- 28 Mayıs 2019
- 8.403
- 17.153
- 198
dediğiniz kuaförü tanımıyorum. ancak kapalıysanız tesettür için çok daha uyguna yapan kişiler var. eve gelen veya kendi salonu olan.500-600 civarı bana kalsa o bile fazla. benim makyaj ve tesettürümü yapan kişi arkadaşımın kardeşiydi seda sozakla çalıştı, yasemin erarslandan eğitim falan aldı. bu işi yapıyor. isterseniz ismini veririm. söylediğiniz gelinlikçi zaten isim yapmış kişilerden oradan bakmak yerine bir sürü gelinlikçi var fatih, ümraniye gibi yerden gidip baksanız daha uyguna halledersiniz. veya beğendiğiniz modeli diktirirsiniz daha mantıklı. anadolu yakasında kadıköye ulaşım için kadıköy pendik metro güzergahında bir sürü ev var . maltepe kartal pendik bostancı civarında hatta artık gebze metrosu da açıldı gebze tarafında bile daha uyguna ev bulabilirsiniz. maksat metroyla gitmekse işe yarım saatte gidilir metroyla.Hemen isim vereyim size kuaför: müjgansahverdiyava
Gelinlikçi ; sibelarıcıwedding
Arayıp sorarsanız üstü fiyat dahi alabilirsiniz.
Ayrıca istanbul anadolu yakasında ve mutlaka Kadıköye ulaşımı kolay olacak bir yere ihtiyacımız var.
Evler orada harika ama çok çok çok uzak.Sancaktepe bizimtepe aydos evleri
Problem bu zaten sonucta 1 kere olacak diye herseyin pahalisina gidilirse, aman eksigim olmasin denirse evlendikten sonra borc kaliyor ama sonraki borc kotu yapilan(ki cok kotu olacagini sanmiyorum) sactan daha kotu, 10 binlik gelinlik degil de 5 binlik bakin, esyayi az alin iyisini alin hersey tastamam olacak diye bir kural yok sonra da alinabilir...simdi evlilik isi tamamen gosteriae dondu ve sonrasinsa evlilign en guzel yillari stresle geciyor...biz esimle paramiz neye yetiyorsa onu aldik, ki istanbuldasinz mutlaka alternatif vardir zorlastirmayin lutfen kolaylastirin sonrasinda borcumuz yokti ve ev aldik kalan esyalari yavas yavas aldik kim ne der dusunmedik umurumda bile olmadi, gosteris icin sirf aaa salon takimi en guzeli olsun diyen arkadaslarim yillarca birc odeyip stres yasayip kavga ettiler gwnelde ama biz cok rahattik ve huzurluydukEvet tabi o da etken. Normal bir dairede otursam 2000e bulabilirim. Ama benim nişanlım geç saatlere kadar çalışıyor. Ben öyle tek başıma güvenlik olmadan korkarım.
İnanın normal kuaförler bile direkt 800 lira diyor. Kötü bir kuaföre de gitmek istemiyorum. Sonuçta bir kere olacak
Vaktim var elbette ama gidip bakmam -gelmem yine aynı parayı bulacak.3200 kira vereceğinize kredi çekip ev alırsınız
Gelinlik içinse eger vaktiniz varsa İzmire bakmanızı öneririm
Kuaför fiyatları aşağı yukarı her yerde aynı. Biz de 850 gibi bir rakam ödedik. Duvağı takana kadar 150 lira olan topuz duvak takılınca 850ye fırlamıştı.
