Evlenmeden önce Aldattım, Söylemeli miyim?

eskiyi söylemenin eşinizi huzursuz etmenin anlamı yok olan olmuş anlatıp ne olacak ki evlenmeden söylesen tamam ama evlendikten sonra gerek yok bazı hatalar yapılmış olmasa mantıklı davranılsa daha iyiymiş ama yuvanıza bakın boşverin unutun.

nişanlıyken mi aldatmış? ben eşiyle tanışmadan önce yaşandı zannettim eğer öyleyse tabii ki çok kötü bir şey ne olursa olsun hayatındaki insanı aldatıyor ve konu sahibinin başına gelse affedebileceğini sanmam ki yazmak istemedim ama parasal sıkıntılarım vardı filan bunların bahane olduğunu düşünüyorum her maddi yönden sıkıntıda olanlar aldatsın o zaman böyle bir şey yok ayrıca tacize fian nasıl geldi konu anlamadım ben yaşamadım ama korkutuyor beni demiş sonra zorla oldu demiş orasını hiç anlamadım ama elbette gözünün içine baka baka aldatmak hoş değil keşke ayrılsaymış o zaman.

nişanlıyken aldatılan diğer konudaki üye.
beraberken 2 kişiyle aldatmış konu sahibi.

tövbe et ve affedilmek için Allah'a dua et.. bu saatten sonra söylemek eşine ve evliliğe zarar verecek. o adamın da başını yakacaksın. böyle şeyler evlenmeden önce paylaşılmalı sonu ne kadar kötü olursa olsun

Ne soyliceksin adi ustunde cahillik hic söyleme hatta sende unutmaya çalış bence

. sevgilimleyken 1 yıl içinde 2 kişiyle yakın temasım oldu. birisi beni kandırdı - sevgilisinden ayrılması ve beraber olmak için baskı yapıyordum - nişanlı çıktı. bir diğeri arkadaş ortamındandı duygusal olarak beni anladığını düşünüyordum, bir iki buluşup sohbet ettik. bir gün bir şişe almak için evine girdiğimde biraz saldırganca beni öptü, zorladı. bu tam şerefsizlikti.

ayrıca onlardan birininde sevgilisi varmış. empati yaparsak o sevgilinin yerine koyduğumuzda kendimizi hoş değil görünen şey

Ben olsam asla söylemem

Ne olursa olsun ...sen aldatmaya meyillisin...
bunu bil,tanı kendini...
o yüzden de ...eşini her an aldatma potansiyeline sahipsin
şu an belki pişmanlık,vicdan azabından vs sebeplerden o yönün türpülendi...ama en ufak bir dert bir monotonlukta o yanin ayaklanacak
hah işte öyle bir istek hissetiğin anda boşan derim
soğut kendinden...aldatırsın aldatmazsın bilemem bundan sonrs
ama meyillin diğer kadınlara nazaran daha fazla...

Aldatan erkek olunca boşan çünkü bir kez aldatan adamın ikinci kez aldatma ihtimali çok yüksektir ve bunu daha önce söylemediği için yüzde yüz suçludur, ama kadınsa pişmandır ve bir daha kesinlikle yapmayacağı için asla söylememelidir. Bana göre de aldatma cinsiyet gözetmeksizin aldatmadır.

Yazacaklarım ağır olabilir üzgünüm ama........bu işin kadını erkeği yok ve aldatmak kadar çirkin bir şey de yok. bu konuda çok ama çok katıyım ben. üzgünsünüz,pişmansınız,vicdan azabı çekiyorsunuz madem neden evlenmeden önce bunu söylemediniz? bir başkasını sevgilisinden ayırmaya çalışmışsınız. 2. kez aldatmışsınız ve aa bu adam beni seviyormuş 2 kişiden sonra anladım deyip adamla evlenmişsiniz. sadece şunu söylüyorum hayatınızda bunların aynısını size yaşatmış olan bir adamla evli olsaydınız ne hissedecektiniz? hatalar insanlar için hepimiz büyük veya küçük hatalar yapabiliriz ama hatalarınız başkalarının hayatına dokunuyorsa bu durumda önemli olan dürüst olmaktır veya bir şekilde telafi etmektir. ben olsam EVLİLİĞİMİN BİTMESİNİ GÖZE ALARAK BUNU SÖYLERDİM VE SADECE EŞİMİN BENİ AFFETMESİ İÇİN BEKLER, AFFETMİYORSA DA( Kİ BEN OLSAM ETMEM) BOYNUMU BÜKER VE O ADAMIN HAYATINDAN SESSİZCE ÇIKARIM...

Ay eveet okycim valla sabah aymadan okuduğum için anlayamamışım ben bir de hayatında biri olduğu halde, aldattığı kişiye de sevgilisinden ayrılması için baskı yapmış yani hem nişanlısını aldatıyor hem de o adamın sevgilisini aldatmasına neden oluyor. Şişe almak için eve girmişler de zorla öpmüş tamamen bahane. Hayatında biri varken insan neden bunları yapar hangi bahaneyle?

