evlenmeden önce ...

her erkeğin cinsel ihtiyacı var
hepsi dışarıya mı gidiyor?
hayır
bir güzel sabredeni de var
bu nefis meselesidir
senin arkadaş nefsinin elinde oyuncak olmuş
bir de gelip anlatıyor

Canim benim, insan asikken ne yapmasi gerektigini bilemez. Buraya derdini yazip fikir alman iyi olmus bence. Tatlim daha yolun basindasin, arkadaslarinda dedigi gibi, 1kere yapan her zaman yapar. Bazi yorumlara güldüm ama cok haklilar yani. Ayrilman en dogrusu bende böyle düsünüyorum. Alinmacaca gücenmece olmasin yani. Sonucta fikirlerimizi söylüyoruz.

Canım bak tecrübeyle sabit evlendiğinde bu kadınlardan sana eşinin kırıntıları kalacak......sonra buraya topik açarsın e§im çok isteksiz diye..........hani boynuzlanmak sana ne ifade ediyor bilmiyorum

en çok bu yorumu beğendim. evlenmeden önce birçok şeyi yaşarsa evliliğin özelliğini tadını nerden alacak değerini nasıl bilecek? türkiyede neden böyle bir şey var ya. tamam bizim için bekaret önemli ok, ama bari sevdiğin kadının bekaretine saygı duy be adam. bunu eksiklik olarak gösterip bir de kendilerini haklı çıkarmıyorlar mı.

Bir erkeğe sordum ben bunu. Verdiği cevap şu oldu: Biz sizin gibi değiliz!
Hadi lan öküz. Ne yani aynı dürtü bizde yok mu yani? Madem farklıyız o zaman neden beraber yapılıyor bu aktivite diye sorarlar adama?
Kendi yapar ama sen yapamazsın. O yapınca aslanım kaplanım olur. sen yapınca kaşar, motor bilmem ne damgaları yersin. Çünkü sadece onlara bahşedilmiştir cinsellik. Sana yasaktır. Ulan kafasız madem kadına yasak ayıp, sen kiminle yapıyorsun onu?
Konu sahibi böyle birşeyi kabul etmemelisin. Edersen de peşinen aldatılmayı kabul edersin. 1 sene sonra aldatıldım diye gelme.

erkek arkadaşın başkasıyla yatıyor ve sen onunla evlenmeyi mi düşünüyorsun
evlendikten sonra sadık olsa ne yazar, evlenmeden önce yediğin boynuz ömür boyu yeter zaten. ihanetin evlenmeden öncesi sonrası olmaz, ihanet ihanettir. üstelik daha sevgiliyken aldatan adam evliyken eve bile uğramaz.

Evlendiniz ileride kocan rahatsizlandi, iktidarsiz hale geldi. Sen de "Kocacim seni sirf iktidarsizsin diye terketmek istemiyorum, bu nedenle cinsel ihtiyaclarimi disarida karsilamaya karar verdim" mi diyeceksin DD Su an onun yaptigi bu.

eskiden erkegın kalbine giden yol midesinden gecerdi.şimdi çükünden geçiyo.hey allahım ne günlere kaldık bide yüzsüz yüzsüz söylemiş.ama sizin tepkinizide deniyor olabilir tabi.bakım bu durumu kabullencekmi beni paylasabılcekmı paylasabılırse belkıde sevmıyo gibide düşünebilir.yada sevdıgı için bunada katlanıyo gibi.bir erkegın bu kadar acıksözlu olabılecegını düşünmüyorum acıkcası deniyo sizi bence.

Konu sahibi bunu diyen eski sevgilin mi hani başkasıyla evlenen.
Şimdi de karısını bırakıp gidiyor mu benleyken böyle bir huyu vardı da diye merak ediyorsun sanırım.
Evet gider fırsatını bulduğu her an gidiyordur, karısı da bunu bilerek evlenmemiştir bence kendisini çok iyi tanıtmıştır o adam.

Böyle insanların varlığı iğrendiriyor ya nasıl olur sırf erkek diye yaptığnı açık açık söyluyor bir de sana kimse dokunmamış olsun ama o gitsin işini görsün ohh ne ala sen yapsan ne olur nasıl böyle bi durum kabul edilebiliyor bu aldatılmak değil mi şmdi incinmiyor musun senle onun arasındaki fark ne o zaman sen başkalarıyla yap.. bi de ilerde altması falan konuşuyor ileriyi değil şuanı düşünsene acı verici değil mi

İğrenç bir durum kim bilir kimlerden ne tip mikroplar, virüsler kapmıştır bir kere diye düşünürüm sağlığım her şeyden önemli valla. Bir de benim ahlak anlayışıma ters yani bir daha öpemem ben o adamı midem kaldırmaz, hayat görüşüm kaldırmaz, vicdanım kaldırmaz yani böyle birini ama sizin açınızdan sorun yoksa devam edebilirsiniz tabi ki herkes aynı hassasiyette olacak diye bir kural yok.

Bu konuda eski sevgilim , birine aşıksan başka bir kadının tenine dokunmayı bırak, tenine dokunduğunu hayal bile edemezsin demişti.
Ondan sonra dedim ki nasıl da kandırıyorlar bu bozuk zihniyetlerle bizim saf kızlarımızı.
Al işte bir tane daha! Bu durumu normal gören öyle çok hemcinsim var ki kadınlığımdan utanıyorum resmen.
Vahvah ötesi bir durum. Trajikomik. Rezalet.

Buna izin veren hatun, bir zahmet 'ihtiyacını gidereceği' şahsı da kendi bulsun, adamının yanına koysun bir de..
Eee yabancıda doymasın cancağız.. Ay pardon aç değildi dimi. ://

Tuhaf..

duygusal tarafını bırakalım olayın sağlık açısındanda hem kendisi için hem senin için tehlikeli...
hasta kadınlarla düşüp kalkmadığı ne malum..
boşu boşuna neden sağlığından olasın adamın 5 dakikalık keyfi için...
öyle basit hastalıklarda olmuyo bunlar artık herkes biliyo neyin ne olduğunu..

Evet canim ta ta kendisi. Bana bunlari söylediğinde ben ayrilmak istedim zaten. Dun giremedim nete simdi cevap vereyim.durumu kabullendigimi düşünmeyin arkadaslar. Denedigini düşünmüştüm ilk once fikrimi ogrenmek istiyo demistim ama kizlarla konusma tarzini gorunce istemedim ve ayrilmistim ondan. Sonra coook agladi ozur diledi soyledikleri icin affet dedi hem de gecelerce ve baristik. Sevmesem donmezdim zaten. Bir yil sonra iste kötü bi kavga ettik ve ayrildik. Evlendi bu sene ve coook ahh ettim kizlar. Bana neden boyle davranmadin da o kiza iyi davrandin diye ama siz onu da aldatir demissiniz. Kizin sucu yok ama onun bana bu yaptigi benim degil Allahın gücüne gitsin ne diiiim

cinsel ihtiyacı gidermenin yolu cinsel ilişki değildir

hayatında ciddi düşündüğü biri olan adam gidip başkalarıyla birlikte olacak, ben de bunu bileceğim, bir de adamla evleneceğim
aklımı yitirmem lazım

evlendikten sonra gider mi?
sen onu tatmin edemeyeceksin
tek eşliliğe uygun değil
alışkanlıkları da var
yüzde yüz gider
99 bile değil

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…