Allah yardımcınız olsun,bu devirde evlilik epey zor
Oh iyi şanslısın o konuda yoksa onlarda bi ton tutuyor.Canım nişanlımın mobilya dükkanı var onlar hazır sayılır. Yani seçimini falan yaptım çok önceden :)
Benim ki kasnak işi diye geçiyor. Senin için yeniden ekliyeyim dur
Eki Görüntüle 2298594
Aslına bakarsanız Rabbim yüzüme güldü inşallah ki karşıma böyle bir adam çıktı.Diğer yorumlarınızdan anladığım kadarıyla 2.evliliğiniz olacakmış. İnanın çok sevindim kendinize değer veriyorsunuz ve böyle olduğunuz için de karşı taraftan değer görüyorsunuz.Her son yeni bir başlangıçtır sözüne bir kez daha inandım. Dilerim mutlulugunuz daim olur
Malesef öyle ama mesai dahilinde ücretsiz o ek ise giriyor. Birde fotoğraf ve videolara ne kadar para istiyorlar ya ben çok sasirmistim soygun resmen. Sen cekme diyede önünde duruyorlarCumartesi evet de 600 lük ne yapıyor neyin masrafı... saçma sapan işler
Sedasozak dediğiniz hatun 1000₺ istiyor :)dediğiniz kuaförü tanımıyorum. ancak kapalıysanız tesettür için çok daha uyguna yapan kişiler var. eve gelen veya kendi salonu olan.500-600 civarı bana kalsa o bile fazla. benim makyaj ve tesettürümü yapan kişi arkadaşımın kardeşiydi seda sozakla çalıştı, yasemin erarslandan eğitim falan aldı. bu işi yapıyor. isterseniz ismini veririm. söylediğiniz gelinlikçi zaten isim yapmış kişilerden oradan bakmak yerine bir sürü gelinlikçi var fatih, ümraniye gibi yerden gidip baksanız daha uyguna halledersiniz. veya beğendiğiniz modeli diktirirsiniz daha mantıklı. anadolu yakasında kadıköye ulaşım için kadıköy pendik metro güzergahında bir sürü ev var . maltepe kartal pendik bostancı civarında hatta artık gebze metrosu da açıldı gebze tarafında bile daha uyguna ev bulabilirsiniz. maksat metroyla gitmekse işe yarım saatte gidilir metroyla.
Oh iyi şanslısın o konuda yoksa onlarda bi ton tutuyor.
Teşekkürler foto için sen türbanlı mısın canım?
Evet danteldense islemeler ön planda bence bu marka olduğu için bu kadar pahalı. Yoksa bu işi yapiyorlar 4000 lere cok baktim da gecen yılcam boncukta değil anladigim kadariyla. Gümüş renk yerine hepsini pariltili mi yaptirsan acaba bu arada hani düğünde ışık yüzünden çok gümüş renk cikar mi acaba diye düşündüm gelinlik.
Demekki bir yerlerde iyi insanlar hala varmış diyebiliyorum. Ben Allahtan hep hayırlısını istemişimdir. Değer verecek mutluluğuma mutluluk katacak biri olcaksa olsun olmayacaksa hiç olmasın derim. Ne güzel siz yüzünüzü güldüren birine rastlamışsınız. İnşallah Allah hepimize nasip ederAslına bakarsanız Rabbim yüzüme güldü inşallah ki karşıma böyle bir adam çıktı.
Çünkü o da bana çok değer veriyor. Her şeyi sil ve at dedi. Biz her şeyi ilk kez yapıyoruz deyip duruyor. Ama tabi bende kendime değer veriyorum:)
Çok güzel mesajlar yazıyorsunuz. Allah bin kere razı olup , önünüze çıkartsın inşallah.
instagramda hazir gelin basi yapan bir sayfa gordum. baya guzel hemde hem dis cekim hem baska gunler icin de kullanisli. kuafor yuzunden ve mesafelerin uzaklığından dugunume 2 saat gec kalmistim. ahh keske benim zamanimda da olsaydi.Hanımefendi neden havaya gireyim ?
Zaten ben bunu normal bulsam amaaaan nasılsa normal yaptırayım derdim.
Ayrıca ben tesettürlüyüm. Bilip bilmeden bu şekilde yorum yapmasanız. Gelin başı ve makyajını bana bulun gideyim o fiyata. Tesettür gelin başını kimse o fiyata yapmıyor.
Her neyse yorum için teşekkürler .
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?