evlenmeden evli gibi olmak,pişmanlıklar...

Evliyken ayrılmak daha zordur oysa , bir süre işlemler , o şu bu..
Sevgiliyken mide kanaması geçirecek kadar ayrilmaniza engel ne ?

Toparlanin yau, sanki bütün hayatınız boyunca , yuruyemeyecek, konuşamayacaksiniz haberi verilmiş gibi davranıyorsunuz.

Altı üstü karşınızdaki bir insan. Olmadı diyen bir adam.

Herşey yaşadım, ha herşeyi yaşadım diyip duruyorsunuz.
Yaşarken aklınız neredeydi madem bu kadar , yemeden içmeden kesilecek kadar pişman olunacak bir şey yaşarken.

Bir durum yaşanırken , insan bir döner bakar kendine, ben bunu kaldırabilecek miyim diye ?

Ee madem yaşandı, geriye dönüş yok, silkelenin ve yeniden başlayın. Hatalar tecrübedir.

Bu evlilik öncesi birlikte yaşama durumu ; herkesin kaldiracagi bir durum değil.
Kadınlar kendini kandırıyor aslında, aman evlenmesekte olur diyenler oluyor mesela, hepsi yalan.

Çok çok az kadın vardır asla evlilik düşünmeyip , sürekli ev arkadaşı değişen.

Birlikte yaşayan çiftlerden de çok azı evlenir ve evlenmeyenler arasında çok az kadın psikolojik olarak iyi kalır.

Acı yaşanırken , o an dünyanın sonu gibi gelir insanoğluna. Zaman geçtikçe diner.
Geçmiş acilariniza bir bakın, hangisi kaldı ?

Size tavsiyem taşının oradan. Yeniden güzel bir hayat kurun.

öncelikle eni affedin ne olur sık konu açıyorum buraya farkındayım vaktinizi alıyorum okuyandan okumayandan ALLAH razı olsun.
ben bir hata yaptım.evlendim ayrıldım.sonra karşıma başka biri çıktı bir önceki konumda da anlattım yaş farkı falan sorun oldu.onun hayata atılmamış olması vb..ilk başlarda sorun gibi görünmüyordu ama için girince sorun oldu.bir de ayrı memleketler aradaki mesafeler falan...
evet ben hata yaptım geldi evimde kaldı eşim dedim ben ona nikah yapacaktık ama olmadı.ne deseniz haklısınız.o kadar kötüyüm ki bugün kusarken midemden kan geldi ağlamalarımı sinir krizlerimi saymıyorum.evime geldi komşular görmüştür mutlaka onca hediye mektuplar....evimin her bir eşyasında izi var...ve bende.evet ben onunla her şeyi yaşadım.şu an nasıl üzülüyorum.ama ona da kızamıyorum demek ki yaşı küçük olduğu için yapamadı kaldırasmadı.ama evin her bir odasında izi var.bedenimde de.ben bunu hazmedemiyorum.bu durumda olan tek insan benim gibi hissediyorum.diğer kadınlar evleniyorlar güzelce eşleriyle helal dairede yaşıyorlar ben bu hale soktum kendimi.
arkadaşlar kendimden korkuyorum.çok duygusal bir insanım çok içten bağlandım ben ona samimi duygularla ve onun benim evime geldiği duyuldu.karşıma kim çıkar bir daha zaten evlendim ayrıldım..

evimdeki eşyalarımı kıyafetlerimi kullanamıyorum o dokundu diye.
kendime zarar vermekten korkuyorum :KK43:
................................................

28 nisan 2016.
1 haftadır yemek yemiyorum çay sigara bir parça çikolata hepsi bu...dün baygınlık geçirdim evde salando yere yığılıp kalmışım.yaşamaya devam edemiyorum gücüm yok :KK43:
artık karşıma kim çıkar ki? evlendim ayrıldım... bu hatayı yaptım evlenmeden biriyle...
..............................................
29 nisan 2016
yine hasta oldum boğazım şişti.çok kötü hissediyorum.o diyor ki madem ayrılırsak kötü olacaksın geleyim nikah için diyor.evet gelecek benimle de evlenecek ama sırf ben istediğim için böyle bir evlilikten hayır gelir mi? ana şunları dedi: sen ilk kız arkadaşımdın.ailemden de sevgi görmedim sanırıms ana fazla anlam yükledim dedi.ama şunlar da var ben buna çok kötü sözler de söyledim.bana dedi zaten.sen bir kadının bir erkeğe ömrü boyunca söylememesi gereken sözler söyledin dedi :KK43: sanırım bunlardan dolayı soğudu benden :KK43: ve ben bunla her şeyi yaşadım öye zoruma gidiyor ki yeni bir insanla yeniden başlamak ölüm gibi geliyor :KK43:
Acil olarak lütfen bir psikiyatriste git. Biz sana buradan ne kadar yardım edebiliriz bilemiyorum. Lütfen çok acil olarak yardım al. Psikolog değil, psikiyatrist.

İnsan hatalar yapabilir. .
Önemli olan onu tekrar yapmadan hayata devam etmek . .
Kendini sev ve mutlu ol . .
Geçmiş geçmişte kalsın. .

Ben o adama aşık değil sadece takıntı yaptığını düşünüyorum çünkü hep nasıl evlenirim, komşu gördü vs demişsin. Sen duruma olaylara yada başına bir olay gelmesine takıyorsun bu kadar farkında değilsin. Hatalarınızdan ders alın fakat kendinizi bu kadar yıpratmayın. Şehir değişikliği yapın, psikoloğa gidin vs. Belkide yeni hayatınıza güzel başlamak, hatalarınızdan ders çıkarmak ve doğru insana ulaşmak için bu yollardan geçmeniz gerekiyordu bilemezsiniz. Kendinizi sevin ve affedin.

Manevi agırlık ve pişmanlıksa hissettiğin ki, itiraf edenesen de öyledir. Bol tövbe et. Umutsuzluk seytandandır. Ne buyuk alinler , hatta peygamberler bile( hz muhammed istisna) hata yapmışlardır. Fakat samimi tevbe ile allah a yoneldiler. Umutsuzluk seni bugun degılse yarın aynı hatalara yıne yonlendırebilir. Eger bu karanlıktan ckkmayı basaramıyorsan acil dr gıt ve antıdepresan basla. Ailen nerdeler?arkadas dost??

hastalik derecesinde takinti yapmissiniz. sizin sorununuz onun cekip gitmesi yada askinizdan degil, sizin bir kere daha birinden ayrilmis olmaniz ve mahalle baskisi endisesi. kendinize gelin psikolojik bi destek alin

Yeni bir insan, yeni bir insan.. Baskasi beni ne yapsin? Zaten evlendim bosandim? Simdi kimle?

Ne kadar cok ikinci bir kisiye bagli yasiyorsunuz. Belki de sorun burdadir. Kendinizi tekil bi kisi olarak Kabul edemiyorsunuz. Illaki hayatinizda biri olmak zorunda mi? Bu sekilde yasarsaniz cok mutsuz olursunuz cunku hayatinda hic sevgilisi olmamis, bakire bi kiz bile olsaydiniz, biriyle beraber olmaniz, sevgili, es bulmaniz bunlarin hepsi kismet.

Biraz yalniz kalin canim. Sartmi illaki hayatinizda biri olmasi? @sudamlasi0

Back
X