Nisanlıyken aldatmışsınız, hemde iki kişiyle, hemde bitanesine birlikte olduğu insandan ayrılması için baskı yapmışsınız. Ayrılsaydı nişanlınızla evlenmeyecektiniz o halde.
Tüm yaşananları, burada bize anlattığınız gibi eşinize anlatırsanız, esiniz azıcık gururluysa sizi kapının önüne koyar. 2 ayrı kişiyle aldatılmış, sevilmemiş bir adam pozisyonunda çünkü.
Göze alabiliyorsanız anlatın.
Yok seviyorum vs diyorsanız ki inanmıyorum şahsen sevdiğinize, anlatmayın.
Evlenmeden önce anlatmanız gerekirdi, eşinizde bunları bilerek sizinle evlenirdi yada evlenmezdi, ama artık bu hakkınıda elinden almışsınız.
Ne denirki bilemedim. Ama affedilir, yenilir yutulur cinsten değil yaptıklarınız bunu bilir bunu söylerim.

Ben bir kez aldatan insanın yine yapacağını düşünüyorum. Evliliğinde bir sorunla karşılaşınca yine başkalarında aramazsın dermanı umarım.. şu an çok mutlusun pişmansın, kötüsü olunca nasıl olacaksın o zaman anlarsın gerçek kişiliğini.
Eşine söyleme kısmına gelirsek, onu kaybetmeyi göze alabiliyorsan söyle. Ben öğrenseydim birlikte olamazdım bir daha güvenemezdim karşımdaki insana. Belki eşin de böyle düşünüyordur. Böyle düşünmese bile seni izlemeye başlarsa her yaptığından kuşku duyarsa mutlu olabilecek misiniz? Keşke aldattığın kişiyle evlenmeseydin. o imzayı atmak hata, içinde sadakat olmayan bir ilişkiye bağladın karşındaki insanı.

Bence söylemenin bir mantığı yok hem karşındakini hem kendini üzeceksin şimdiden sonra ona sadık kal eliniz birbirinizi bırakmasın inşallah :) kötü şeyler yaşamışsın anlıyorum keşke evlenmeden önce bukadar rahatsızlık veriyosa söyleseydin yani şimdi söylemek garip geldi bana ( bir yuva yıkılabilir neticede yıkılmasada yarın bir tartışmanızda önüne çıkabilir yüzüne vurabilir bence dua et rabbim kalbine serinlik versin doğru yolu göstersin bundan sonra yanlışlardan uzak tertemiz bir sayfa ile eşinle yola devam edersin.

oky aslında konu sahibi eşine söylese adam da boşar büyük ihtimalle zaten,en iyi ihtimalle boşamaz da süründürür...yorum yapanlar da bunu bildiğimiz için söyleme diyoruz..evet sorunlu bir geçmişi var ,kendince bazı sebeplerden yanlışa düşmüş..bu konuda kadınlara daha çok güveniyorum ben..bu vicdan azabını erkek yaşamıyor.yaşarsa kadın yaşıyor,konu sahibi gibi..o sebeple tekrar yapacağını düşnmüyorum ben arkadaşın..
ama erkekler öyle mi ;aldatıp bir de gelip aynı yatağa girer,vicdan da sıfır..kadın öğrenmedikten sonra bunu söyleyebilecek kaç erkek var? ya da tek seferde pişman olan?
o yüzden evet kadınların biraz daha üstte tutulması taraftarıyım..çifte standartsa da "evet"..

o kadar yumuşak düşünemiyorum. hata 1 kere olurki,hoş bunuda hata olarak görmem.
2 kere yapmış mı. evet.
bunlardan birinin sevgilisi var mıymış evet.
sevgilisi olan adamla çıkmış mı evet.
ayrılın diye baskı yapmışmı. evet. birde o sevgilide değil nişanlıymış.

bende söyleme diyorum ama empati yapıyorum bir yandan. bunu yaşayan adamın bunu bilmeye hakkı yokmu. var.
ama evliliğin bitmesi için sebep bu. söyleme dedim sırf bunun için, ama ben bilmek isterdim şahsen.
ben bu tarz olaylarda hiçbir cinsin üste tutulmasını istemem.
ağabeyim var. bunu yaşamasını istemezdim şahsen.
çifte standartada ok asla demem

Herkes elbette ki düsüncesinde özgür. Ben herkesin israrla söyleme

Gecmiste yasadigi sorunlar aldatmaya sebep mi? Ayrica neden her insani daha dogrusu erkegi ayni kefeye sigdirmaya calisiyorsunuz? Benim sahsi fikrim bey de olsa bayan da olsa eger biraz olsun ALLAH'a inanci varsa yaptigi hatadan pisman olur ve aff diler! Hatalar insanlar icin, yüce Rabbim bile affediyorsa günahlarimizi insanlar neden bu kadar acimasiz davraniyor. Takdiri Rabbime birakmaktansa neden akillarinca cezalandirmaya calisiyorlar? Herkes ayni hatayi tekrarlayacak diye de bir kaide yok - bu erkek olsun kadin olsun farketmez... Bu arada canim babacigimin biri lafi vardir, hatayi bir kere yapan esektir, ikinciye yapan ... burda laf babaya dokunuyor

Aldatma aldatmadır,
1.si hata desek 2.si ne oluyor? Bir de sevgilisinden ayrılmasını istemişsiniz. Ayrılsaydı şuan kocanızla evli olmama ihtimali yüksek. Elinizdeki en iyi seçeneği değerlendirmişsiniz, sevdiğiniz şüpheli.
Bir daha aldatır mısınız, bence evet.. Şartlar ve durumlara göre değişkenlik gösteren bir bağlılığınız var çünkü.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…