Bence okadar yakınsanız merak ettiğin, korktuğun bilgi almak istediğin bi'konu varsa çekinmeden bana sorabilirsin hepimiz o dönemlerden geçtik az çok tahmin edebiliyorum vs diyebilirsin.
Çoğu kızın evlenmeden önce ilk kaygısı ilk gece mesela:44:Netten okumakla, yakın bi'dostun az buçuk çıtlatması daha iyi sanki.
Tabii cidden yakınsanız herhangi bi'arkadaşım dese hönk diye kalırım.
ne ilgisi var arkadaşım konu sahibesinin kendisi dedi muhafazakar olduğunu kendisi belirtti ayrıca benim haddim değil ister muhafazakar olur ister çok rahat herkesin kendi hayatı.beni ilgilendirmez kimsenin hayatı. Ayrıca siz rahatsız eden nedir
Bilgisi olmadığını nereden biliyorsunuz ki?
Aranızda belli bir samimiyet varsa ve o kişi cinsellik konusunda bilgisizse gelip kendi sorabilir size.
Madem çevresinde sorabileceği kimse olmadığını düşünüyorsunuz, o kişinin aklına gelirsiniz muhtemelen.
kızlar severek değil görücü usulu evlenior.. ve şöyle söyleyeyim bu zamana kadar 2 kere arkadaşın evine geldiler ailesi ile ve asla yanlız başlarına kalmadılar hani ne bileyim odada falan.... odaya konuşmaya geldiklerinde yanlarında mutlaka arkadaşımın erkek kardeşleri de oldu.. ben konuşulmasını istemedim.. kuzenim dedi de gerek yok dedim.. şimdi arkadaşın ne diyeceğini kestiremiorum.. o zaman ben bi şaka yollu kızz düğünden bana gelde sana bi şeyler öğreteyim falan deyimbakalım ne dicek
Kesinlikle böyle bir şey söylemeyin, çok itici olursunuz....
kötü düşünmemişsinizde, bu kız dışa tamamen kapalı, aile içi şiddete ,baskıya maruz kalmış, başbaşa bile kalıp konuşamadığı bi adamla evlenmek üzere ve en büyük derdi gerdek gecesi midir acaba?? :44::44:
aile içinde yaşadıklarını değiştiremesinzde en azından bu adamla gercekten evlenmek ıstıyor mu ıstemıyor mu , psikoljık olarak evlilige hazır mı, bu adamla bı ömür gecirmek istiyor mu ondan cocukları olsun istiyor mu....bunlar üzerine konusupta rahatlatsanız (eger evliliğe itiraz hakkı bile yolsa) en azından moral vermeye calışsanız daha doğru olmaz mı.??:26::26:
ne biçim bi babası varmış hep baskı altında yaşıda küçüktür kesin zorlamı evlendiriliyo evlendikten sonra rahat edebilcekmi bari yoksa kocasıda babası gibimi olcak. bişey bilmiyosa konuş bence
Siz niye üstünüze vazife edindiniz anlamadım, öyle bir talebi oldu mu?
Ben kimseyle konuşmadım konuşturtmadım, yıl 2013 hangi devirdeyiz?
beni anlamadınız siz ya...
hani burda açlılıo ya konular korkuorum çok falan die hani siz de cvp yazıosunuz ya bi kadın olarak destek olmak için..
öyle bişey işte...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?