- 27 Haziran 2018
- 2.537
- 2.396
- 133
- 27
- Konu Sahibi 777mutluluk
-
Çok teşekkür ederim,aslında ilgili,merak eden arayan soran biri ama işte bu cinsellik konusunda takılıyoruz.Allahim en hayırlısını nasip etsin.Konularini ve dusunceni az cok bilen bir ablan olarak (36 yaşındayım) tabii ki sevgililik döneminde sevildiğini hissetmek istemen gayet dogal. Fakat dusunce tarzında bazi hatalar var diye düşünüyorum. Evlenmeden cinsellik yasamak istemeyebilirsin buna hayatina girecek erkek elbette ki saygi duymali ve niyeti ciddiyse zaten ona gore davranır. Fakat bir erkegin seni arzulamasini bile istememek abarti. Arzulamasi seni kadin olarak gördüğü anlami tasir, diger turlu belki seni sevmiyor ama escobar evlenilecek kiz kacirmayayim diye düşünüyor olabilir. Cogu erkek kadinlar gibi duygusal bakmiyor ve ince düşünmüyor senin yazdigin gibi. Mesela seni arzuluyorum demesi aslinda sevgisini gosteren bir sey de olabiliyor kimi zaman. Tabii ki istemedigin halde dokunmasin ya da zorlamasin ama sozcuklere takilip da olasi guzel bir iliskiyi de kacirmana sebep olabilir bu kadar detayci olmak.
25 yas ustu erkeklerin de hic cinsellik yasamama ihtimali cok azdır onu da goz onunde bulundur derim.
Bu devirde erkekler cok hizli iliskiler yasiyor maalesef o yuzden "doğru " insan dedigimiz kisinin karşımıza cikma olasiligi azaldi. Kendi adima bekar olma sebeplerimden biri de bu. Çünkü artık erkeklerin cogu hadi tanisalim hadi opuselim hadi yatağa modunda artik. Sorumluluk da almak istemiyorlar. O acidan secici olman gayet normal.
Sadece arzulama olayina cok takilma derim. Sevdigin biri oldugunda sen de illa ki sarilmak, öpmek, dokunmak isteyeceksin ve onun dokunmasindan rahatsiz olmayacaksin. Arzulamak bu zaten
Bu da bir travma olabilir bir psikologdan destek almalisinBen annem ve babamı küçükken görmüştüm,acaba ondan mı kaynaklı diye düşünüyorum.Çünkü:Her zaman uzak durdum,erkeklerden ve cinsellikten.
Terapi almaya başladım ama bunu psikologa nasıl anlatacağım bilmiyorum.Bu da bir travma olabilir bir psikologdan destek almalisin
Ben de netimdir sürpriz sevmem. Dedigin gibi bilmeyen bir adama da öğretmekle ugrasamam bu konuda erkegin tecrubeli olmasi ve kadını rahatlatmasi gerektigini düşünürüm.Evliliğin %90 cinsellik bana göre yani ben evlendiğimde cinsel olarak hiç bişey bilmeyen ten uyumu bile olmayan bir adamla evlensem ben yapamam herkes böyle olacak diye bir durum yok bazıları süprizleri sever ben sevmem mesela net olmalı herşey benim kafamda
Ya lütfen kızma ama ayının teki ya, nerde tek sorun cinsellik? Saygısız, kompleksli, ezik, höt höt, şovmen bi davaro yani.Çok teşekkür ederim,aslında ilgili,merak eden arayan soran biri ama işte bu cinsellik konusunda takılıyoruz.Allahim en hayırlısını nasip etsin.
İlgili olması,merak etmesi, kıskanması,hayatındaki şeyleri paylasmasi hosuma gidiyor.Ya lütfen kızma ama ayının teki ya, nerde tek sorun cinsellik? Saygısız, kompleksli, ezik, höt höt, şovmen bi davaro yani.
Hayır,tam tersine sevdiğim biri olmadan neden evleneyim ki?Sevdiğim biriyle evlenene kadar cinsellik istemiyorum,evlendikten sonra istiyorum tabiki.
Maalesef öyle bir sey var kafamda.Sanki cinsellik sevilen kişi ile yapilması doğru olmayan bir şeymiş gibi.
Kiskanmasi mi? Tamam insan sevdigini kimseyle paylasamaz da ben kadinlarin erkekte kiskanmayi begenmesini yanlis bulurum erkegin kiskanmasi demek guven sorunudur benim icin. Ya kendine güvenmiyordur kadini elimde tutamam diye ya da hayatindaki insana güvenmiyordur beni aldatir diye. Ikisi de hastalikli bence.İlgili olması,merak etmesi, kıskanması,hayatındaki şeyleri paylasmasi hosuma gidiyor.
