Evlenmeden böyleyse!

ya bu mutfağa girmeler filan öyle farklı bi olay ki
yaparsın bi dert yapmazsın ayrı dert
mesela benimkide oğlunun yanında git şunu yap bunu yap diyo tamam diyorum
sonra kaynıyo elimi bile sürmüyorum
huyum böyle benim yapacağım varsa da biri yap dedikten sonra yapmam asla
benimkide diyo kız misafir kalkın siz yapın ama hemen olsun o da bu evin bi adamı artık diye kaynatıyolar
nasıl evin adamıysam bi sevgi saygı göremedim hadi bana neyse aşkıma bi saygı yok 5senedir beraberiz
hala işin içinde bişi yok..
öyle davranıyolar ki sanki ben evlenmişim nikah kıyılmış da benim haberim yok öyle davranıyolar

Sordum sözlüme sormazmıyım hiç, ya sana öyle geliyo kurma kafandan bişeyler dedi..
Sonra cok rahatsız oldum bu konudan ciddi anlamda üsteledim baya bi..
Dediği tek şey kavga ediyoruz diye rahatsız oluyolar dedi, beni üzgün görmek istemiyorlar falan dedi, e dedim tek seninkilermi üzülüyo benimkilerde anne baba sonucta onlarda görüyo kavga ettiğimizi, yani teek sebep ben oğulcuklarını üzüyomuşum o yani, ilerde kavga edersek sunu diyemem ama madem kavga etmemize üzülüyosunuz söyleyin oğlunuza bıraksın beni.. Bunu derseemde iyice dellenirlermi bilmiyorum kafam bi milyon oldu vallaha..

4senedir sözlümüsünüz anaaamm bizde öylemi olucaz acabaa ben ilk senede yıldım ky ve ablasından daha nasıl çekicem hiç bilmiyorum! :/

madem oğullarını mutsuz görünce üzülüyolarmış
o zaman onlarda ayaklarını denk alacaklar
ortada bi yanlış varsa tek taraflı değildir
ayrıca oğulları onlarla yaşıyor evde ona göre bi atmosfer oluştursunlar
onlar herşeyi yapacak dolduracak siz kavga edince sebeplisi sen olacaksın öyle mi? yok öyle bi dünya

yok anacım yok sözlü falan değiliz aramızda bi sözümüz ve yüzüğümüz var
adam gibi gelip bi isteme söz takma filan olmadı yani
sap gibi bekliyoruz anlayacağın :)

ben gerçekten hayretle okuyorum burdaki genç kızları yahu bizde 9 sene çıktık 17 yaş gibi deli bi yaşta başladık ne demek evine gitmek kv adayının bana kalk şunu yap falan demesi, bide sizler nasıl kavga ediyosunuzda aileler bunları duyuyo üzülüyo telefonda bağırıp çağırıyomusunuz, arkadaşlar eğer böyle bi ilişkiniz varsa şu an bu size heyecanlı ya da tutkulu gelebilir hani dizi gibi seymenle bahar gibi, ama öyle olmuyo evlilik içinde,lütfen aynı yatağa gireceğinizin bilincinde olarak tartışmaları belli bi seviyede tutun

Sözlüne benimle ilgisi var mı demişsin adam yok demiş. Seninle alakalı olmayan bir durumda kime neden tavır koyacaksın anlamadım. Aile içinde huzursuzluk var belli ki. Karşındaki sana nasıl davranıyorsa sende ona öyle davran. Ailesine karşı saygılı ol ve seni ilgilendirmeyen mevzulara karışma. Bu kadar basit...

Onlar zaten üzüyorlar çocugumu benim, onların yuzunden kavga ediyoruz bunun farkındayız ikimizde ama ailesi işte yoksayamaz ki bende saymasını istemem..
Bizde bi isteme oldu babam verdim demeden taktılar yüzüğü hahaha babam delirdi çıkarttırıcaktı yüzüğüde sakinledi bi süre sonra..

Ama hani kavga olmasın bana kırılmasın diye gittim, böyle olacagını bilsem gidermiydim? Bağırmayın banada cahilliğime geldi işte.. Bi dahada gitmem zaten.. Buz gibi buzdolabı sanmasınlar diye gittim ben..

Ya insan alınıyo ama düşünüyorum acaba benim yüzümden mi diye bid birden soğuyunca benden sasırdım yani.. Aile içi hep huzursuz onların.. Bi gün ana gelmez eve bi gün baba bi gün abla..

cnm sözlunun ayilesiyle yuz göz olmakla başta hatta yapmıssın ne kadar uzak okadar iyi bence çunku dahha evlenmden sana böle yüz ceviriyorlarsa evlendikten sonra kim bilir eler olur uzaktan uza berhaba berhaba o bile çok ah ah bn neler celtim hem bak ne güzel sözlunde anlaşamıyormuş :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…