- 4 Mayıs 2021
- 184
- 145
- 53
- Konu Sahibi Berryhibiscus
-
bu insanların mutlu olduklarını sana düşündüren nedir ? insanlar kendilerini tanımadan daha evleniyorlar aslında erken evlilik kötüdür boşanmalar zaten arttı.Ama bu hassasiyetlere sahip insanlar genelde erken evleniyor
Ah ben senin derdini yerimMerhaba
Yaklaşan 30 yaşımla birlikte içimde bir sorgulama başladı. Eskiden hep yüksek idealler peşindeydim, gözüm hep daha yukarılardaydı. Ama şimdi, o hayalini kurduğum insanlar bir bir evlendi, ben ise yalnız kaldım. Karşıma biri çıkmıyor, çıksa da bir şeyler yolunda gitmiyor. Keşke demenin doğru olmadığını biliyorum, ama üniversitedeyken karşıma çıkan iyi insanları fark etmediğimi şimdi anlıyorum. O zamanlar onları görmezden gelmiştim.
Şu an kendimi çok yalnız hissediyorum. Erkeklerin genelde dış görünüşe odaklandığını düşünüyorum. Daha önce aracı olan birileri vasıtasıyla tanışmalarda fotoğraflar paylaşıldığında beğenilmediğim oldu; bu beni derinden etkiledi ve üzdü. Beğendiğim kişiler beni reddetti, beni beğenenleri ise ben beğenmedim. Bu durum estetik yaptırmayı düşünmeme yol açtı, ama bunun sağlıklı bir karar olup olmadığından emin değilim. Zaten bu düşünce, inandığım değerler ve hassasiyetlerimle de çelişiyor.
Evlilik öncesi ilişki yaşamayı tercih eden biri değilim. Elimden geldiğince değerlerime bağlı kalmaya çalışıyorum. Ama bu hassasiyetlere sahip insanlar genelde erken evleniyor, bu da benim gibi bekleyenler için işleri zorlaştırıyor.
İçimi dökmek için yazdım. Sizin deneyimlerinizi, belki de içimi rahatlatacak düşüncelerinizi duymak isterim.
Evli olup mutlu olanlar da var. Sevmek ve sevilmek bir ihtiyaç benceAh ben senin derdini yerimBen 36 yaşımdayım minnacık süren 1 evlilik yaşadım,aman tövbeler olsun yalnız yaşamak gibisi varmııı yastığıma sarılır iki kişilik yatağımda yayıla yayıla uyurum Doğru insanda kalmadı zaten ya başkaları aldı,ya da toprağın altında Ayrıca artık heryer estetikli hatun dolu, gün gelecek natürel kalanlar mumla aranacak dokunma kendine
Ne kadar terbiyesiz insanlar var yahu, yuh artık.Geçende 85 yaşında bir tanıdığım öldü
Hiç evlenmemiş ilişkiside olmamıştı
Taziyesinde şimdi böcekler bozsun kızlığını demiş birileri büyük olay çıktı
Taziye 3 gün olur burada sadece 1 gün toplanıldı
Konunun sizinle alakası yok
Sadece ağzı olan konuşuyor
Sakın insanların dediklerinden etkilenmeyin
İnsanı deli eder bu toplum
Etkilenip yanlış yapmayın
Vardır elbet onları tenzih ederim herkes evli ve mutsuz demek istemedimkii. O muhteşem uyumu yakalayabilmek mesele. Evlenmeye,kalbini, ömrünü vermeye hatta ona bir evlat vermeye değer kimse kalmadıEvli olup mutlu olanlar da var. Sevmek ve sevilmek bir ihtiyaç bence
evet insanız ihtiyacımız var yalnız kalmamaya ama sırf bu duygu yüzünden yanlış bi yerde olmaktansa yalnız olmak iyidir. O kadar şartlamışsın ki kendini bir hata yapacak gibisin yanlış biriyle sırf evlenmek için evlenme.Evli olup mutlu olanlar da var. Sevmek ve sevilmek bir ihtiyaç bence
Ölmüş insanın arkasından bu söylenmez o bir kesin de evlenmediğini biliyorlar hiç ilişkiye girmediğinden nasıl bu kadar eminler acaba. O bile başlı başına saçmalık bu kadar emin olmalarıGeçende 85 yaşında bir tanıdığım öldü
Sizin etrafınızda yok mu emin olanını bırakın yalan söyleyen iftira atanÖlmüş insanın arkasından bu söylenmez o bir kesin de evlenmediğini biliyorlar hiç ilişkiye girmediğinden nasıl bu kadar eminler acaba. O bile başlı başına saçmalık bu kadar emin olmaları
Konuya cuk oldu bugünkü kitapta yazan. Hayırlısı ve sağlıklısı olsun hakkınızda.Merhaba
Yaklaşan 30 yaşımla birlikte içimde bir sorgulama başladı. Eskiden hep yüksek idealler peşindeydim, gözüm hep daha yukarılardaydı. Ama şimdi, o hayalini kurduğum insanlar bir bir evlendi, ben ise yalnız kaldım. Karşıma biri çıkmıyor, çıksa da bir şeyler yolunda gitmiyor. Keşke demenin doğru olmadığını biliyorum, ama üniversitedeyken karşıma çıkan iyi insanları fark etmediğimi şimdi anlıyorum. O zamanlar onları görmezden gelmiştim.
Şu an kendimi çok yalnız hissediyorum. Erkeklerin genelde dış görünüşe odaklandığını düşünüyorum. Daha önce aracı olan birileri vasıtasıyla tanışmalarda fotoğraflar paylaşıldığında beğenilmediğim oldu; bu beni derinden etkiledi ve üzdü. Beğendiğim kişiler beni reddetti, beni beğenenleri ise ben beğenmedim. Bu durum estetik yaptırmayı düşünmeme yol açtı, ama bunun sağlıklı bir karar olup olmadığından emin değilim. Zaten bu düşünce, inandığım değerler ve hassasiyetlerimle de çelişiyor.
Evlilik öncesi ilişki yaşamayı tercih eden biri değilim. Elimden geldiğince değerlerime bağlı kalmaya çalışıyorum. Ama bu hassasiyetlere sahip insanlar genelde erken evleniyor, bu da benim gibi bekleyenler için işleri zorlaştırıyor.
İçimi dökmek için yazdım. Sizin deneyimlerinizi, belki de içimi rahatlatacak düşüncelerinizi duymak isterim.
Bu cümlede ki amaç ne hiç anlayamadımGeçende 85 yaşında bir tanıdığım öldü
Siz de birilerini beğenmemişsiniz. Bu çirkin demek değil bence. Ayrıca hayır diyenlerin belki hoslandıgı başka biri vardır belki siz kumralsınızdır o esmer seviyordur vs vs ..yani çirkinlikle alakalı değil.Merhaba
Ben mantık aramayı bıraktım şahsenBu cümlede ki amaç ne hiç anlayamadımSevmiyorlar diyelim o halde neden cenazesine gittiler? Bide milletin bekaretinden onlara ne
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?