Evlenmeden nce ok sayda flrt

doymus doymamıs bunlara katılmıyorum karekter meselesı eger varsa ıcınde hep oyle kalacaktır ne yaparsanız degımez ılla evlı olmaya gerek yok kı ornekler etrafıumda

Genelleme yapmak doğru olmasa da, çevremde bu kriterlere uygun olanarak gözlemlediğim 2 erkek var..

Yani üniversite ve sonraki yıllarda çok az ilişki yaşamış hatta yaşamamış erkekler..Şu an evliler ve resmen kırılıyorlar eşlerine karşı kibar olucaz diye..
Adamın konuşurken sesi titriyor resmen, kibar konuşacak ya karısına..Kıymetliler yani fazlaca..

Ama genelleme yanlış tabii, sonuç olarak karakter meselesi..

kesinlikle tespitine katılıyrum

ben tam aksini düşünüyorum. bekarken kimseyle çıkmamış erkeğin gözü dışarıda olur doymak bilmez. ama bişeyleri tadmış yaşamış erkek evlendiğinde daha evcimen oluyor. benim eşim öyle valla. sabahlara kadar içen gezen hergün başka kızlarla dolaşan birisiydi. evlendik içkiyide bıraktı hep benim yanımda allahıma binlerce şükürler olsun. kendiside öyle diyor doydum ben artık nabayım başkasını diyor.

bn katılmıyorum ck tanıdıgım kişiler vr erkek olark hiç cıkmamışlar bekarken ama evlendktn sonra acayp dşkn oluyrlr karısına.öyle erkelere kadını bnce cinsel doyumu ck iyi yastmalıki daha ck dşkn olsun blkide hiç tatmamışlr ble vrdr o yzden vr öyle erkeklr sahit oldm yni

Ay harflerin nerde senin gözüm döndü:bbo:

Bana göre de hiçbir şey yaşamadan evlenen erkeğin, bir zaman sonra gözü dışarı kayabiliyor.

Ama bunlar hep genelleme, bir başkasına göre farklı birşey olabilir.

O yüzden yapı meselesi diyen arkadaşlara katılıyorum.

Yaşadıkları ve yaşamadıkları evliliğinin yada eşine düşkünlüğünün teminatı olamaz

bencede...
bekarken bir şeyler yaşayan erkekler daha evcimen oluyor...

bencede...
bekarken bir şeyler yaşayan erkekler daha evcimen oluyor...

Fakat o hayata alismis bir erkegin tek bir bayana baglanip evde oturamayan cinsleri de fazlaca mevcut

Ilerde düsüncelerim nasil olur bilmem ama Türk toplumunda erkek olmanin avantajlarini dibine kadar sömürüp, her halti yemis, tabir- i caizse her konuda "felegin cemberinden" gecmis biriyle evlenmek istemezdim ben sahsen

Soruya gelince; o erkekten erkege degisir bence.. Önceden sevgilisi olup olmamasiyla alakasi oldugunu zannetmiyorum..

Son düzenleme:

tabiki her erkek için geçerli değil bu ama çevremde duyduğum ve şahit olduğum kadarıyla bir çoğu evine bağlı oluyor..

papatyaları ezdikten sonra güle ulaşıyor erkekler..

yaşam tarzları bu genelde.. AMA;

çapkın olup evlendikten sonra durulanlarda var eşine bağlananlarda

birtek kişiyle beraber olup evlendikten sonra azanlarda

çapkın olup , evlendikten sonrada huyuundan vazgeçmeyenlerde var..

bir tek kişiyle beraber olup ömrünü onla geçirenlerde var...

aŞkın Kanunu yokki bu konuda bir kaidede biz ekleyelim lmaz:...

eşlere düşkünlük........
insanın yapısıyla karşısından aldıgı ilgiyede baglı.......
yani herşey karşılıklı......
ilgisiz olan...binlerce kişiylede cıksa........ilgisinde ne azalma nede cogalma olur......
ama yapısında ilgi varsa
ilgilenir.......
kaç kişiyle cıktıgının bir önemi yoktur bence......

Kadının düşkün olması kesinlikle ilk flört ve kocasında gözünü açmasıyla bağlantılı!
Bu kanıtlanmıştır.
Erkek içinse bir genelleme yapılamaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…