- Konu Sahibi inci mercan
-
arkadaşlar bu konuyu eşim ve arkadasıyla tartısıyorduk aklıma foruma sormak geldi
cogumuz üniversite okuduk flort olayları kız erkek ilişkileri cok yaygın
benım soyle bır tezım var bekarken boyle ortamları olmayan bırıyle cıkmamıs erkekler evlendıkten sonra eşlerine daha duskunler bu konuda haklı olup olmadıgımı sızlere sormak ıstıyorum hepinize tesekkurler
bn katılmıyorum ck tanıdıgım kişiler vr erkek olark hiç cıkmamışlar bekarken ama evlendktn sonra acayp dşkn oluyrlr karısına.öyle erkelere kadını bnce cinsel doyumu ck iyi yastmalıki daha ck dşkn olsun blkide hiç tatmamışlr ble vrdr o yzden vr öyle erkeklr sahit oldm yni
ben tam aksini düşünüyorum. bekarken kimseyle çıkmamış erkeğin gözü dışarıda olur doymak bilmez. ama bişeyleri tadmış yaşamış erkek evlendiğinde daha evcimen oluyor. benim eşim öyle valla. sabahlara kadar içen gezen hergün başka kızlarla dolaşan birisiydi. evlendik içkiyide bıraktı hep benim yanımda allahıma binlerce şükürler olsun. kendiside öyle diyor doydum ben artık nabayım başkasını diyor.
bencede...
bekarken bir şeyler yaşayan erkekler daha evcimen oluyor...
bencede...
Fakat o hayata alismis bir erkegin tek bir bayana baglanip evde oturamayan cinsleri de fazlaca mevcut
Ilerde düsüncelerim nasil olur bilmem ama Türk toplumunda erkek olmanin avantajlarini dibine kadar sömürüp, her halti yemis, tabir- i caizse her konuda "felegin cemberinden" gecmis biriyle evlenmek istemezdim ben sahsen
bencede...
benımkı ole evlendıgımızde 35 yasındaydı
kımbılır nehlatlar yedı o zamana kadar kaydirigubbakcemile3
cok duskun bana bende o kadar degılım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?