size soruyorum işte ne yapayım diye...
çok utangaç ve içine kapanık biri olduğunu bildiğim için sormak istediğin bişey olursa diyeyim mi en azından diye...
kızlar merhaba..
benim yakın bi arkadaşım evlenecek.. kendisi ve ailesi muhazafakar insanlardır.. bu zamana kadar kız kimse ile çıkmadı falan.. şimdi düşünüorum da evlenmeden önce hani böyle aile büyüklerinden veya arkadaşlarından birileri sana bi şeyler anlatır ya, hani ilk gece için seni rahatlatır, korkmaman gerektiğini nasıl davranman gerektiğini anlatır ya, bu kızın ne soracak ne de anlatacak kimsesi var.. ben ve benim evli bi kuzenim var, acaba biz onunla konuşsak mı diye düşünüoruz..soru sormasına fırsat versek falan. kendisi bu konularda hiç bişey bilmez.. faydası olur mu acaba.. siz evlenirken sizinle kouşan birileri olmuş muydu, iyiki olmuş mu diosunuz gerek de yokmuş mu diyosunuz? ne yapsak bilemedik..
Siz niye üstünüze vazife edindiniz anlamadım, öyle bir talebi oldu mu?
Ben kimseyle konuşmadım konuşturtmadım, yıl 2013 hangi devirdeyiz?
2 kere evine geldi adam ve ailelerle beraberdiler ,yalnız kalmadılar.kızlar severek değil görücü usulu evlenior.. ve şöyle söyleyeyim bu zamana kadar 2 kere arkadaşın evine geldiler ailesi ile ve asla yanlız başlarına kalmadılar hani ne bileyim odada falan.... odaya konuşmaya geldiklerinde yanlarında mutlaka arkadaşımın erkek kardeşleri de oldu.. ben konuşulmasını istemedim.. kuzenim dedi de gerek yok dedim.. şimdi arkadaşın ne diyeceğini kestiremiorum.. o zaman ben bi şaka yollu kızz düğünden bana gelde sana bi şeyler öğreteyim falan deyimbakalım ne dicek
Arkadaşıysa üstüne vazifedir tabiki herkesin elinin altında anroid telefonlar ,
internet ve leptop yokki .
Bence çok ince düşüncelisin maşallah size arkadaş dediğiniz böyle olur
kız belki utanır kimseye soramaz arkadaşı ile daha rahat iletişim kurar pek sosyal bir kız değilse korkada bilir.
Normalde , toplumumuzda bu gece öcü gecesi olarak anlatıldığından içini rahatlatan biri olmazsa vajinusmus'a kadar bile gidebilir .
Bir ağzını yokla rahatlatmaya çalış madem bukadar kapalı bir ortamı var
nete girip araştırcağını zannetmiyorum .
2 kere evine geldi adam ve ailelerle beraberdiler ,yalnız kalmadılar.
esas yanlıışlık bu. ve konuşmanız gereken bu. böyle evlilik olmaz.
o sizden daha bilgilidir
hangi devirdeyiz
kuaförde sex muhabetti yapan muhafazakar(!) kizlar geldi aklima
neyse
yazık. kızcağıza üzüldüm. Allah yardımcısı olsuncnm ben ne diyebilirim ki..
yani şöyle bişey bu zamana kadar gelenlere istemediklerine olmaz dedi..
ilk kez buna içim ısındı dedi.. aşk değil evet.. yani ama bu kızında dışarıda görüşüp konuşup evlenme gibi bi ihtimali yok böyle bi baba olduğu sürece... ve onların yanlız kalamamalarının sebebi, bi erkek ve bi kadın yanlarında başka kimse olmadan tek başlarına kalamaz namahrem olur düşüncesi.. ben koskoca adamın kadının bu düşünce yapısını değiştiremeyeceğime göre..
arkadaşınıza durumu çıtlattığınız iyi olmuş..
evet yıl 2013 olabilir ama o milenyum yılını yaşayamayan insan çok fazla.androit telefonu olmayabilir ,bilgisayarı olmayabilir. vs vs.
Muhafazakar bir aile ve görücü usülü bir evlilikte yakınları ve ailesinin evlenecek kişiye nasıl yaklaşacağı az çok tahmin edilebilir birşey .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?