- Konu Sahibi happyforever
-
Erkek arkadasiniz sizinleyken cinsel ihtiyacini disarda giderdigini bilseniz (ben bu konuda ac degilim merak etme sana bisi yapamam derdi çünkü) sizi rahatsiz eder mi bu durum? Evlenince de gider mi? Ya da bunu bile bile evlenir misiniz?
Erkek arkadasiniz sizinleyken cinsel ihtiyacini disarda giderdigini bilseniz (ben bu konuda ac degilim merak etme sana bisi yapamam derdi çünkü) sizi rahatsiz eder mi bu durum? Evlenince de gider mi? Ya da bunu bile bile evlenir misiniz?
niye rahatsız etsin gayet normal. bir saniye şu boynuzlarımı cilalayım geleyim. matlaşmıştaErkek arkadasiniz sizinleyken cinsel ihtiyacini disarda giderdigini bilseniz (ben bu konuda ac degilim merak etme sana bisi yapamam derdi çünkü) sizi rahatsiz eder mi bu durum? Evlenince de gider mi? Ya da bunu bile bile evlenir misiniz?
aç değilse niye gidiyo başka kadınlara, mastürbasyon yapsın arkadaş, burda bazı arkadaşlar diyoya kendi yapamadıklarını konu sahiplerine söylüyolar ego tatmin ediyolar diye, ben kendi yaptığımı söyliyim, eşimle birbirimizi 9 sene bekledik birlikte olmadık boşalamadığımız için çatlayıp ölmedik, cürete bak bide başkalarıyla oluyorum diye sana mı söylüyo, evlenince sen hamileyken falan napıcak
zaten o teoriye göre tüm bakirelerin çatlayıp ölmesi gerekiyor.hey Allah'ım ya,adam bi de anlatmış hadi onu geçtim kızımız normal mi diye soruyo..elle tutulur yanı yok.
Kadesacım inan bana o ikilemi evlenmeden önce ben de yaşamıştım........insan inanmak istemiyor.........kızlarımıza yardımcı olalım.........benimki de bana çok aşıktı ......ama evlenince tutabilene aşkolsun.......ben boşandığımla kaldım........belki konu sahibinin müstakbel kocası farklıdır......kendi tecrübe etsin
Allah bilir bu adam konu sahibinden bakire olmasını bekliyordur birde
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?