Evlenmeden önce arkadaşımla konuşayım mı?

işte cnm ilk cümlen gibi söyleyeyim diorum..
bu arkadaşım yıllarca babasından şiddet gördü.. hala da el kaldırır.. ya ne bileyim işte içimden geldi onunla konuşmak.. bi korkusu varsa rahatlatmak.. o bana gelip de anlat demez.. o yüzden sormuştum

bence konuyu aç zaten tavrından anlarsın isteyip istemediğini.. Ben hiçde cahil olmadığım halde yakın bi arkadaşımla ne zamn bi araya gelsem bana bu konularda içimi rahatlatacak şekilde konuşmalar yapardı ve benimde içim rahatlardı açıkcası bu arada bende hiç flört yaşamadım ve eşim görücü usulu oldu ve iyiki bana bu konularda destek olucak derdimi dinleyecek birileri lmuş diyorum sayesinde çokda rahat atlattım sadece ilk gün değil ilk dönemlerimide..

tamam canım sorun yok

Bilgisi olmadığını nereden biliyorsunuz ki?
Aranızda belli bir samimiyet varsa ve o kişi cinsellik konusunda bilgisizse gelip kendi sorabilir size.
Madem çevresinde sorabileceği kimse olmadığını düşünüyorsunuz, o kişinin aklına gelirsiniz muhtemelen.

işte bilemiorum ama bildiğim bi tek şey var çok utangaç ve içine kapanık biri olduğu ve bana asla sormayacağı..
biz arkadaşız evet, ama sizin sandığınız gibi birbirimize şakalar yapan, canı sıkılınca kahve içmeye çıkan türden değil..
ben onu üzgün görürüm yine söylemez ben sormazsam o bana babasından nasıl dayak yediğini anlatır..
hep sorun hep sıkıntı.. bizim bu zamana kadar onunla güzel şeyler konuşmamız sayılıdır.. zaten ben sorarım o söyler ve susar.. bu yani..

Kesinlikle böyle bir şey söylemeyin, çok itici olursunuz....

Bırakın kendi kendine ögrensin çok gereksiz bi muhabbet ayrıca nasıl anlatıcanızida merak ettim hiç hoş bir konuşma gibi gelmedi

bu ne ya ne kadar itici bir düşünce yapısı böyle. ne öğretmeyi, anlatmayı düşünüyorsunuz acaba??????????
benden tavsiye, " güzel bir üzerinize vazife olmayan işlere karışmayın" cevabı alırsınız ki çok da yerinde olur.

konuşmaya gerek yok ki..kim ne derse desin o an herkes kendi bildiği duygularda oluyor..

kimse birşey anlatmadı en fazla kasma denilirdi oda kişiye kalmış bazen teori pratik olmayınca işe yaramıyor

Son düzenleme:
kötü düşünmemişsinizde, bu kız dışa tamamen kapalı, aile içi şiddete ,baskıya maruz kalmış, başbaşa bile kalıp konuşamadığı bi adamla evlenmek üzere ve en büyük derdi gerdek gecesi midir acaba?? :44::44:

aile içinde yaşadıklarını değiştiremesinzde en azından bu adamla gercekten evlenmek ıstıyor mu ıstemıyor mu , psikoljık olarak evlilige hazır mı, bu adamla bı ömür gecirmek istiyor mu ondan cocukları olsun istiyor mu....bunlar üzerine konusupta rahatlatsanız (eger evliliğe itiraz hakkı bile yolsa) en azından moral vermeye calışsanız daha doğru olmaz mı.??:26::26:

beni anlamadınız siz ya...
hani burda açlılıo ya konular korkuorum çok falan die hani siz de cvp yazıosunuz ya bi kadın olarak destek olmak için..
öyle bişey işte...

ne biçim bi babası varmış hep baskı altında yaşıda küçüktür kesin zorlamı evlendiriliyo evlendikten sonra rahat edebilcekmi bari yoksa kocasıda babası gibimi olcak. bişey bilmiyosa konuş bence

şöyle bişey, daha önce istemeye gelen çok oldu ama kendisi istemedi.. ne bileyim içim ısınmadı falan diodu.. ama bu sefer gerçekten istekli gördüm onu..
yani dışarıdan kendisi bulup, aşık olup, gezerek birbirini tanıma gibi bi şansı olmadığına göre, kendisi kabul etti evlenmeyi bu gelenle..
nie içim rahat çünkü, en azından o dayağın şiddetin içinde istemediğine istemiorum diyebildi.. ilk kez buna olur dedi.. ısındım bu çocuğa falan diyo.. öyle yani

Siz niye üstünüze vazife edindiniz anlamadım, öyle bir talebi oldu mu?

Ben kimseyle konuşmadım konuşturtmadım, yıl 2013 hangi devirdeyiz?

Aynen... Ne diyeceksiniz yani,böyle bir konuşmanın lafı nasıl açılır onu da anlamıyorum ya....

Gel kız sana bir şeyler öğreteyim de ne demek yani ? Kadınlar arasında illa ki duymuştur muhabbetini...

Üzerinize vazife olmayan işlere girişmeyin.

beni anlamadınız siz ya...
hani burda açlılıo ya konular korkuorum çok falan die hani siz de cvp yazıosunuz ya bi kadın olarak destek olmak için..
öyle bişey işte...

bir gün kahveye gittiğinizde bana sormak konuşmak istediğin bir şeyler olursa her zaman konuşabilirz sakın çekinme... yeni evleneceksin

korkularını da telaslarını da az bucuk tahmin edebiliyorum her zaman benimle paylasabılırsın diyin ve kapatın konuyu zaten gözlerinden

sözlerinden anlarsınız.. bilgi sahibide olsa bu cümleyi kuran insana kimse sana mı düştü cevabını vermez dıye dusunuyorum..

Bu kız okula da mı gitmedi illaki haberi vardır böyle işlerden her ne kadar muhafazakar, evden dışarı çıkmıyor da olsa...
Hem kızın annesi yok mu ?
Ayrıca bu tür konuları konuşmak çok gereksiz kalıyor bu devirde

bence konuşun.empati yapıyorum da evden dışarı çıkmayan baskı altında bir genç kızdan bahsediyoruz.yıl 2013 olsa bile bu eve internet de girmemiştir diye düşünüyorum.o aile eve net filan bağlatmamıştır.en azından panik yapılcak bir durum olmadığını kendisini rahat bırakmasını filan söyleyin.o konuşmak istemeyecektir muhtemelen.siz fazla derine inmeden onu rahatlatacak cümleler kurabilirsiniz.sonuçta ona mahreminizi anlatacak değilsiniz.neden bazı arkadaşlar bu kadar tepki gösterdiler anlamadım.kimse kimseye yatak odası hikayelerini anlatmayacak.sadece içine kapanık bir genç kızın içi rahatlatılacak.bence iyi düşünmüşsünüz.

çok gereksiz olmaz mı
hangi çağda yaşıyoruz çocuklar bile biliyo herşeyi
televizyonda mı izlemiyo arkadaşınız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…