.yanı evine gidince yuz vermedimi mesela bır daha cağırırsa gitme.hatta bana kalırsa gecmiş olsun ziyaretleri gibi önemli birseyler olmadığı sürece hiç gitme.o tür durumlardada zaten ailenle gitmen gerekir.
azcık kendini ağırdan sat beeee....bu gün sni mutfağa sokan yatın altına verir sandalyeyi avizelerini ovdurur....

umursamaz birisi tek umursadığı şey gerçekten benim

Bu da iyi bir şey değil canım.. Evlenince umarım değişmez.. Haydi hayırlısı olsun.. evlenince ailesi sen olacak bunu kabul etsin.. ailem ve sen demesin ayırmasın.. önemli şeyler..Umarım çook mutlu olursun

Ben ona bağırıyorum o bana bağırıyor telefonda işte o sınır var ya onu gecince kapışıyoruz ve olay çıkıyo aşılmıcak şeyler değil tabiki küçük küçük şeyler ama bi bağrışma olunca annesi dalıyomuş odaya ne bağrıyooon diye..

Ettircem kabul zaten ailesinden yakınan birisiydi bu sözlendikten sonra çok onlara haber vermeye başladı mesela normalde çıkar sinemaya giderdik biz şimdi sözlendikten sonra arıyo annesini ablasını biz sinemaya gidiyoruz gelmicem yemeğe falan diyo allah allah bak iyi oldu bunu farkettiğim ben buna bi ayar çekeyim : )

Bana sürekli anlatıyor işte annem öyle annem böyle insanın yüzüne güler arkasından söyler, herkese yapıyo bunu falan filan diye ben inanmıyodum ya yürü git ordan melek gibi kadın niye yapsın falan diyodum. Ama yapıyomuş Yok zaten gazı aldım burdan onlar aramadan sormadan asla ne mesaj atıcam ne arıcam benim 20gün sonra doğum günüm var bakalım hatırlanıcammı ben ablasına hediye bile almıştım. Ne ovcam onun avizelerini bee ovsun bütün gün evde dana gibi yatmayı biliyo

Henüz seninle evli olmadığı için ailesi annesi ve babası onlara böyle davranıyorsa oturup düşünmek lazım. Ne kadar kötü de olsa anne o kadın gece başında bekledi, doğurdu o çocuğu. Annesine merhamet etmeyen kadını bağırtıp- ağlatıp bundan zevk duyan bir adamla beraber olmak için düşün derim ben. Benim kardeşim de bize karşı asi, sinirli bir tipti. Kız arkadaşına olan ilk aşkı geçtikten sonra şimdi ona bize yaptıklarının beterini yapıyor. Evlenince ailesi kıymetli olup doktorlara taşınan sen olabilirsin. Bence kvdeden daha önemli olan kısım burası.

