Evlenmeden önce Aldattım, Söylemeli miyim?

bencede soyleme biz kadinlar unutmasak bile unutmus gibi bir sekilde devamediyoruz yok cocugumuz var yok gidecek yerimiz yok diye ama erkekler asla oyle degil bosuna guzel evliligini bitirme birdaha asla unutmaz sicak yemek gibi onune serer herseyde kendine bunu pay cikarir sonucda dersini almissin zararin neresinden donersen kar hesabi olmus sizinki

ne uzun nişanlılık döneminde yaptım ne de evlendikten sonra yapacağım. çok değiştim, herşeyden önce büyüdüm. ahlak kurallarım prensiplerim var. o yaşlarda doğruu yanlışı öğretecek kimsem bile yoktu.

yanlış yapmışsınız. bunun bahanesi yok bence. herkes aynı olamaz. tepkiler farklıdır.
neyse bu sizsiniz. herkesin dnaları farklı kodlanmıştır.

Geçmişse takılı kalma.Vicdan muhasebeni yapmıssın acisini çekiyrsun.Evlenmeden önce söylesen paylaşsan dah uygun olurdu.Artık evlenmişssin kandırılmış hisseder eşin katien güvenmez sana..

Söylersen bir daha ömrün boyu güvenini kazanamazsın
Hata yapmışsın, hatanı da anlamışsın, ders almışsın
Bulandırma boşuna hayatını, dua et ve Allah'a sığın
Şunu belirtmek isterim; ağır şeyler yaşamışsın ama yaptıklarına sebep değil bunlar asla unutma
Gençliktir, hatadır amenna ama hiç bir bunalım aldatma bahanesi değil, dediğin gibi olsa tüm dünya sokağa düşerdi.

Klasik hayat böyle kader utansın vs vicdan bastırma kendini aklama sizde ne olduğunuzu biliyorsunuz burada açtığınız konu gibi eşinize zaten söylemeceksin ki onun ruhu duymasın yeter

ben nişanlı değildim flört dönemindeydik. konuyu daha iyi anlamanız için pekçok şey yazdım.

konuyu anladığınızı gerçekten sanmıyorum ben monotonluk halinde aldatmadım. öyle olsa uzun monoton nişanlılık döneminde aldatırdım.

Bu konularda sütten çıkmış ak kaşığım. Büyük konusuyorum kendimden eminim bekarım ve hayatimda kimse yok sevgilisi nişanlısı eşi olan hiçbir erkeğe asla ve asla o gözle bakmadım. Bakmam. Annem 10 yaşında hem annesiz hem babasız kalmış. Hor görülmüş yetimmis. Çok fakirlik çekmiş iftiralara uğramış. Duygusal boslugunu onun bunun hakkına girerek doldurmak yerine kendini derslerine vermiş okumuş avukat olmuş. Okurken doktor bir adam annem kimsesiz diye yanasmis annemin 5 kurusu yokken. Annem o adamla birlikte olmak yerine mufettislere kadar cikmis kiz basina esine haber vermis rezil etmis adami.Bizi insan yapan secimlerimizdir. Kötü insan olmanın bahanesi yoktur

konuyu anladığınızı gerçekten sanmıyorum ben monotonluk halinde aldatmadım. öyle olsa uzun monoton nişanlılık döneminde aldatırdım.
Bunu söylemek istediğinize göre affedeceğini düşünüyorsunuz,affetmeyip ayrılırsa bunu göze alabilecek misiniz,bunu söyledikten sonra bişeyler mutlaka değişir eski masumluk kalmaz,madem böyle bişey yaptınız,ya söylemeyip bu yükü taşıyacaksınız,ya da eşinizin vereceği her türlü tepkiye hazır olacaksınız.

