Evlenmeden önce arkadaşımla konuşayım mı?

sweetsin

Üye
Kayıtlı Üye
20 Ekim 2013
275
2
16
35
Ankara
kızlar merhaba..
benim yakın bi arkadaşım evlenecek.. kendisi ve ailesi muhazafakar insanlardır.. bu zamana kadar kız kimse ile çıkmadı falan.. şimdi düşünüorum da evlenmeden önce hani böyle aile büyüklerinden veya arkadaşlarından birileri sana bi şeyler anlatır ya, hani ilk gece için seni rahatlatır, korkmaman gerektiğini nasıl davranman gerektiğini anlatır ya, bu kızın ne soracak ne de anlatacak kimsesi var.. ben ve benim evli bi kuzenim var, acaba biz onunla konuşsak mı diye düşünüoruz..soru sormasına fırsat versek falan. kendisi bu konularda hiç bişey bilmez.. faydası olur mu acaba.. siz evlenirken sizinle kouşan birileri olmuş muydu, iyiki olmuş mu diosunuz gerek de yokmuş mu diyosunuz? ne yapsak bilemedik..

yıl 2013 internet teknoloji hırla konuşmaya ne gerek var ya

Bence bir sorun, eğer isterse de konuşun. İyi düşünmüşsünüz.

cnm haklısın ama dediğim gibi öyle netten araştırayım bakayım gibi düşünecek bi kız değil..
hoş zaten netleride yok.. evde oturuyo öyle, bi yere de çıkmaz babası katı bayağı

bence önce sor kabul etmezse konuşma şahsen ben kimse konuşmasın dedim utandım çünkü..oda utanır..

nişanlısı ile severek mi evleniyor ,eğer öyle ise onunla belki konuşmuştur bir takım şeyler .

ay aklıma geldi ya benimde sağolsun yengem düğün gecesi beni yatak odama çekip ,bana bak ,biliyosun dimi napıcağını demişti ay hala aklıma gelirde gülerim ,merak etme yenge senden iyi bildiğim kesin demiştimde baya gülüşmüştük ..

sizinle konuşan birileri olmuş muydu siz ne demiştiniz iyi geldiğini düşünmüş müydünüz. Kendinizden yola çıkarak da bu soruları cevaplayabilirsiniz. Siz daha iyi tanırsınız arkadaşınızı bu tür muhabbetlere nasıl tepki vereceğini hani muhafazakarmışya.

Siz niye üstünüze vazife edindiniz anlamadım, öyle bir talebi oldu mu?

Ben kimseyle konuşmadım konuşturtmadım, yıl 2013 hangi devirdeyiz?

hani muhafazakarmış ya ? derken bir dalga bir alay mı sezdim yanlışmı anladım ???

ben kimseyle konusmadım,gerekte görmedim ,sonucta herkesin yasayacagı duygular değişik olur yani acısı agrısı

kızlar severek değil görücü usulu evlenior.. ve şöyle söyleyeyim bu zamana kadar 2 kere arkadaşın evine geldiler ailesi ile ve asla yanlız başlarına kalmadılar hani ne bileyim odada falan.... odaya konuşmaya geldiklerinde yanlarında mutlaka arkadaşımın erkek kardeşleri de oldu.. ben konuşulmasını istemedim.. kuzenim dedi de gerek yok dedim.. şimdi arkadaşın ne diyeceğini kestiremiorum.. o zaman ben bi şaka yollu kızz düğünden bana gelde sana bi şeyler öğreteyim falan deyim bakalım ne dicek

ve böyle başlayan muhabbetlerde hep kötü anılar akla gelir ,sonra o kızın yaşayacagı travmayı düşünün

Siz niye üstünüze vazife edindiniz anlamadım, öyle bir talebi oldu mu?

Ben kimseyle konuşmadım konuşturtmadım, yıl 2013 hangi devirdeyiz?

öyle bi talebi olsa da söyleyemeyeceği için olabilir mi?
yıl 2013 de dolu dolu yaşayabilene..
bu arkadaşım köyde oturuyor.. ve ben ona giderim arada sırada.. o babasından dolayı evden pek çıkamaz..

hani muhafazakarmış ya ? derken bir dalga bir alay mı sezdim yanlışmı anladım ???

ne ilgisi var arkadaşım konu sahibesinin kendisi dedi muhafazakar olduğunu kendisi belirtti ayrıca benim haddim değil ister muhafazakar olur ister çok rahat herkesin kendi hayatı.beni ilgilendirmez kimsenin hayatı. Ayrıca siz rahatsız eden nedir

nasıl bu kadar emin olabiliyosunuz ki

ummadık taş baş yarar demişler

belki sizden bizden daha çok şey biliyodur dışardan bakıp karar veremezsiniz

Yahu bu insanlar da bir garip :44:

Siz niye kendinize dert edindiniz bunu hakikaten. Yukarda bir arkadaş duygularıma tercüman olmuş.

Merak ediyor ve bilmiyorsa zaten o da araştırır yahut sorar. O kadar yakınsanız da emin olun soracağı ilk kişi siz olursunuz.
Belki ters bir tepki alacaksınız ne gerek var durduk yere.

Birisi bana bunu sorsa, sözüm meclisten dışarı 'Sana ne' derim.

Bırakın bilmiyorsa da eşinden öğrensin, sonuçta asla yapmaması, yapığında da dönüşü olmayacak bir durum yok ortada.

Sevgiler

Bence okadar yakınsanız merak ettiğin, korktuğun bilgi almak istediğin bi'konu varsa çekinmeden bana sorabilirsin hepimiz o dönemlerden geçtik az çok tahmin edebiliyorum vs diyebilirsin.

Çoğu kızın evlenmeden önce ilk kaygısı ilk gece mesela:44:Netten okumakla, yakın bi'dostun az buçuk çıtlatması daha iyi sanki.

Tabii cidden yakınsanız herhangi bi'arkadaşım dese hönk diye kalırım.

Son düzenleme:
size soruyorum işte ne yapayım diye...
çok utangaç ve içine kapanık biri olduğunu bildiğim için sormak istediğin bişey olursa diyeyim mi en azından diye...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…