Bu mantıkta düşünecek olursak erkekler için evlendikten sonra kadın değersizleşiyor; zira erkek istediğini almış oluyor."Her gün kurufasülye yenmez" sözünü doğruluyor olmanız gerek bu mantıkta. Pencere ardından mahallenin ahlak polisliğini yapan insanlar yüzünden bu ülkede ergenlik çağındaki erkek çocukları kendinden yaşça küçük çocukları ya da hayvanları taciz ediyor.Genç kızlar bekaretini korumak adına vücuduna ve ruhuna olmadık işkenceleri ediyor.Çünkü cinsellik bir tek genç kıza günah.Bu kafasına vurula vurula büyütülen cinsellikten korkutulan genç kızlarımız da evlendikten sonra vajinismus belasıyla uğraşıyor.Kimisini evlenmeden önce özellikle bakire (temiz, el değmemiş, kirletilmemiş vs...) diye seçen eşleri hala bakire diye boşanıyorlar. İnsan kınadığını yaşamadan ölmezmiş.Herkes çocuklarını hesabederek atıp tutsun.Kimse okuldan dönen kızının aslında nereden geldiğini bilemez. Akıllı uslu kızınız ya da oğlunuz (bu bekçiler eskiden kız çocuğunu takip ederdi bence erkek çocuğunun farkı kalmadı) o çok kınadığınız gençlerden olabilir. Haydar Dümen' den 2 satır cinsellik üzerine yazı okuyabilmek için gazete alacak kadar cinselliğe aç bir toplumuz biz.
neyi savunuyorsunuz siz anlayamadım insanın kızıda hata yapar ama hata yapmıştır kimse atıp tutmuyor evlenmeden önce birliktelik yaşayan hangi kadın başka bir adamla evlenirken ben senden önce birliktelik yaşadım bu benim vücudum hesabını ben veririm diyebiliyorki çoğu kız operasyon yaşıyor neden çünkü yaşadıklarını anlatmaya cesareti yok madem çok cesaretliler çıkıp yaşadıklarını anlatsınlar demek ki ne oluyor aslında halinden oda memnun değil hata yapmıştır pişmandır bende evlilik öncesi bazı seviyeli birlikteliklere saygı duyuyorum sonuçta bir yaşa gelinmiştir doğru insanı bulmuştur illa evlenmeye gerek yok ama bugün gencecik kızlar önüne her gelene güveniyor bence eşim beni temiz bulmalı diyen tüm kızlara helal olsun çünki bir erkeğe güvenen her erkeğe güvenmeye açıktır bizde okuduk bizde birçok ortama girdik mutlu bir evliliğim seviyeli bir flört dönemim oldu herşeyin yeri zamanı var lütfen kızlara cesaret veren konuşmalar yapmayın evlilik öncesi ilişki yanlış sonuçta hamile kalınabilir kız terk edilebilir neden yanlış durumları iyiymiş gibi göstermeye çalışıyorsunuz anlam veremiyorum..
neyi savunuyorsunuz siz anlayamadım insanın kızıda hata yapar ama hata yapmıştır kimse atıp tutmuyor evlenmeden önce birliktelik yaşayan hangi kadın başka bir adamla evlenirken ben senden önce birliktelik yaşadım bu benim vücudum hesabını ben veririm diyebiliyorki çoğu kız operasyon yaşıyor neden çünkü yaşadıklarını anlatmaya cesareti yok madem çok cesaretliler çıkıp yaşadıklarını anlatsınlar demek ki ne oluyor aslında halinden oda memnun değil hata yapmıştır pişmandır
Cinsellik serbest olmalı 15 yaşında yaşanmalı demiyorum ben.Sadece kadının cinselliğinin erkeğe sunulan bir ödül gibi görüldüğü zihniyete karşıyım.Elbette önüne gelenle yaşanmasın, hamile kaldı diye küçücük yaşta bu yükün altında ezilmesin genç kızlar.Ben kızıma yalnızca bununla birlikte oldum, ayrılamam artık herşeyine katlanıp bununla evlenmek zorundayım gibi bir düşünceye kapılmasın, bir dönem sevdiği birinden ayrıldı diye yanlışlara sürüklenmesin diye evlilik öncesi birliktelik yaşamamasını öğütlerim.Fakat yanlışı olursa da o benim evladımdır.Kimse bu benim başıma gelmez demesin.Niçin erkeğin bekareti sorgulanmıyor.Niçin kızını kapı dışarı çıkarmazken oğlunun sırtını sıvazlayan aileler var bu ülkede.Oğlum şu kadar kızla birlikte oldu diye gururla anlatan kadınlar var.O kızlar ana baba evladı değil mi.Onun yaşamı senin kızından daha az mı değerli.Ben "yalnızca" iki yüzlü cinsel doktrinlere karşıyım.Evlilik öncesi cinsellik kız çocuğuna yanlışsa erkek çocuğuna da yanlışır. Kız çocuğu hamile kalabiliyorsa erkek çocuğu da hamile bırakabilir.Ergen anneler ve ergen babalar tabi ki olmasın ama kadın da erkek kadar insandır.Nefsi, iradesi, mantığı vardır. Bu sitede de gruplar var.Kendi kendine dertleşiyor kızcağızlar.Birbirinden medet arıyorlar.Onların bile grubuna dalıp tü kaka size diye taciz eden kadınlar var.kime ne.Niçin başkasının hayatına bukadar müdahil olmayı seven insanlarız.Kim günahsız, kim hatasız da o yanlış bu doğru bunu yap diyoruz.
e nasıl desin ,daha sizin gibi kadınlar; evlilik olmadan cinsellik yaşamış daha sonra da ayrılmış kadınlara 'işte erkek de bunu kullandı attı ,işte böyle bakakalır artık arkasından' derse, erkekler ne yapmaz.
Lütfen cinselliği erkeğin kadını kullanması olarak nitelendirip kadınlara ve hergün bedava sex durumuna indirgeyerek de evlilik kurumuna hakaret etmeyin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?