Evlenmeden once birliktelik hakkinda fikir verir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bence evlenmeden cinsel ilişkiye girmeyecek kaliteli erkek arayana kadar siz hayata bakış açınızı değiştirseniz daha iyi olacak.ve evlenmeden ilişkiye girmekle sevginin, saygının bir ilgisi yok.onu sen hissedersin, bilirsin zaten.

hayat senin hayatin. hazir hissetmiyorsan neden iliskiye giresin ki?
ayrica bizim ulkemiz hala bekarete onem veren bir ülke. yani evlenmeyi düşündüğün insan mutlu bile olabilir eline el seyine sey degmemis bir kadin bulduguna:)
hic dusunme böyle seyler. zaten sana ve sınırlarına saygi duymayacak biriyse o kisiden hic olmaz sen zaten ayril:)

nasıl geliyor erkek kafasıyla bilemem de
benim Sivaslı bir arkadaşım vardı
muhtemelen gerçekten bakire evlendi, eşi alman -ve adam müslüman filan değil hatta adam ateist,

eşinin yannında giyinip soyunamıyordu, bakireliğine %100 emin değilim (çünkü neden sorayım) ama öyle gibi bir vibe almıştım konuşmalarından. bu 15 sene önce
yine bir komşumuz vardı iş arkdaşı bir hollandalıyla yine büyük ihtmalle bakire evlendi - o adam da ateist, kız ilk geceden gebe kaldı bu 20 sene önce

kızlar adamların ülkelere gittiler, kızların yaşlar 26 27 filan adamlar 35 gibiydi
ancak evlenmedne birlikte yaşayacak ortamları filan da yoktu, çok kısa ilişkilerle de evlendiler hızlıca.

kızlar içen gezen hiç bir ibadeti olamayn ama müslüman kızlar.

Türk örnek ben de bilmiyorum.yakın tarihli yabancı örnek de bilmiyorum. bildiklerim baya eski tarhli yukarıdaki gibi.

Ben inanirim, benim de boyle iliskilerim oldu. Aslinda biraz zor oluyor boyle denk gelmesi oluyor ama :)
Diger uyeler inanir mi bilemedim...

Ne bu duygusallık ? Koskoca kadınsın? Ben en son yoğun duygular hissettiğimde 20 yaşındaydım.ne oluyor kaldıramamak falan komik valla bu yaşta.

Ben değil ailem muhafazakar evet.Israrla beni muhafazakar biri yapmanızı anlamadım.Ailem işi resmiyete dökmek istedi eşim de gereğini yaptı.Konu sahibi iyi eğitimli kariyer sahibi donanımlı erkekler için genel bir soru sorunca ben de bu tarz insanların cinsellik yaşamadan da evlenebileceğini örnek vermek istedim.

Ne bu duygusallık ? Koskoca kadınsın? Ben en son yoğun duygular hissettiğimde 20 yaşındaydım.ne oluyor kaldıramamak falan komik valla bu yaşta.

Biraz uslubunuza dikkat eder misiniz rica etsem?hos degil tavriniz. Koskoca kadinim ve bu sekilde azarlar gibi konusamazsiniz. Siz en son yogun duygular hissettiginizde 20 yasindaydiniz diye ben de mi o yasta olmaliyim :)

Ben inanirim, benim de boyle iliskilerim oldu. Aslinda biraz zor oluyor boyle denk gelmesi oluyor ama :)
Diger uyeler inanir mi bilemedim...
Biz okadar eğlenirdikki inanın onu düşünmezdik. Masaj gecelerimiz vardı beraber duş günlerimiz vs vs gibi . Yüzmeye giderdik . Dediğim gibi yanlış anlaşılmasın ikimizde muhafazakar değiliz ama neden bende bilmiyorum yapamıyordum .

Yanında giyinip soyunamıyorsa herhangi bir cinsel aktivite, sevişme vs yoktur zaten. Burda sorun yok ki.

Sorun her şeyi yaşayalım zar kalsın evlenelim zar da senin olsun zihniyetine aklı başında bir adamın yanaşmayacak olması.

Yoksa muhafazakar olmayan adamlar bakire kızlarla evlenmez gibi bir iddiam yok.

Zar kalsin ne demek :) her şeyi yaşayalımın içinde anal seks, oral seks vs de var. Ben hepsini açık açık yazmadim bence anlaşılır diye. Bunlar da dahil diye. Dahil derken; bunlari penetrasyon yok diye yaşayacağım anlamina gelmiyor. Şimdi farkli anlarsiniz o zaman çile başlar :)
Biraz keskin bir şekilde görüşünüzü ifade ediyorsunuz. Fikirlerinizr saygı duyuyorum ama bu kadar keskince olmasına anlam veremedim.
Dediğim gibi her fikre açığım ama uslup bi tık kişisel sınırlarımı rahatsız ediyor.

Anal yapmayi bile kabul edip vajinal seksten mi kaçınıyorsunuz, ben mi yanlis anladim?