Bulmuş da bunuyorAramızdaki temel sorun bu.Onun dışında gerçekten ilgili, düşünceli bir adam.Cinsellik iması yapması,birlikte olmak istemesi, arzuladığını söylemesi beni itiyor.Onun dışında arar,sorar,merak eder.
Seni arzulamayan bir erkek neden seninle evlensin ? Bak arzulamak ayrı bir şey, evlenmeden önce cinsellik yaşamamak ayrı bir şey. Buna saygı duyup da önem veren birini istemen güzel. Ama evlenmeden önce hiç arzulamasın, evlendikten sonra kızgın boğalar gibi olsun diye beklemek normal değil. Arzuladığını hissetmediğin adamdan genelde sorun çıkar. Libidosu düşük olabilir, cinsel problemleri olabilir. Aranızda bir çekim evlenmeden önce de olsun, seni arzuladığını bil ama cinsellik yaşama ya da açık seçik cinsel şeyler konuşma mesela. Arzulanmak da arzulamak da güzel bir şey. İnsani şeyler yani normal. Evlenmeden önce olmayıp da evlendikten sonra sürpriz yumurtadan çıkmaz ama. Bir de seven arzulamıyorsa, evlenince sevmeden mi evleneceksiniz mesela? Sonuçta evli birbirini seven insanlar da, evlenmeden birbirini seven insanlar da, birini sevmeyen kişiler de birilerini arzulayabilir.Arzulanmayı istemiyorum,sanki seven insan arzulamaz gibi bir yargim var ve bu yargı da beni itiyor,bir tarafım beni sevsin arzulamasın istiyor.Arzulanmak sanki kötü bir şeymiş gibi geliyor.Evlenmeden önce arzulamasın ama evlendikten sonra çok arzulasın.
İlgili olması,merak etmesi, kıskanması,hayatındaki şeyleri paylasmasi hosuma gidiyor.
Kiskanmasi mi? Tamam insan sevdigini kimseyle paylasamaz da ben kadinlarin erkekte kiskanmayi begenmesini yanlis bulurum erkegin kiskanmasi demek guven sorunudur benim icin. Ya kendine güvenmiyordur kadini elimde tutamam diye ya da hayatindaki insana güvenmiyordur beni aldatir diye. Ikisi de hastalikli bence.
Ilgili olmasi merak etmesi guzel de boyle bir adamin sevgililik suresince evlilik.olana kadar hic cinsellik konusmamasi, seni arzulamamasi falan cok uç istekler
Maalesef öyle bir sey var kafamda.Sanki cinsellik sevilen kişi ile yapilması doğru olmayan bir şeymiş gibi.
Çok korkunç ya,peki sonra ne oldu ?
Uzun uğraşlar sonrası boşandıAy korku filmi resmen
Evlendikten sonra da zaten adamların arzusu kalmıyor. Bak bin tane konu var, kocaları gül gibi kadınları asker arkadaşları gibi görüyorlar.Ben evlenmeden cinsellik yaşamamak konusunda netim.
Öyle erkekler vardır da pipileri yoktur bence. Biriyle sevgili olsam evlilik düşünsem ama cinselliğin konusu bile geçmese kontrol ederim herşeyi yerli yerinde mi diye. Cinselliğine bakışınız çok hastalıklı.
Hoşlandığım erkek beni ne kadar arzulasa ben mutlu olurum sizin hiç cinsel istediğiniz yok mu mesela? Normal zamanda cinsel istek duyuyor musunuz?
Istemedigin konuya zorla geliyor her seferinde, öpüşme pazarlığı yapıp kavga ediyor, sürekli racon kesiyor aklınca, saygısız seviyesizin teki, bunun ilgisinden ne olur Allah aşkına? Kısıtlanmayı, höt höt edilmesini tatlı bi kıskançlık sanma ayrıca, lütfen ya.İlgili olması,merak etmesi, kıskanması,hayatındaki şeyleri paylasmasi hosuma gidiyor.
Normal şartlar altında birine ilgin, alakan, hislerin olunca otomatik olarak istiyorsun dokunmayı, sarılmayı, öpmeyi koklamayı. Dini hassasiyeti olan yaşamamayı tercih edebilir, saygı duyulur ama hassasiyet de olsa, uzak da dursa o insanlar da sevdiği kişiyi arzuluyor içten içe, anormal değil bu, yaradılışımızda var.Öpüşme vs.oldu mu ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?