Bıde ıyı yanından bak sen yıllarca bu kadına teyze dıyıp evıne gıttın . sana gelınım ayakları cekıp ıyı davranıyordu ıs cıddıye bınınce yavas yavas yuzunu gosterdı ve neyle karsı kaysıya oldugunu bılıyorsun evlendıkten sonra hıc ummadıgın bır sekılde ıstemedıgın laflar ısıttıgınde sasırıp kalmayacaksın . Iclerıne gırdın sımdıden gordun .
Senı olmumsuz etkılemek gıbı olmasın ama kardesımın bır ılıskısı vardı cocuk baska sehırde kardesım yurt dısında yasıyo
kardesım esının aılesını bılmıyo halıyle bız bıle bılmıyoruz . Neyse dugun hazırlıkları ıcın onun sehrıne gıttı hallıylede onlarda kaldı o sure ıcersınde aılesının nasıl bırılerı oldugunu gordu ancak bız dugune gıttıgımızde cok guzel anlayabıldık . Kına ıcın bızım sehrımıze geldıklerınde bır atmalar bır atmalar evlerıne bı gıttık dugunde basımızın altıına yastık bıle vermedıler . Dugunden sonra kı gun kardesımı benı esını ve benım esımı aynı odada yatırdılar o kadar gorgusuzler yanı soka gırdık bız tabı mıllete hava yapıcam dıe pedıkurumu aksatmam yok haftanın 5 gunu dısarda yerız yok bızde ekmek ertesı gun yenmezler ama evıne gırdıgımızde soguk nevale tavırları . Kardesımın esı ıse o zaman bıze bı ıyı bı ıyı kardesımın azına dusucek benım annemın azına dusecek bana baldız baldız haftada 3 4 kes arıyo baldızım nasılsın bılmemne . Anneme benım aılem boyle ben senı kendı annemden daha cok sevıyorumlar bılmemneler . Neyze zaman oldu bıttı dugun gectı balayında sorunlar basladı kardesım 2 hafta sonra bu evlılıgın yurumeyecegınız anladı ve bosanma davası actı. Iste o zaman esının yuzude cıktı ortaya saygısızlıklar terbıyesızlıkler. kı ben kardesıme dıyordum bunun aılesı boyle bu da boyle olabılır . Sımdıden cok guvenme bak herseyı elıne verıyorsun . Paranı verme soyle etme boyle etme . Ortaya cııktı sımdı hala suruyo davaları adam nafaka ıstıyo para ıstıyo bosanmak ıcın kardesımden . Avuka bılke boylesını ılk defa goruyorum dıyor .
Ya oyle bısey kı kardesım kendı balayını kendı yaptı. Adam kardesımden kestıgı kurban parasınaadar ıstıyormus gıdıp geldıgı yerlerde para kardesımden cıkıomus . Botosk yaptırmıs dugunden once ıkı kere ( damat kardesım degıl ) onun bıle parasını kardesıme odetmıs . Ben bunları bı duydum kardesım saklıo tabı bızden soka gırdım dedım .... sen malmısın ya . Bunları neden anlatmıyosun bıze kardesımde sevdıgı ıcın hıc bıseyı gormuyo gormek ıstemıyo tabı elı acık ona ne alsam ne yapsam ask ya . Araları kotu gıtmey basladıgında bunları bı nalat bana dedım ........ Gercekten sana ınanamıyorum kı bı guzel kız kı esı de cırkın ben hıc yakıstıramamıstım dugununde bneım esımı damat sandılar o derece yanı gonul derlerya . NEyse kımse bızım durumuumuza dusmez umarım .
SADEDE gelelım ıclı dıslı olma aılesı ıle artık zaten gorecegını gordun .Kendıne ve sozlune bak yalnız sana verdıgı degerı umarım evlendıkten sonra da verebılır ben artık korkuyorum evlılıkten once sı ve sonrası durumları erkeklerde daha keskın cızgılerle cıkıyor ortaya cunku

Belki sözlünden sebep sana böyle olabilirler..
Eğer sözlün onlara senine olan kavgalarını anlatıyorsa ve evde bu yüzden agresif davranıyorsa sana karşı soğumalarına neden olmuş olabilir.
Yani sözlün bilmeden ailesini sana karşı dolduruşa getirmiş olabilir.
Bence durum tamamen sözlünle alakalı..

Benim düşüncemde sana benziyo ben 1 aydır kafa olarak iyi değilim çok olay yaşadım ve çok kavga yapıyoruz bu ara. Geçen gece dayanamadı alttan alamadı çok bağırıştık telefonda o gece yapmış böyle annesii.. Amaan bi sürü derdim var onuda düşünmek istemiyorum ben valla kv sonuctaa

Teşekkür ederim yorumlarını için herkes farklı birşeyler söylüyor, bende daha iyi bakabiliyorum...

Öyle olacağını pek düşünmüyorum annesiyle kavga sebepleri her zaman çok saçma seyler, bu seccade niye burda yemegindeki tabagı bitir vs gibi alıstım zaten ben huysuzluklarına artık takmıyorum konusur konusur susar susuncada ben konusurum

mesafenı koy hem onların senı sevıp sevmemelerı önemlimi sözlün seni sevsin yeter onların saygı göstermelerı yeterlı olur bence. hem çok samımı olursan ipin ucu kaçar vıcık vıcık olmana gerek yok herzaman mesafelı ol onlar sana nasılsa sende öyle davran ınan böylesi daha iyi

Bu saatten sonra zaten umrumda olmaz, annemin dediklerini yapıcam adlarını bile anmıcam sözlümün yanında isterse o anavilir..

Kızların yazdığı her şeye, yorumlarına fikirlerine öyle cevaplar veriyorsun ki, özgüven mi desem ego mu desem bilemedim. Hep "öyle olacağını düşünmüyorum, sanmıyorum" gibi şeyler yazmışsın. Burada yazılan çoğu yorumun tecrübeden kaynaklandığını unutma. Sanki sözlün yoğurulmayı bekleyen bir hamur, evlenince onu istediğin gibi yoğurup biçimlendireceğini düşünüyorsun. Evlilik öncesi belki de çoğumuz aynı hatayı yapıyoruz. Hiçbir erkek evlendim, değişeyim, uyum sağlayayım demez. Sözlün bazı sinyaller veriyor. Sinyalleri görüp de görmezden gelmemeni ve evlenmeden önce onunla birlikte çözmeni dilerim.

Bugün annesine sinir harbi yaşatanın hedefi yarın sen olursun. Hem sahi doktor olayı ne, doktorluk olmak ne?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…