Evlenmeden once birliktelik hakkinda fikir verir misiniz?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Silik tipten kastınız nedir tam olarak? Birlikte olmadan da evlenen bir çok insan var herşey bel altı degil

Saçmalıklar ötesi. Eğitimli ve ne istediğini bilen biri bu tip konularla ilgilenmiyor ne hissettiğine bakıyor ve sizde ne hissettiğinize bakmaya devam etmelisiniz. Siz eğer böyle hissediyorsanız erkekler ne düşünecek diye davranışlarınızı değiştirmeyin. Sizinle aynı durumdaydım asla da bu konuda sıkıntı yaşamadan evlendim gayette kariyerli ve iyi eğitimli biri ile. Herkes kendine iyi geleni yapmalı..

Sohbet ya da tartışma esnasında konu bir noktadan başka bir noktaya gidebilir. Bunu burda açıklamak komik ama bazı üyelere gerekiyor sanırım. Sizin konunuzda gitmedi bile başka yere. Erkeklerin ya da toplumun bu konuya, dolayısıyla sizin gibi bir kadına bakış açısını merak ediyordunuz, biz de sizin üzerinizden betimleyerek konunuza kendi cümlelerimizle yorum yapıyoruz.

Sizin cümlelerinizle yazalım istiyorsunuz sanırım ama burda öyle bir imkan sunulmuyor. Bu kadar hassas bir insanın forumda konu açması da ilginç. Herkese, üsluplara, yazılanlara bir ayar verme derdindesiniz. Sanırım vay beee kadına bak ne kadar prensipli tadında yorumlar beklerken bizim yorumlarla karşılaşmak ağır geldi. Geçmiş olsun.

Ya ne alaka ne alaka her istediğini kabul etmek zve uygulamak zorunda değil ki karşı taraf. Bu hem erkek hem kadın için geçerli. Olayı cinsellikle sınırlamayın sevdiğiniz kişi şu an bunu yapmak bana iyi hissettirmeyecek diyorsa hemen soğuyormusunuz

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…