seda sozak nisanur kuaför gibi isim yapanlar evet o fiyatlar hatta daha fazlası. bende çok araştırmıştım. bu sektörde yeni olan kişilerle daha ucuza anlaşabilirsiniz. emin olun kimse birbirinden çokta farklı bir şey yapmıyor. Metroyla işe gidilecekse neden benzin parası ödüyorsunuz onu anlayamadım. veya ben mi konuyu kaçırdım. metroya yakın istiyorsunuz iş dolayısıyla diye yazmıştınız. neden benzin parası ödüyorsunuz.Sedasozak dediğiniz hatun 1000₺ istiyor :)
Dediğiniz şeylerin hepsini düşündüm ama bostancı vs gibi yerlerde binalar inanılmaz eski. Masraf yapmam gerekecek.
Bir de şunu merak ediyorum benzine gelen zamlardan haberiniz var mı ?
Çünkü inanın 2katı benzin parası öderiz.
Eşinizin içine Burhan Altıntop kaçmışÖncelikle tebrik ederim. :)
Bu daha başlangıç desem çok korkutmuş olur muyum acaba? :) Çünkü asıl olay evi belirledikten sonra başlıyor. Biz hangi evde oturacağımızı belirledikten sonra eşim: asıl masraflar şimdi başlıyor çok eğlenecoğuk çok eğlenocoğuk diye dolanıyordu ortada.Asabı bozulmuştu. Mobilyaları özel yaptırmıştık 2 ay falan beklemiştik bence elinizi çabuk tutun düğüne az kalmış.
Dilerseniz gelinlikçimin adını yazarım yakın arkadaşımın kardeşinin de dükkanı var fotoğrafları birazdan gönderip fiyat alırım yazarım sizeO taraflara yakınım. Attığım modellere bakar mısınız ? Ben bu tarz istiyorum.
Iş yerine yakın olması daha önemli tabi canım ben belki yakınsındır diye dedim. biz yeni taşındık bilmiyorduk orayı eşimle ikimizin gözü kaldı vallahiEvler orada harika ama çok çok çok uzak.
İş yerine oradan gitmeye kalksa benzine para yetiştiremeyiz.
Yoksa o taraflar diğer yerlere göre daha uygun evet.
Fatihte ucuz gelinlik miHer güzelliğin bir bedeli var maalesef. Bahsettiğiniz gelinliğin 10bin olması, özel tasarım ve özel dikim olmasından kaynaklı çok normal. İstanbulun görece iyi bir semtinde o fiyat kira da çok normal.
Herşeyin görece iyisine bakıp bunu fazla bulmanızı anlamlandıramadım ben.
Yanlış anlamayın ben de sizin gibiyim, 4100 lira kira ödüyorum, hep iyisine bakarım ama bu ucuz şeylerin de var olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Uygun ev için sultanbeyliyi, uygun gelinlik için fatih taraflarını önerebilirim size
Valla hiç de şaşırmadım fiyatlara ;ben de ev arıyorum ve 3000 tl eli yüzü düzgün evler .şimdi gelip burda Gebze’ye yakın Çatalca’ya yakın İstanbul sayılan yerlerde 900 e kira var diyorlar ,sanki bu insanlar işe gidip gelmeyecek .Hanımefendi neden havaya gireyim ?
Zaten ben bunu normal bulsam amaaaan nasılsa normal yaptırayım derdim.
Ayrıca ben tesettürlüyüm. Bilip bilmeden bu şekilde yorum yapmasanız. Gelin başı ve makyajını bana bulun gideyim o fiyata. Tesettür gelin başını kimse o fiyata yapmıyor.
Her neyse yorum için teşekkürler .
Şimdi buradan açık açık yazmak reklama girer sanıyorum. Profiliniz de sınırlandırılmış.Gelinlikçi olarak önereceğiniz yerin adını alabilir miyim ?
Ben tesettürlü olduğum için inanın fiyatlar 2katı.
Çünkü saçı açık insanlar fön bile çekse oluyor ama bizimki öyle olmuyor. Kısacası fırsatçılık yapıyorlar.
Baktığımız ev üsküdar ve ataşehir arasında bir yerde. Hemen metroya 5 dakika diyebilirim.
Fatihte ucuz gelinlik mibundan 6sene once gittik baktık 5binden aşağı değildi 6 sene öncesinin fiyatı birde bu
Fatih bilinenin aksine gayet pahalı bir semt nişanlığımı alıcaktım gayet sade bir elbise 800tl idi çarşamba bölgesi daha uygundu son zamanlarda orası bile el yakıyorBen ucuz olduğunu düşünmüştüm o tarafların, şaşırdım, yanlış bilgi vermişim o zaman.
Ama bundan 5 sene önce ben nişantaşında gelinliğimi 6000’e almıştım. Bahsettiğiniz bana uçuk geldi biraz.
Düğün dernekteki çocuk da öyle diyoduEşinizin içine Burhan Altıntop kaçmış
Keisnlikle mantikli. Meslek ne bu aradaZaten artık meslek soranlara da yalan söylüyorum. Çünkü onu öğrenince direkt fiyat çıkıyorlar.
Biz de öyle düşünüyoruz. Resmen çöpe atılmış bir para gibi.
Yil kacti merak ettim. Kendimi kaziklanmis gibi hissediyorum. Zira 1 yil once aysira dan begendigim bir gelinligi 8 bine aldim. Hangi luks dillere destan marka 3500 e gelinlik dikti. Ciddi ciddi merak ettim
Burada da hep yazdim , gelinlik icin tek bir marka bilirim ustune de tanimam , oleg cassini , orada her model ve her fiyata gelinlik bulabilirsin , 4.5 sene once 1750 liraya almistim gelinligimi ve muhtesemdi cidden
Kira icin birsey diyemem bodrumda benim son kiram 2.700 du , herhalde istanbulun da asagi kalir yani yoktur , mobilya icin de en uyugunu ve kalitelisi inegol mobilyacilari , inanilmaz klas ve kaliteli ve istanbuldaki uyduruk mobilyacilardan daha ucuzdu ben son baktigimda
gelinligi bursadan bakin derim.
orasi tekstil şehri.
herşeyin ucuzu vardir.
ben 5 yıl önce evlenirken 1,5 bin gelinlik satin almişim. kiralik da satilik da ayni fiyata biçiyordu:) bide gelinliğim özel dikimiydi. :)
bence bakin:)
Bursada çok güzel yerler var:)
istanbulda 3200 tllilk eve çok şaşirdim.
bizim burda kirasi 500( bursada degilim)
Evet canım semt güzel . Hemen karşısında avm var . Metroya yakın, minibüs sürekli geçiyor. Artısı o kadar çok ki. Nişanlımda sen neresi istersen orası olsun diyor. Pahalı değil değil mi ?Valla canim Istanbulun neresinde oturacaksiniz bilmiyorum ama site ici o fiyat supermis bence. Iyi bir semtte oturacaksaniz bu fiyat alt sinir olarak basliyor.
Tavsiyem ucuz diye her semtte yasamayin.
O marka çok harika Milanacığım ama ben tesettürlüyüm. Yoksa cidden kumaşları harika.
Sürekli gidip -gelsem zaten o fiyatı aşar bile :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?