Evlenmek bu kadar zor mu ?

Bir de bu hengamede işi bildik yapsın dedigimiz kim varsa tanıdık kazikladi bizi. 2 kişiden kazık yedik. Ücret sorup cevabi siz tanıdıksiniz sorun yapmayın böyle şeyleri oldu
Adam normal fiyatta 2 kati fazla çıkardı. Hele biri kucucuk bir yardim için bastan dedi para asla teklif etmeyin kabul etmem. Biz olur mu ne kadar söyle verelim dedik hayir hayır asla dedi. 15 gun sonra aradi 2 katı fiyat istedi. Hemen o gün verdik daha ama o kadar koydu ki bize madem para alcaksin ne kadarsa söyle bastan sorduk direttik. 15 gün sonra arayip sanki para söylemiş gibi noldu bizim para demesi.
Tanidikla asla is yapmam artık.

dediğiniz kuaförü tanımıyorum. ancak kapalıysanız tesettür için çok daha uyguna yapan kişiler var. eve gelen veya kendi salonu olan.500-600 civarı bana kalsa o bile fazla. benim makyaj ve tesettürümü yapan kişi arkadaşımın kardeşiydi seda sozakla çalıştı, yasemin erarslandan eğitim falan aldı. bu işi yapıyor. isterseniz ismini veririm. söylediğiniz gelinlikçi zaten isim yapmış kişilerden oradan bakmak yerine bir sürü gelinlikçi var fatih, ümraniye gibi yerden gidip baksanız daha uyguna halledersiniz. veya beğendiğiniz modeli diktirirsiniz daha mantıklı. anadolu yakasında kadıköye ulaşım için kadıköy pendik metro güzergahında bir sürü ev var . maltepe kartal pendik bostancı civarında hatta artık gebze metrosu da açıldı gebze tarafında bile daha uyguna ev bulabilirsiniz. maksat metroyla gitmekse işe yarım saatte gidilir metroyla.

Problem bu zaten sonucta 1 kere olacak diye herseyin pahalisina gidilirse, aman eksigim olmasin denirse evlendikten sonra borc kaliyor ama sonraki borc kotu yapilan(ki cok kotu olacagini sanmiyorum) sactan daha kotu, 10 binlik gelinlik degil de 5 binlik bakin, esyayi az alin iyisini alin hersey tastamam olacak diye bir kural yok sonra da alinabilir...simdi evlilik isi tamamen gosteriae dondu ve sonrasinsa evlilign en guzel yillari stresle geciyor...biz esimle paramiz neye yetiyorsa onu aldik, ki istanbuldasinz mutlaka alternatif vardir zorlastirmayin lutfen kolaylastirin sonrasinda borcumuz yokti ve ev aldik kalan esyalari yavas yavas aldik kim ne der dusunmedik umurumda bile olmadi, gosteris icin sirf aaa salon takimi en guzeli olsun diyen arkadaslarim yillarca birc odeyip stres yasayip kavga ettiler gwnelde ama biz cok rahattik ve huzurluyduk

Vaktim var elbette ama gidip bakmam -gelmem yine aynı parayı bulacak.
Ev almaya kalksak bizim kredi ödememizle 5 ten aşağı olmuyor. Ve gerçekten nişanlım her gün diyor ekonomi çok daha bozulacak , ona göre önlemli gidelim. Yoksa ev almayı bizde çok istiyoruz.

Canım nişanlımın mobilya dükkanı var onlar hazır sayılır. Yani seçimini falan yaptım çok önceden :)
Benim ki kasnak işi diye geçiyor. Senin için yeniden ekliyeyim dur
Eki Görüntüle 2298594
Oh iyi şanslısın o konuda yoksa onlarda bi ton tutuyor.
Teşekkürler foto için sen türbanlı mısın canım?
Evet danteldense islemeler ön planda bence bu marka olduğu için bu kadar pahalı. Yoksa bu işi yapiyorlar 4000 lere cok baktim da gecen yıl cam boncukta değil anladigim kadariyla. Gümüş renk yerine hepsini pariltili mi yaptirsan acaba bu arada hani düğünde ışık yüzünden çok gümüş renk cikar mi acaba diye düşündüm gelinlik.

Kınamda normal kuaföre gittim çok güzeldim dügünümde çok lüks kuaföre gittim saçın ortaydı makyaj berbattı sildim düğün günü kendim yaptım. Kiralar semten semte değişiyor en iyisi işinize yakın ev tutmak

Aslına bakarsanız Rabbim yüzüme güldü inşallah ki karşıma böyle bir adam çıktı.
Çünkü o da bana çok değer veriyor. Her şeyi sil ve at dedi. Biz her şeyi ilk kez yapıyoruz deyip duruyor. Ama tabi bende kendime değer veriyorum:)
Çok güzel mesajlar yazıyorsunuz. Allah bin kere razı olup , önünüze çıkartsın inşallah.