Yorum yazanlara katılıyorum, sorularınız cevabı kişiden kişiye değişir, tek bir doğru yoktur herkesin kendisine göre doğrusu vardır.

Belli bir yaşa gelmiş birisi illa cinsellik olmadan sevgili olmaz evlenmez de diyemeyiz, evlenir de diyemeyiz fakat aslolan bence sizin neyi isteyip istemediğiniz.
Hazır olmadığınız, istemediğiniz hiçbir şeyi karşınızdaki evlenmezse sevgili olmazsa endişesiyle yapmayın.

Şimdiden de bu konuda fazla kafa yorup benimle evlenmezler mi diye düşünmeyin, zira bir gün belki çok seveceksiniz belki karşınızdaki sizin sınırlarınıza saygı gösterse de o sınırları siz kendiliğinizden kaldıracak ve birlikte olacaksınız.

Belki bugüne kadar kendiniz için belli sınırlar çizmeniz henüz doğru insanı bulmamış olmanızdan kaynaklı bilemeyiz

İnanın kişisel sınırlarınız en son umurumda olan şey. Ben kendi kişisel sınırlarıma göre hareket eder, yorum yazarım. Ne yaşadığınız, nasıl yaşadığınız da beni ilgilendirmez. Dışardan nasıl görünüyorsunuz betimliyorum sadece.

Canımcım bir şeyi merak ettim.Anlattığın profilde birisinin (kendini anlattığın kadarıyla)evlilik öncesi cinselliğe duygusal olarak hazır değilim deme nedeni nedir?

İnanın kişisel sınırlarınız en son umurumda olan şey. Ben kendi kişisel sınırlarıma göre hareket eder, yorum yazarım.

O belli oluyor. Ben de fark ettirmek için söyledim. benim için de başkalarının kişisel sinirlarimi ihlal eden yorumlari umursayacağım son sey.
Disaridan nasil gorundugunuzu betimledim ben de.
Sorum netti aslinda, beni nasil betimlersiniz uzerine degildi. :)

siz evlenmeden birlikte alkol alıp birlikte tatillere gidiyordunuz yani?

sizi tanımıyorum ki ısrarla muhafazakar yapıyım 2-3 konuda gördüğüm kadarıyla fikir ediniyorum sadece
anladığım kadrıyla despot bir babanız varmış, evet. ama siz zaten ankarada istanbulda filan yaşamıyorsunuz ki (yaşıyor musunuz?) ya da avrupada
Siirt ya da Bingöl filan olabilir tahminen.
O şehirlerde muhafazakar olmayan insan mı var? siz kendinizi açık fikirli görüyorsunuzdur. öylesinizdir de etrafınıza göre, aileniz bambaşka bir alemdi, ayrı bir seviyedir belki
Fakat, şehrin ve ortamın genel bir tutumu, genel bir muhafazarlık seviyesi -daha doğrusu ortalama yaşam tarzı var. oluyor.
eşiniz de belki namazlı oruçlu değildir ama iyi kötü şehrin genel dokusundan haberdardır, sevgilisinin ailesi "niyeti ciddi mi değil, dalga mı geçiyor" dediğinde normalde bir erkek "ay kazık kadar insanlarız ailesine ne ki!" der. muhafazakar küçük şehirlerde ise "üzerine düşeni" yapar.

yok evlendikten sonra hala eşinin yanında giyinip soyunamıyordu onu diyorum.

yoksa seks hayatları vardı, zira bunları hep kendisi anlatmıştı kız kıza bir ortamdı, tam olarak bebek korunma seks vb. konuşuluyordu. (yoksa pek seks konuları konuşmuyorduk biz o zamanlar)
kızın vajinusmus türü bir konusu olsa onu da anlatırdı ortamda herkes açık fikirli kişilerdi.

Siz muhafazakar değilsiniz, zaten kendiniz de söylemişsiniz. Evlilik öncesi seksi reddeden erkekler genelde dini inanışları dolayısıyla böyle yaşıyorlar, bunun dışında böyle bir hassasiyeti olmayan 30+ bir erkek sadece sevişip, seks yapmamaya okey der mi? Zor.
Sizin seks dışında diğer sevişme/ön sevişme olaylarına okey olmanız aslında bekareti kaybetmemek için, yani ciddi bir duygusal kaldıramama durumu olsa diğerini de kaldıramazdınız diye düşünüyorum.
Umarım karşınıza istediğiniz gibi biri çıkar ama muhafazakar erkekleri elediğiniz için işiniz zor. Dini hassasiyeti olmayan 30 küsür yaşında bunu kabul eden bir erkeğin de cinsel problemler yaşıyor olma ihtimali de var.

istediğiniz tarzda bir erkek bunu ilkiyüzlülük olarak görecektir. yani garip geldi bana dini hassasiyetiniz olsa her türlü yakınlaşmaya karşı olsanız bu anlaşılabilir. siz sevişiyorsunuz ama zarı koruyorsunuz.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…