- 23 Temmuz 2014
- 6.480
- 17.783
- 448
Hiç şüphen olmasın :) Bazı şeyleri içinden düşünmelisin eleştirilerinde sınırı vardır. Ama zamanla size de söyler bence.Esleriniz ve çevrenizden örnek verirseniz çok sevinirim. Görüştüğüm kişi bu şekilde annesini falan bazen elestirir tembel gibi sözlerle. Erkek kardeşine odun , der düşüncesiz der. Rahatsiz olmaya başladım
Illa esine de oyle diyecek bir sey yok Bence ama cok da lafina dikkat eden ya da olculu bir insan olmadigini gosterir.Esleriniz ve çevrenizden örnek verirseniz çok sevinirim. Görüştüğüm kişi bu şekilde annesini falan bazen elestirir tembel gibi sözlerle. Erkek kardeşine odun , der düşüncesiz der. Rahatsiz olmaya başladım
Annesine olan tavrı ilişkinin geleceği hakkında ipucu verir emin ol. Tecrübe konuşuyor...Esleriannesineniz ve çevrenizden örnek verirseniz çok sevinirim. Görüştüğüm kişi bu şekilde annesini falan bazen elestirir tembel gibi sözlerle. Erkek kardeşine odun , der düşüncesiz der. Rahatsiz olmaya başladım
Malesef evet… siz bir istisna bile olsanız ileride çocuğu vs böyle eleştirecektir muhtemelen, o açıdan da bakmak lazım…Esleriniz ve çevrenizden örnek verirseniz çok sevinirim. Görüştüğüm kişi bu şekilde annesini falan bazen elestirir tembel gibi sözlerle. Erkek kardeşine odun , der düşüncesiz der. Rahatsiz olmaya başladım
Benim eşim böyle.Evlenmeden önce de böyleydi hala da eleştirir. ama Ben de hak veriyorum dediklerine yani yerli yersiz yapmaz eleştirisini. Annesi mesela tatile gidicem destek olur musunuz dedi biz yeni evliyken, eşim de tabii dedi tatil parasının yarısından çoğunu gönderdi ben ne de olsa ağabeyim diye ve eşim sanıyor ki kızkardesi de yollayacak(bizimle aynı imkanlara sahip). O hiç elini cebine atmamış annesi sonra bizden bi daha istedi. Annesine "sen daha onun evinden çıkma çocuklarına hizmetçilik yapmaya devam et yaranacak mısın acaba?" diye haşladı annesini. Yani yüzüne karşı da eleştirir tavrı nettir. Sadece benim aileme biraz mesafeli olduğu için yüzlerine bişey demez zaten senede 2 görüyorum aramız bozulmasın der ama bana söyler yani annen şöyle yaptı vs diye. kendi ailesinden de lafını esirgemez hiç. Ben de bu tavrını yerinde buluyorum. Ezmez de ezdirmez de. Ailede adalet sevgi saygı olsun ister ama maalesef ikimizin ailesi de çok kafa yapısı olarak bize uyan insanlar değiller. Zaten şurda kalmış 10-20 senemiz birlikte deyip katlanıyoruz.Esleriniz ve çevrenizden örnek verirseniz çok sevinirim. Görüştüğüm kişi bu şekilde annesini falan bazen elestirir tembel gibi sözlerle. Erkek kardeşine odun , der düşüncesiz der. Rahatsiz olmaya başladım
HayırEsleriniz ve çevrenizden örnek verirseniz çok sevinirim. Görüştüğüm kişi bu şekilde annesini falan bazen elestirir tembel gibi sözlerle. Erkek kardeşine odun , der düşüncesiz der. Rahatsiz olmaya başladım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?