Biz de İstanbul’da kirada oturuyoruz, evimizi satıp üstüne para koyup yazlık aldık çünkü. Bizim semt aile semti, köprüye, metroya ve metrobüse yakın ve 20 senelik bina, 3+1 net 120 m2 3000 kira veriyoruz. Site içi değil, yeni evlerde, site içlerinde vs çok daha fazla kiralar bizim semtte. Yani konu sahibinin söylediği fiyatlar merkez güzel semtlerdeki piyasa. Ev sahibinin küçük ve zemin kat vs bakmaktan şansı yok merkez istiyorsa.

arkadasim letgodan bilindik bir markanın cok guzel bir gelinligini aldi. dugun sonrasi da yine ayni yerden satti. satin alınınca kenarda duruyor bir kez bakilmiyor bile. o alternatifi de dusunun bence.

Sedasozak dediğiniz hatun 1000₺ istiyor :)
Dediğiniz şeylerin hepsini düşündüm ama bostancı vs gibi yerlerde binalar inanılmaz eski. Masraf yapmam gerekecek.
Bir de şunu merak ediyorum benzine gelen zamlardan haberiniz var mı ?
Çünkü inanın 2katı benzin parası öderiz.

Bu tamamen el işlemesi canım. Boncuk yerine daha çok taş var aslında.
Marka bir yerdi bunu sorduğum yer. Bunu almaya kalksam o dediğim yerden 40 bi lira para istiyorlar. CoHouse ye bakar mısın bir instadan ?
İnanılmaz uçuk fiyatları var. Ben normal bir yere sordum 4 e yaparız dediler.
Bu arada tesettürlüyüm evet.

Demekki bir yerlerde iyi insanlar hala varmış diyebiliyorum. Ben Allahtan hep hayırlısını istemişimdir. Değer verecek mutluluğuma mutluluk katacak biri olcaksa olsun olmayacaksa hiç olmasın derim. Ne güzel siz yüzünüzü güldüren birine rastlamışsınız. İnşallah Allah hepimize nasip eder

Ben gelinliğimi geçen sene Ankara'da diktirdim, bindallı kirasiyla birlikte 1800'e. 10 bin neymiş öyle, ikinci el araba alınır ona iyi kötü. İnsanlar ne kadar fırsatçı olmuş ya.

Burada da hep yazdim , gelinlik icin tek bir marka bilirim ustune de tanimam , oleg cassini , orada her model ve her fiyata gelinlik bulabilirsin , 4.5 sene once 1750 liraya almistim gelinligimi ve muhtesemdi cidden
Kira icin birsey diyemem bodrumda benim son kiram 2.700 du , herhalde istanbulun da asagi kalir yani yoktur , mobilya icin de en uyugunu ve kalitelisi inegol mobilyacilari , inanilmaz klas ve kaliteli ve istanbuldaki uyduruk mobilyacilardan daha ucuzdu ben son baktigimda

İstanbul’da sekiz sene güzel, sakin bir muhitte yaşadım. Öyle semtler seçerseniz güvenlikli sitede oturmanıza gerek kalmaz. Gecenin ikisinde evime gelirdim hiç korkmadan. 3200 lira geniş olmayan daireye çok çok fazla. Bir de aidatı var diyorsunuz. Gelinliği bir de Kadıköy’den bakmanızı öneririm. Uygun fiyatlı yerler var orada. Sizin sorununuz benimkiyle aynıymış aslında. Evlenirken beğendiğim her şey inatla hep en pahalısı olurdu. Ama kriterleri değiştirince her şey kolayca hallediliyor. Düğünden sonra borç ödemektense baştan üst limiti düşük tuttum ve emin olun öyle yapınca da içime sindi.

Valla canim Istanbulun neresinde oturacaksiniz bilmiyorum ama site ici o fiyat supermis bence. Iyi bir semtte oturacaksaniz bu fiyat alt sinir olarak basliyor.
Tavsiyem ucuz diye her semtte yasamayin.

gelinligi bursadan bakin derim.
orasi tekstil şehri.
herşeyin ucuzu vardir.
ben 5 yıl önce evlenirken 1,5 bin gelinlik satin almişim. kiralik da satilik da ayni fiyata biçiyordu:) bide gelinliğim özel dikimiydi. :)
bence bakin:)
Bursada çok güzel yerler var:)
istanbulda 3200 tllilk eve çok şaşirdim.
bizim burda kirasi 500( bursada degilim)

instagramda hazir gelin basi yapan bir sayfa gordum. baya guzel hemde hem dis cekim hem baska gunler icin de kullanisli. kuafor yuzunden ve mesafelerin uzaklığından dugunume 2 saat gec kalmistim. ahh keske benim zamanimda da olsaydi.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…