Evlenmeden böyleyse!

Ego demeyelimde o anın verdiği bişeyle vermişimdir o cevapları :) Egolu insanlardan nefret ederim ben :)
Kadın hastalık hastası hergün hasta evde ay migrenim ay elim ay kolum ay topuk dikenim modunda geziyo en ufak bi tartışmada başlıyormuş ağlamaya sonrasıda doktorda sakinleştirici falan filan oluyormuş.. Sözlendikten sonra öğrendim ben bunu..

fazla muhabbet tez ayrılık getirir .

sözünün doğruluğu bir kez daha kanıtlanmış.

keşke bu kadar yüzgöz olmasaydın.

suratları 1karışsa ve sana karşı tuhaf bi tutum içindeyseler umrunda bile olmasın
bu onların problemi ve sen gündeme getirdikçe kendi üstüne çekersin herşeyi bu 1

seni davet etmesi gereken sözlün değil annesi bu 2

şuanda sözlün onların yanında yaşadığı için beyninin yıkanması ve
senin her daim suçlu olman çok normal bu 3

girip çıkma şimdiden bu kadar ve sözlün sana alıngansın dediğinde de olanı biteni gördüğün suratı söyle bu da 4

belki çok emir verir gibi oldu kusura bakma ama tepem atıyor bu konularda
çünkü benim de başımda aynısı vardı bi dönem şimdilik aza indirdik diyelim
bazen insan bu tip şeyleri lehine çevirmek zorundaymış maalesef öyle
çünkü insanı zorla bi oyuna sokuyolar ve oyna da görelim diyorlar
ha bu demek değildir ki içlerinde ol devamlı
uzaktan da ağırlığını ortaya koyup hakettikleri şekilde davranabilirsin

Kesinlikle emir olarak algılamadım yorum yaptıkça seviniyorum bile :) Herkes farklı görüşlerini söylüyor, mutlu oluyorum ben :)

Bu saatten sonra zaten gitmem hatta bi 15 dk önce çağırdı sözlüm yarın bize gel avm ye gitmeyelim evde oturalım gibi, dedim istemiyorum gelmicem kıskıskıs cocuk sok oldu

sözlüne çok yansıtma yada gelmicem şudur budur deme bence fazla
çünkü dediğim gibi öyle bi aksettiriyolar ki sorun sendeymiş istemeyen taraf senmişsin
hatta onlar çok çabalayan ama seni bi türlü ikna edip kazanamayan tarafmış gibi gösteriyolar
o yüzden sözlün çağırınca deki aşkım o evin hanımı annen onun davet etmesi gerekir
ben patadanak nasıl geleyim sonra kadın şaşırıyor yanlış bi zamanlama olmasın de at gitsin
onlar çağırdığında da bi iki bahane bulur sonra bi gün gidersin
sonra gene oyalarsın ama sözlüne asla yansıtma evet gerçeği bilsin ama sen dikbaşlı olma

bu arada beni yanlış anlamamana çok sevindim :)

Yansıtma değilde işte yarın gel bana kahvaltı hazırla elinden kahvaltı yiyeyim dedi, bende uyananmam erkenden kusura bakma tarzı seyler söyledim.. Ve ben düşündükçe aklıma sözlümün yanlış cümleleri geliyor aklıma mesela bana hadi bize gidelim der gitmeden annesini arar "Anne *** bize gelsin mi?" der sanki ben zorluyomuşum gibi. Benim çakala bak senn bunları düşündükçe buluyorum meselaa

sasirdim dogrusu size.daha sozluyken bu kadar ic ice olmak niye.evlenenler bile bu kadar ic ice olmak istemezken
sizin daha ortada bisey yokken bu kadar samimi olmaniz cok yanlis geldi bana.bence araya biraz degil baya bi mesafe koymalisiniz.

Baştan yüz vermişsiniz...Ne demek yemek,börek,çörek yapıyordum..Yapmak zorunda değilsiniz ki anlaşılan siz de biraz yaranmaya çalışmışsınız ama inan ki ağzınızla kuş tutsanız yine de yaranamazsınız...Bu her zaman böyledir.O yüzden boşa çaba harcamayın,kendinizi yıpratmayın,mesafeli olun.....

sasirdim dogrusu size.daha sozluyken bu kadar ic ice olmak niye.evlenenler bile bu kadar ic ice olmak istemezken
sizin daha ortada bisey yokken bu kadar samimi olmaniz cok yanlis geldi bana.bence araya biraz degil baya bi mesafe koymalisiniz.

Dediğim gibi uzun yıllardır onlarlayım ben, sözleneli 5 ay oldu. 4 senedir tanısır birbirimize gider geliriz, illaki bir samimiyet vardı işte sözlenince böyle oldu anlayamadım bende :/

Aram bozulmasın diye gidip yaptım, yoksa ne haddime sırf bak cagırdım gelmedi demesin diye :/

bi kere daha tekrarlarsa yüzüne ters ters bak
o ne biçim kafa ya..biz geliyoruz de bari
valla canım diyorum ya kadının kendisi çağırırsa çağırır
öbür türlü ilerde şunu bile duyarsın
"kendi gelip gitti kendi istedi biz mi zorladık"
istenmeyen durumuna hatta basit durumuna düşürürler insanı..