eşim bana böyle birşey itiraf etseydi: o dönemde şehir dışında olduğumu, onun en zor anlarında hayatına çok uzak kaldığımı, duygusal yönden yardımcı olamadığımı, ayrılmak istediğinde onu anlayamadığımı nedenini anlamadan sadece devam etmekte ısrar ettiğimi düşünürdüm. benden ısrarla ayrılmak isteyen birinden, ondan ayrılmamak için ısrar ettiğimi hatırlardım.

nişanlı değildim flört dönemiydi. ya gerçekten kimse okumuyor mu yazıları

annenizden bir farkım yok bana gelen tekliflere verdiğim cevaplardan... öyle bir bahsetmişsiniz ki sanki o... yapıyormuşum gibi annenizle alakası da yok konunun. herkesin tecrübesi farklı hayatta, inşallah benim yaşadıklarımı tecrübe etmezsiniz.

nişanlı değildim flört dönemiydi. ya gerçekten kimse okumuyor mu yazıları
Ne farkeder ki. Aldatmadınız mı sonuçta?
Hafifletiyormu yaptığınızi flört doneminde olmanız, yada değiştiriryormu?
Okudum, okuduğumuda anladım gayet.
Alenen bir değil tam iki kişiyle aldatmışsınız adamı.Birinin hayatında baska biri varmış onuda aldatmışsınız ekstra. Ayrıl bile demiş, baskı yapmıssınız.
Siz şimdi bunca şeyin içinden buna mı takıldınız?
Ne diyim şimdi, ha flört donemindeyseniz olur, sorun yok mu diyim? Sonuç ayni kapiya çıkmış, evlenmişsiniz iki kere aldattığınız adamla, değişen birşey yok bana göre.

empati yapalım. sevdiğinin biri var çıkıyorsunuz. aşıksınız. ama nişanlı değilsiniz konu sahibi.
ve erkek arkadaşınız sizi aldayıyor 2 kere.
o dese size nişanlı değildimki senle. flört ediyorduk.

ee tamam o zaman bu olabilir dermiydiniz. ha derdim derseniz değerleri biraz daha gözden geçirmekte yarar var. aldattınız hatalar yaptınız. bunun bahanesi yok. sadece yanlışınınız anlamanız güzel. ama lütfen bahane üretmeyin

Boşver.. konu sahibi hala aldatmasını meşrulaştırmaya çalışıyor.. kendince aldattım ama o zaman neler yaşadım kimse bilemez diye savunmaya geçiyor. ne yaşamış olursam olayım böyle bir şeyi yapmamalıydım diyecek yerde yaptım ama neden yaptım bir sorun? Türk filmi repliğine döndürdü konuyu.

Allah'ın bir ismi "Gaffar"dır, günahları bağışlar, bir ismi de "Settar"dır, günahları, çirkinlikleri örter. Allah'ın örttüğünü, kulun açması bu açıdan doğru olmaz. Bunun için başa gelen çirkin olaylar olduğu geçmişte kalmalı, bugüne taşınmamalı. Çünkü yapılan günahları, yanlışları anlatmak bir çeşit yarayı deşmektir, geçmişi kurcalamaktır, durup dururken kendinizi ele vermektir. İşlenmiş olan günahları bir başkasına anlatmama konusunda Peygamberimizin ciddi bir uyarısı vardır. Buyururlar ki: "İşlediği günahları açığa vuranlar dışında, ümmetimin tamamı affedilmiştir. Bir adamın gece kötü bir iş yapıp, Allah onu örttüğü halde, sabahleyin kalkıp: "Ey falan! Ben dün gece şöyle şöyle yaptım" demesi açık günahlardandır. Oysa o kişi, Rabbi kendisinin kötülüğünü örttüğü halde geceyi geçirmişti. Fakat o, Allah'ın örttüğünü açarak sabahlıyor." *** -

Söyleme. Mahfedersin durup dururken herşeyi. Aksiyon aramaya gerek yok.

Düsünceleriniz cok güzel takdir ediyorum fakat asla asla demeyin. Büyük konusuyorsunuz, insanin asla yapmam dedigi sey basina gelmeden ölmezmis. Takdiri Ilahi...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…