Evlenmediğime pişmanım

Benim bildiğim cenaze evine yemek götürülür acılı insanlar uğraştırılmaz, hizmet beklenmez. İnsanların canı burnunda hala yemek mi bekliyorlar Tüküre tüküre fışkiyeye döndüm

Öncelikle geçmişi düşünmeyin. Cok iyilerdi kaçırdım falan deyip kendinizi üzmeyin. Nasip olsaydı olurdu . Sonrası için bi sey diyemiyorum . Evlilik çok zor artık. Ve estetik falan da değil mevzu her şey kader bence . Ne çirkin diye tanımlanan kızlar evlendi , eminim siz çok guzelsinizdir ama herkes herkesi begenecek diye bi sey yok .Son olarak evlenmemek dünyanın sonu değil bosverin

ne güzel düşünmüşsünüz çok etkiledi bu söylediğiniz beni

Evli olup mutlu olanlar da var. Sevmek ve sevilmek bir ihtiyaç bence
Evli ve mutlu görünen çok fazla insan var , özellikle de sosyal medyada. Ama işin aslı öyle değil , potansiyel olarak önümüzdeki yıllarda evlilik oranı düşerken , boşanma sayısı artacak. Öngörü evliliklerin yarısının bir şekilde boşanma ile sonuçlanacağı yönünde. Kalan evlilerin bir kısmı da boşanamadığı için ( mali durum, çocuk, gidecek yerinin olmaması, sini inanç gereği gibi..)
Yani boşanma ile sonuçlanmayan , ayrıca süreç boyunca mutlu olduğun bir evlilik yapma olasılığı oldukça düşük.
Şunu dersen yeterki evleneyim, toplum tarafından kabul edilir bir şekilde cinsel ilişkiye girmek istiyorum. O zaman beğenmediğin adamları bir daha değerlendir.
Sevmek , sevilmek ihtiyaç da , evlilikte bunu bulma olasılığın oldukça düşük.
Evliliği çok gözünüzde büyütüyorsunuz gibi geldi, hayırlısı artık. Umarım karşınıza düzgün insanlar çıkar.

Haklısın ben seni anladım. Bu hayat yalnız çekilmiyor. Kafa dengi bir eş bulmak çok değerli. Bence arayışta ol ama önüne her gelene de atlama.

Ve bu yazının altına bende imzamı atarım Evlenmek ve üremek zorunda değiliz. İnanın size ait,tek başınıza rahatlıkla alabileceğiniz kararları bile bir üst merciye(koca kişisi)danışmadan alamamak; özellikle özgür yetişmiş kadınlara çok dokunuyor. Misal ben bugün ve hatta 1haftadir akşam yemeklerimi dışarıdan söyledim, neden mi Çünkü canım yemek yapmak istemiyor Canım geç saatte mini bir etekle arabama atlayıp arkadaşımla bir kadeh birşey istedi. Kaç eş" tabi hayatım sen bilirsin" der ki. Çok ciddiyim çok şanslıyız,kendi kendimizin eşi de oluruz çocuğuda

Vardır elbet onları tenzih ederim herkes evli ve mutsuz demek istemedimkii. O muhteşem uyumu yakalayabilmek mesele. Evlenmeye,kalbini, ömrünü vermeye hatta ona bir evlat vermeye değer kimse kalmadı
Ben de sizin gibi çok takıntılıydım evlilik konusuna Allâh nasip etti otuzuma bir hafta kala evlendim kfkfjf ama daha geç de olabilirdi sonuçta bu nasip işi.
Ayrıca evet eşimi seviyorum ama evlilik öyle aman aman matah bir şey de değil gerçekten. Öyle hemen evlen baskısı yapanların çoğu da sırf konusmak için konuşuyor lafı ağızlarına tıkamak çok iyi geliyor mesela ben evleneli iki yıl olmuş arkamdan çocuk dedikoduları başlamış nyiye olmuyor diye dualar edilmiş çok dert edinilmişim yani bunu hamile kaldıktan sonra öğrendim. Demem o ki her şeye ama her şeye bir kılıf bulacaklar biz dert etmemeyi öğrenicez.
Dipnot muhteşem uyum diye bir şey yok

Yok tabi. Ben bununla evleneyim;tıpkı bana benziyor, güldüğüme gülüyor, aynı yöne bakıyoruz,her ama her konuda hemfikiriz,adeta ruh eşim dediğim ve evlendiğim zat anlat anlat bitmeyecek içi dolu fıçıcık olarak döndü bana Sonrada sağolsunlar zaten güvenmemekle yanıltmayan erkekler silsilesi...

Iyi de hic yardimci degil yazdiklariniz. Benim bu yazdiklarinizdan tek anladigim bak evlenmeyenler ölünce anca arkadasindan 1 gun toplaniliyor üstüne de bocekler yesin kizligini deniyor

Evlenip çok mutlu olan insanlar da var. Sırf evlenmiş olmak için evlenen de var maalesef. Ben eşimle 27 yaşında tanıştım, keşke mümkün olabilseydi de çok daha önce tanışabilseydim. Sevmek ve değer görmek, bir hayatı paylaşmak çok güzel şeyler. Tabii ki uyum sağladığın doğru bir insan karşına çıktıysa.

