- 18 Aralık 2009
- 6.516
- 7.900
- 773
- Konu Sahibi papatyamgm1
Bunların kocalarının kırdığı fındıklar fidana yol olurTamam sana da madalya takacaz.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Bunların kocalarının kırdığı fındıklar fidana yol olurTamam sana da madalya takacaz.
ya ben çocukluğumdan beri 3 farklı şehir değiştirdim. Bir tanesi çok muhafazakar bir şehirdi hatta. Ama herkes bir şeyler yaşıyor. Sadece ayyuka çıkmıyor o kadar. İlk tanıştığımızda benim hiç sevgilim olmadı diyen kızlar biraz samimiyet sonrası dökülmeye başladılar. Kimse özel hayatını açık açık dökmez zaten. Kapalı arkadaşlarım da oldu onlar da yaşadılar. Çoğu evli şimdi. Hatta çocukları var. Eline erkek eli değmemiş, en azından öpüşmemiş kadın ben hiç görmedim. Bana kalırsa gayet normal şeyler, yaşanması da gerekli. Cinselliği istediğiniz kadar bastırmaya çalışın, mümkün değil bastıramazsınız. Doğamızda olan bir şey çünkü.Böyle konular niye tartışmaya dönüşüyor . Evlenmeden ilişki yaşamayan tabi ki çok kişi var . Yani bekarete önem veren çok kadın var . Ama böyle olmayan da çok kişi var . İkisinde de hiç bir sorun yok . İnsanlar istedikleri gibi yaşasınlar . Önemli olan bu . Kendi istekleri ve doğrularıyla yaşamaları . Ve daha da önemli olan Başkalarını eleştirip müdahale etmemeleri . İki taraf için de geçerli bu .
Ama yaşadığımız hayatı sevip değer vermek bizim elimizde . Söyleyeceğim şey bu . Kendinizi sıkmayın atın kafanızdan . O zaman öyle doğru gelmiş öyle istemişsiniz . Şimdi görüşünüz değişmiş . Tamam sorun yok.
Böyle konular niye tartışmaya dönüşüyor . Evlenmeden ilişki yaşamayan tabi ki çok kişi var . Yani bekarete önem veren çok kadın var . Ama böyle olmayan da çok kişi var . İkisinde de hiç bir sorun yok . İnsanlar istedikleri gibi yaşasınlar . Önemli olan bu . Kendi istekleri ve doğrularıyla yaşamaları . Ve daha da önemli olan Başkalarını eleştirip müdahale etmemeleri . İki taraf için de geçerli bu .
Ama yaşadığımız hayatı sevip değer vermek bizim elimizde . Söyleyeceğim şey bu . Kendinizi sıkmayın atın kafanızdan . O zaman öyle doğru gelmiş öyle istemişsiniz . Şimdi görüşünüz değişmiş . Tamam sorun yok.
ne kadar çok olursa o kadar iyi diye bir şey yok ama 30 yaşına kadar hiç mi aşık olunmaz hiç mi birinden hoşlanılmaz bu da garip yani.25-30 yaş arası ilk defa sevgilisi olan kızlar normal değilmiş. çoğunluk böyle düşünüyor burada. Ne kadar fazla ilişki yaşanırsa ve tecrübe olursa gelecekteki ilişkiler o kadar sağlıklı olur diye düşünüyorlar heralde ancak bu da tamamen doğru değil çevremde gördüğüm kadarıyla
Siz niye bu kadar içselleştirdiniz? Tamam sen ilk sevgilinle evlendin dedik kabul ettik madalya taktik daha ne istiyorsun. Kim nerde ne kadar çok ilişki yaşarsa sağlıklı olur yazmış? Çevreni değiştir kafanla birlikte etkisinde kalıyorsun demek ki.25-30 yaş arası ilk defa sevgilisi olan kızlar normal değilmiş. çoğunluk böyle düşünüyor burada. Ne kadar fazla ilişki yaşanırsa ve tecrübe olursa gelecekteki ilişkiler o kadar sağlıklı olur diye düşünüyorlar heralde ancak bu da tamamen doğru değil çevremde gördüğüm kadarıyla
Gayet Normal yaşlar . Başkasının cinselliğine biz sınır çizemeyiz . Yok erken yok geç kaldın gibi tabirler doğru olmaz .25-30 yaş arası ilk defa sevgilisi olan kızlar normal değilmiş. çoğunluk böyle düşünüyor burada. Ne kadar fazla ilişki yaşanırsa ve tecrübe olursa gelecekteki ilişkiler o kadar sağlıklı olur diye düşünüyorlar heralde ancak bu da tamamen doğru değil çevremde gördüğüm kadarıyla
25 yaşına kadar sevgilisi olmayan insan normal değildir bu arada. Cinsel ilişkiye girer girmez onun tercihi ama 25 yaşına kadar bir erkekle sevgililik yaşamaması normal ve güzel değildir.25-30 yaş arası ilk defa sevgilisi olan kızlar normal değilmiş. çoğunluk böyle düşünüyor burada. Ne kadar fazla ilişki yaşanırsa ve tecrübe olursa gelecekteki ilişkiler o kadar sağlıklı olur diye düşünüyorlar heralde ancak bu da tamamen doğru değil çevremde gördüğüm kadarıyla
25 yaşına kadar sevgilisi olmayan insan normal değildir bu arada. Cinsel ilişkiye girer girmez onun tercihi ama 25 yaşına kadar bir erkekle sevgililik yaşamaması normal ve güzel değildir.
