Evlenmek bu kadar zor mu ?

Her güzelliğin bir bedeli var maalesef. Bahsettiğiniz gelinliğin 10bin olması, özel tasarım ve özel dikim olmasından kaynaklı çok normal. İstanbulun görece iyi bir semtinde o fiyat kira da çok normal.
Herşeyin görece iyisine bakıp bunu fazla bulmanızı anlamlandıramadım ben.
Yanlış anlamayın ben de sizin gibiyim, 4100 lira kira ödüyorum, hep iyisine bakarım ama bu ucuz şeylerin de var olduğu gerçeğini değiştirmiyor.
Uygun ev için sultanbeyliyi, uygun gelinlik için fatih taraflarını önerebilirim size

Öncelikle tebrik ederim. :)
Bu daha başlangıç desem çok korkutmuş olur muyum acaba? :) Çünkü asıl olay evi belirledikten sonra başlıyor. Biz hangi evde oturacağımızı belirledikten sonra eşim: asıl masraflar şimdi başlıyor çok eğlenecoğuk çok eğlenocoğuk diye dolanıyordu ortada. Asabı bozulmuştu. Mobilyaları özel yaptırmıştık 2 ay falan beklemiştik bence elinizi çabuk tutun düğüne az kalmış.

seda sozak nisanur kuaför gibi isim yapanlar evet o fiyatlar hatta daha fazlası. bende çok araştırmıştım. bu sektörde yeni olan kişilerle daha ucuza anlaşabilirsiniz. emin olun kimse birbirinden çokta farklı bir şey yapmıyor. Metroyla işe gidilecekse neden benzin parası ödüyorsunuz onu anlayamadım. veya ben mi konuyu kaçırdım. metroya yakın istiyorsunuz iş dolayısıyla diye yazmıştınız. neden benzin parası ödüyorsunuz.

Eşinizin içine Burhan Altıntop kaçmış

Evler orada harika ama çok çok çok uzak.
İş yerine oradan gitmeye kalksa benzine para yetiştiremeyiz.
Yoksa o taraflar diğer yerlere göre daha uygun evet.
Iş yerine yakın olması daha önemli tabi canım ben belki yakınsındır diye dedim. biz yeni taşındık bilmiyorduk orayı eşimle ikimizin gözü kaldı vallahi

Fatihte ucuz gelinlik mi bundan 6sene once gittik baktık 5binden aşağı değildi 6 sene öncesinin fiyatı birde bu

Valla hiç de şaşırmadım fiyatlara ;ben de ev arıyorum ve 3000 tl eli yüzü düzgün evler .şimdi gelip burda Gebze’ye yakın Çatalca’ya yakın İstanbul sayılan yerlerde 900 e kira var diyorlar ,sanki bu insanlar işe gidip gelmeyecek .
Allah yardımcın olsun .Ben 3 sene önce 6 bin verdim gelinliğime .

Şimdi buradan açık açık yazmak reklama girer sanıyorum. Profiliniz de sınırlandırılmış.

Fatihte ucuz gelinlik mi bundan 6sene once gittik baktık 5binden aşağı değildi 6 sene öncesinin fiyatı birde bu

Ben ucuz olduğunu düşünmüştüm o tarafların, şaşırdım, yanlış bilgi vermişim o zaman.
Ama bundan 5 sene önce ben nişantaşında gelinliğimi 6000’e almıştım. Bahsettiğiniz bana uçuk geldi biraz.

10 bin tl gelinlik ne ya sadece taş ve dantel işlemesi gelinlik tarzlarına mı bakıyorsunuz yoksa oleg cassini gibi markalaramıı. 10 bin ne ya 10 bine tüp bebek yapılıyor şaka gibi istanbuldamı oturuyorsunuz

Cevrede market vs olmayan merkeze yuryme mesafesinde bi yere sirf dizi mekanı sessiz sakin elit muhit diye 2100 tl kira oduyorum. Allah yardımcımız olsun

Fatih bilinenin aksine gayet pahalı bir semt nişanlığımı alıcaktım gayet sade bir elbise 800tl idi çarşamba bölgesi daha uygundu son zamanlarda orası bile el yakıyor

Gelinlik o fiyat sadece bana mı normal geldi? İyi gelinlik pahalı olur.Bu kadar basit.Ha kazıkçı butiklere falan gitme tabii ama gelinliğin iyisi kendini belli ediyor ve pahalı oluyor.Normal bir gelinlik istersen ucuza da bulursun.Bu biraz önceliklerle ilgili.Kimisi 3 saat giyeceğim elbiseye onca para veremem der , kimisi de ömrümde 1 kez giyeceğim en güzeli olsun diye düşünür.İkisi de kendince haklı.Biraz bütçe biraz öncelik meselesi.

Kira İstanbul'a göre yüksek değil gibi geldi.Uyduruk uyduruk evlere harabe misali evlere bir etek para istiyorlar İstanbul'da.

Beyaz eşyaları önce alabilirdiniz.İndirimleri takip edin bundan sonra.İndirim bulduğunuz an yapıştırın onları.

Kuaför normal , bin lira bence iyi.

Bir de her şeyin ucuzu da var pahalısı da.Ayağınızı yorganınıza göre , harcamalarınızı bütçenize göre ayarlayın.Fazla açılmayın.Kervan yolda düzülür , eve girince de ufak tefek eksiklerinizi tamamlarsınız.Kolaylıklar dilerim.

Yil kacti merak ettim. Kendimi kaziklanmis gibi hissediyorum. Zira 1 yil once aysira dan begendigim bir gelinligi 8 bine aldim. Hangi luks dillere destan marka 3500 e gelinlik dikti. Ciddi ciddi merak ettim
bakın dillere destan marka yazmadım dikkatinizi çekerim el işlemesi olduğunu ve lüxs bir mekan olduğunu yazdım . ( yani aldığım yer ucuz biryer değildi ) gayet hoş güzel bir yerdi gelinliğimi diken hanımefendi avrupada yıllarca yapmış şimdi ise antalyada bir yeri işletiyor tesadüfen antalyadaydım ve gelinliğimi aldım tek tasarımdı Evet . Ben evleneli 1 sene bile olmadı dediğim kadarda vardı gelinlik gerçekten düğünümden sonra hemen satıldı ki ben hiç uğraşmadım üzerimde gören bir arkadaşımın arkadaşı aldı yani çok istiyormuş bende boş beklemesin diye sattım . Evet bana görede sizinki çok pahalı geldi .

O marka çok harika Milanacığım ama ben tesettürlüyüm. Yoksa cidden kumaşları harika.

Sürekli gidip -gelsem zaten o fiyatı aşar bile :)

Valla canim Istanbulun neresinde oturacaksiniz bilmiyorum ama site ici o fiyat supermis bence. Iyi bir semtte oturacaksaniz bu fiyat alt sinir olarak basliyor.
Tavsiyem ucuz diye her semtte yasamayin.
Evet canım semt güzel . Hemen karşısında avm var . Metroya yakın, minibüs sürekli geçiyor. Artısı o kadar çok ki. Nişanlımda sen neresi istersen orası olsun diyor. Pahalı değil değil mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…