- 19 Ocak 2012
- 2.551
- 421
- 198
- Konu Sahibi happyforever
-
İlk erkek arkadaşımdı ve o zamanlar internet alışkanlığım yoktu..........biz mezun olduktan sonra bütün arkadaşlarım ilk erkek arkadaşıyla evlendi ilişkiler hakkında doğru dürüst bir fikrimiz bile yoktu.........tabi bunlar gerçek bir bahane değil biz aramızda bunları bu şekilde de konuşmamıştık ..........annasinin evindeki bardakta ruj lekesi görmü§tüm sadece ve ev boş.........ama görünen köy klavuz istemez adam ihtiyaçlarını dışardan karşılıyor yani bu adam eşi hamileyken ne yapacak ya da hadi diyelim bi süre ilişkiye girememe durumu oldu bi ameliyat falan yine dışarı mı gideck? onu da geçtim bu tip adamlar doyumsuz oluyor çok birlktelik yaşadığı için bir süre sonra eşinden sıkılabiliyor yeni arayışlara giriyorlar bunu kk da bile çok okuduk.
o lafları diyen bir adam bana pek sağlam gelmedi pepe.kendi tecrübe etsin ama bizde uyarımızı yapalım bence.
İlk erkek arkadaşımdı ve o zamanlar internet alışkanlığım yoktu..........biz mezun olduktan sonra bütün arkadaşlarım ilk erkek arkadaşıyla evlendi ilişkiler hakkında doğru dürüst bir fikrimiz bile yoktu.........tabi bunlar gerçek bir bahane değil biz aramızda bunları bu şekilde de konuşmamıştık ..........annasinin evindeki bardakta ruj lekesi görmü§tüm sadece ve ev boş.........
Yani toy hanımlara sesleniyorum bir erkeğin öyle fırsatını bulunca bir değişiklik olsun diye yaşanmıyor olaylar..........adamlarda bu alışkanlık haline geliyor evdekini kadın olarak görmüyor bile.......ne kadar güzel bakımlı olursan ol
aslında bu aldatmanın izinli halidir bana göre, ben çok merak edıyorum
acaba böyle bir şeye izin veren bir hatun var mı?
Ben bizzat izin veren kızın sevgilisinden duymuştum.
Bana dokunma da kimle gidersen git ne yaparsan yap demiş.
Lafa bak lafa. Bana dokunma da diyor sanki tecavüzcü coşkun, sevgilisi değil.
kızın tek amacı evlenmekmiş galibaevlendikten sonra aldatılırsa da kimseye ah etmesın bence
bu resmen aldatmak yahu, alıştırsın bakalım
Erkek arkadasiniz sizinleyken cinsel ihtiyacini disarda giderdigini bilseniz (ben bu konuda ac degilim merak etme sana bisi yapamam derdi çünkü) sizi rahatsiz eder mi bu durum? Evlenince de gider mi? Ya da bunu bile bile evlenir misiniz?
Aç olsaydı ne yapacaktı acaba
saldıracaktı zaar :26:
ama erkeklerin doğası buymuş be canım açlarmış baksana doyurmak lazım,şöyle bi kızılcık sopasıyla
bence adamların çocukluğuna inmek lazım "aç oğlum,amcalara göster pipini" olaya maruz kalanlar böyle aç yetişiyo demek ki
Yani erkek iste illa bir seyler yasayacak degil mi?
Erken bosalmanin masturbasyonla ilgisi yok
kadinlarla birlikte olup erken bosalma sorunu yasayan erkek sayisi daha fazla
Hatta bu tur erkekler kendilerini ispatlamak icin , cinsel sorunlarini otelemek icin surekli birileriyle birlikte oluyorlar .
Aksine hic bir kadinla birlikte olmamis bakir erkeklerin bir cogu da esiyle dort dortluk cinsel hayat yasayabiliyorlar....
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?