Ona öyle şeyler dedimki bir daha değil eve kapısının önüne dahi çağıramaz beni :)
Yok anam yok ben akıllandım artık alıyorum geriden kendileri çağırırlarsa belki başka türlü olmazz..

banada zamanında denildide dinlemedim öyle evine gideyim kek börek yapayım olayına böyle erken başlamayın. az mesafeli olun. aile toplanmalarında ailenizle gidin ailecek size gelsinler. inan daha değerli oluyo insan ama sen şimdi alıştırmışsın g,tmesende ayrı kabahat olacak

ay okudum sen şu kekçi ,börekçi kızımızsın...

Sinirlendim yazmadım dı...Sana çifte dalasım var bu durumda:))

Yavriiiiim senin ne işin var alemin mutfagında...

Anan baban acıkmıyor mu kine?

İçine EMİNE BEDER gaçtıysa onu kendi evcazında ÇIKART...

Kaynananın en iyisi ölü kaynanadır:)) tövbe...şaka...

Haaa hatunu karbonhidratla besleyip şeker komasına sokaraktan tez vakitte öbür diyara yollamaksa niyetin o başka tabiii;

ANLAMIŞTIR MUHTEMELEN NE ÇAKALDIR KAYNANA --GÖRÜMCE KISMI O YÜZDEN SURAT ASMIŞTIRLAR HEEE...

HAMİŞ: oku evladım...okulunu bitir...söz demek deneme demek.kaptırıverme bu işe çok kendini...dene bakalım test sürüşünde geçicek mi bu oğlan.demin benden bir 10 kopardı emme dedimya daha çok yol var.

Gelin ata binmiş yaa kısmet demiş...

Hee birde kaynana ve görümce bana dengesüz geldi...Vardır bir hikmeti...

Öyle kek ti börekti...hediye almacaydı yapma evladım böyle şeyler...Kız evi naz evi,, çek kendini naza...

Onlar sersin yollarına gülleri...

Birde bunu kulağına küpe yap aynı şehir-- semtteysen elden vermeyecegin hediyeyi alma...

SADAKA gibi durur.sakil kaçar.belki bozuldukları budur:))

davet butonu olsa her açtığım imdaaaaat konusuna sizi çağırıcam :)

Sözlünüzün ailesi Dünya'nın en iyi insanları bile olsa, güleryüzleri tatlı dilleriyle parmak ısırtan örnek insanlar dahi olsa, henüz ortada nikah yokken evlerine gidip yemek yapmanız, kekler börekler pişirmeniz hata.

Eskiler hep ne söylerse güzel söyler, çok muhabbet tez ayrılık getirir, sözlünüz gelmeniz konusunda ısrar etse dahi kayınvalide çağırmadan gitmeyin, illa birşeyler yapmak istiyorsanız çağrıldığınızda pastaneden birşeyler alır gidersiniz veya kendi evinizde kek börek pişirir götürürsünüz ama sakın olaki kayınvalidenizin evinde mutfağa dalıp birşeyler pişirmeyin.

Servis yapılırken görümcenize yardım edersiniz fakat fazlası zarar...

dışardan almak neyse de munecim
kendi yaptığından götürmek bile yanlışmış
ben öyle yaptım hep içimden gelerek ama iş yemekteyize dönünce kestim
çünkü yaranmak için yaptığımı düşündü ya da kendisi o kadar yapamadığı için kıskandı gibime geliyor
bilmiyorum ya bazen ne yaparsan yap yaranamıyorsun
ama konu sahibesinin olayı epey bi aşmış çok yüz bulmuşlar

İşte yorumun hası budur! :) Ya o hediyede söyle oldu gece gecti saat 8gibi aldık dedimki gitsem dicekler bu nasıl kız bu saatte bize gelebiliyo, gitmesem ayıp olcak sonra dedim gitmiyim yeaa verdim eline gönderdim, kolyemi çok beğenmiş boynundan çıkarmamıs meselaaa amaan ne biliyim bi tuhaflar

Büyük hataya düşmüşüm sonradan vardım farkına bende.. Ama dönüşümü yaptım gitmiyorum artık gitmemde bu saatten sonra..

Yapmıcam bidaha tövbee ablamm yapmaam hiç bişeey naparlarsa yapsınlaar benden uzakk..

Önceden çok iyi davranıyorlardı sonradan birşyler oldu, soğudular yazmışsın..

orasını bilemicem belki bozuldukları bişey oldu sana..

sözlüne sorabilirsin bana neden soğuklar bir hatam mı oldu diye?

Ama özet geçmek gerekirse: henüz yolun başındasın..şimdiden biraz fazla yakınlık olmuş..her dakka evlerine gitmeler, evin sahibi gibi mutfaktan çıkmamalar falan biraz fazla canım..

Biraz geri dur..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…