Bir insanın kendini tanımadan, erkekleri ilişkileri tanımadan ilk gördüğü insanla evlenip gözünü onda açması da matah bir şey değil yani romantik hele hiç değil
Yaptıklarıma pişman değilim aklım hala yapmadıklarımdaBen de düşünüyorum yaptıklarımı, düşündükçe üzülüyorum neden daha fazlasını yapmadım diye![]()
Sizin gibi olmayanlara yaptığınız muamele komik.İlk erkek arkadaşımla 25 yaşında tanıştık, 26'da sevgili olduk. Ondan sonra iki ilişkim daha oldu o ayrı. Bana göre de 16 yaşında sürtünerek ilişki yaşayıp 10 sene sonra pişmanım diye ağlamak normal değil mesela. Herkesin kıstası farklı demek ki
Sizin gibi olmayanlara yaptığınız muamele komik.
25’e kadar tercih edilmedim sonra da kör topal buldu aldı beni desene![]()
Yok be 25 inden sonra ilk ilişkisi olmuş. Sonra iki kişi daha beğenmiş amannn ilişkisi olmuş. Çok fenasınız siz de haaa!Sizin gibi olmayanlara yaptığınız muamele komik.
25’e kadar tercih edilmedim sonra da kör topal buldu aldı beni desene![]()
ahahhahahah evet kesinlikleYaptıklarıma pişman değilim aklım hala yapmadıklarımda![]()
işte size göre öyle . ama dışarda bambaşka bir dünya var . Benim doğrularımdan çok farklı yaşayan milyarlarca insan .bunun farkına varmak önemli . Büyük Alfa kuşağında ve z’nin son temsilcilerinde Amerika da hook up kültür çok yaygın hale geldi ( hep vardı ama yeni norm ona dönüşüyor ve tabi buna uymayanlar da var her zaman vardır dindar hristiyan gençler gibi ) . Artık insanlar ilişki gibi bir kavramdan uzaklaşıyorlar . Oralarda daha yaygın ama orada pişer buraya düşer her zaman25 yaşına kadar sevgilisi olmayan insan normal değildir bu arada. Cinsel ilişkiye girer girmez onun tercihi ama 25 yaşına kadar bir erkekle sevgililik yaşamaması normal ve güzel değildir.
Bir insanın kendini tanımadan, erkekleri ilişkileri tanımadan ilk gördüğü insanla evlenip gözünü onda açması da matah bir şey değil yani romantik hele hiç değil
Fak badi gibi birşey mi yani?işte size göre öyle . ama dışarda bambaşka bir dünya var . Benim doğrularımdan çok farklı yaşayan milyarlarca insan .bunun farkına varmak önemli . Büyük Alfa kuşağında ve z’nin son temsilcilerinde Amerika da hook up kültür çok yaygın hale geldi ( hep vardı ama yeni norm ona dönüşüyor ve tabi buna uymayanlar da var her zaman vardır dindar hristiyan gençler gibi ) . Artık insanlar ilişki gibi bir kavramdan uzaklaşıyorlar . Oralarda daha yaygın ama orada pişer buraya düşer her zaman.
Dinamikler çok hızlı değişiyor o gençlere bunu söyleseniz olmaz mesela . Düzenli ilişkinin ( evlilikten bahsetmiyorum ) yaşlılar için olduğunu söylüyorlar . Sevgili olmuyorlar . Flört ,sex . Böyle devam ediyor . Hatta çoğu zaman flört bile yok
Cinsellik ,eşli ilişkiler kültürdür sürekli değişir . O yüzden normaller değişir .
İkisi de normal değil ki. Niye illa iki uç?İlk erkek arkadaşımla 25 yaşında tanıştık, 26'da sevgili olduk. Ondan sonra iki ilişkim daha oldu o ayrı. Ama her şeyi zamanında yaşadığımı düşünüyorum. Bana göre de 16 yaşında sürtünerek ilişki yaşayıp 10 sene sonra pişmanım diye ağlamak normal değil mesela. Herkesin kıstası farklı demek ki