Çekim gücüne çok fazla inanıyorum, o sayede eşimin karşıma çıktığına inanıyorum.
Özellikle eşimle tanışmadan önce enerjim çok yüksekti, spor yaptığım , kendimi önemsediğim, ilişkiye açık olduğum ama illa olsun diye de düşünmediğim bi dönemdeydim. Hayattan keyif almalıyım , saçma insanlardan uzak durmalıyım ve ben en iyisini hak ediyorum düşünceleri hakimdi. Hala da öyle. Bence 30lu yaşların başı gayet güzel bi dönem, illa ki sizin yaşınız da düzgün birileri vardır. Az da olsa vardır.

Sadece acele etmeden zamana bırakarak , enerji olarak da kapılarınızı açık bırakarak devam edebilirsiniz diye düşünüyorum. Güzel ve pozitif düşündükçe daha güzel şeyler olduğuna inanıyorum

Keşke demenin doğru olmadığını biliyorum, ama üniversitedeyken karşıma çıkan iyi insanları fark etmediğimi şimdi anlıyorum. O zamanlar onları görmezden gelmiştim.
Bir keresinde bir ilahiyatçıya "nasibi tepmek mümkün mü hocam?" diye sormuşlardı. O da tepmek de nasibindir, nasibi illa elde etmek olarak görüyorsan o teptiğin şey tepmen ve senin olmaması dolayısıyla nasibin değildir. Tepme noktasında teptiren kim, o iradeyi göstermene müsaade eden kim bir düşün demişti. Bu cümleler beni ferahlatmıştı belki size de iyi gelir:) Üzülmeyin olmayana da takılmayın, hayırlı olsa olurdu. Kalpleri birbirine ısındıran Allah'tır, şayet iki taraftan biri olumsuzsa bunda bir hayır vardır deyip yoluna bakmak gerekir bence. Dış görünüş önemli tabii fakat yalnızca dış görünüş odaklı olan insanlardan size hayır gelmez. Böyleleri doyumsuz olur, kadın doğum yapsa bir hastalık olsa hemen gözü dışarıya kaçar. Nefsinin kölesi olmayan düzgün insanlar çıksın karşınıza Bir de bazı şeyler çok düşününce, isteyince olmaz ya. Bir süre akışa bırakın, nasipte varsa gelir. Yoksa daa dünyanın sonu değil evliliğin iyi noktalarını düşündüğünüz için her olumsuz görüşmede hayal kırıklığına uğruyorsunuz lakin çok kötü bir evliliğiniz de olabilir. Bu da hayata dahil ve mümkün. Kendinize yüklenmeyin

Yani pes . Tam bir toplum özeti olmuş bu olay . O rahmetliyi gençliğinde ve hayattayken zorbaladıkları yetmemiş gibi en sonda ölüsünü de zorbalamışlar ya pes gerçekten inanılmaz çirkin bir laf . O lafı söyleyene o kadar toprak da nasip olmasın inşallah çok sinirlendim

Bende Senın gibiydim 38 yasındayım daha gecen yıl buldum bu yaz düğünüm var. Ama tabi hiçbişey hayal ettıgım gbı olmadı kendımi çok gec hazır hıssettım ama kabul etsem 22 li yaslarda kısmetlerım coktu evliliğe giden. Ben istemeyince 24 25ten sonra adam akıllı ilişkim olmadı oldu ama hep 1 ay 3 ay annem 6 ayı geç dişimi kırcam diyodu. Terkediliyorduö salak salak kişiler tarafından çünkü aile yapımdan babamın duruşundan benım ılıskıden beklentımden konuşunca pırr kuş gibi uçup gidiyolardı niyetleri evlenmek değil eğlenmekti çünkü. Yani demem o ki çok ugrastım çok bekledım isterdımkı 20 li yaslarımda evlenıp boyum kadar çocuğum mutlu bi yuvam olsaydı yok şans işte güzel olmakta yetmiyor inan bana evlılıgın ve sevılmenın güzellikle akakası olmadıgınıda cok geç öğrendim. Bulduğum kişide benden 4 yaş küçük ben hemen çocuk istıyorum o 1 sene sonra diyo tuzu kuru ya ben? bilmiyorki gecen her ay bile benım için çok kıymetlı. Ya çocugum olmazsa diye çok korkuyorum Biraz inat biri sevmedıgım huylarıda çok 1 senedır beraber yasıyoruz bu sebeple evlılıgımızın nasıl gececegını bılıyorum o yüzden çokta göbek atmıyorum güllük gülistsnlık degılız aslında şuan biraz sevgı biraz mahalle baskısı birazda dedıgım gibi yanlız kalmayım bide çocuk isteği. Merak etme içinide karartma ben bu konuda senden daha çok çekmişimdir emin ol be sacma dateler yasadım küfürler ede ede eve dönüp isyan ettıgım çok oldu. Elbet senınde olacak biri ama şu cinsellik olayını bilemem bak burda sana saygı duyuyorum ama bi yandan evlenmedende bazı seylerın gorülmesinden yanayım ya adamın ereksıyon problemı varsa işi sonuca ulastıramazsın çocuk yapamazsın. Ya sende vajinismus varsa! Belki nişanlanınca olabılır

Son düzenleme:
Evlenseniz bu sefer de evlendiğime pişmanım diye konu açardınız belki de. Bence hayatın tadını çıkarın. Dış görünüşünüze etraftan ziyade siz daha çok kafa takıyorsunuz gibi geldi ayrıca.

Siz bu adamla evlenmek istediginize emin misiniz? Yazdiklarinizdan pek istemiyor gibisiniz. Böyle bir omur gecer mi? Ben de bunlari 34 yas muzmin bekar olarak yaziyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…