Evlenmek bu kadar zor mu ?

Siz sanırım şu an başka bir yerde yaşıyorsunuz. Özellikle son 2 yıldır kira fiyatları çok fazla.
Güvenli muhitlerin de kiraları aşağı kalır halde değil. Site içindeki evler inanın o muhitlerden daha uyguna geliyor.
Gelinliğimi ümraniye de bir yere diktireceğim. Aşağı yukarı fiyatları bu civarda . Pek çok kişiyle görüştüm 4 ten aşağı diktiremezsin dediler. Ki bana göre 4 iyi bir rakam çünkü nişanlığımı da ben o civarda yaptırmıştım.
Yorumunuz için çok teşekkürler .

Evlenmek evet zor ama kesinlikle her bütçeye uygun gelinlik ev mobilya var. Biz 4 yıl önce evlendik biz evlenirken borç ödüceğimiz için en uygununu aldık çok pahalı mobilyalar vardı ama almadık. Markalı gelinlikler vardı ama gittim normal Bi gelinlikçiden aldık. Kiraya çıkıcaktık Bi sürü ev gezdik millet sıfır evde kirada otururken biz 15 20 yıllık evde oturduk. Diyeceğim o ki her bütçeye uygun herşey var.

Haklısınız hem uygun hemde lüks bir arada olmuyor . Ama inanın baktığım ev lüks bir ev değil. Sadece bir güvenlik ve otoparkı mevcut.
Evi oradan tutsak bu sefer iş yerine çok uzak olacak. Ayrıca ek bir bilgi vereyim sultanbeyli de site içi 3+1 kiralık daire fiyatı 2000₺ + 400₺ aidat.
Fatihte inanılmaz pahalı.

Teşekkür ederim.
Ben daha evvel bir evlilik yaptım. Ondan dolayı biliyorum dediğiniz olayı :)
Evlendikten sonra da gerçekten masraf çok olacak. Mobilyalarımız yapılıyor çok şükür. Evi ne zaman tutmamız lazım sizce ? 1 ay evvel iyi midir ?

Teşekkür ederim. Cümlemize Allah yardımcı olsun.
Evet yolu kimse hesap etmiyor. Tamam metroya yakın olmasını istiyorum ama bu adam hiç mi arabayla işe gitmeyecek ? Mutlaka arabayla bir işimiz olacak. O kullanmasa ben kullanıyorum zaten. E öyle olunca da astarı ,yüzünden pahalıya denk geliyor.
Gelinliğinizi nerede yaptırdınız ? Siz de çok ciddi bir rakam ödemişsiniz.

Evet canım semt güzel . Hemen karşısında avm var . Metroya yakın, minibüs sürekli geçiyor. Artısı o kadar çok ki. Nişanlımda sen neresi istersen orası olsun diyor. Pahalı değil değil mi ?

Pahali degil canim hatta uygun diyebilirim :)
Senin esin gec gelecekmis bu anlamda semtin nezih olup olmamasi bir de isine yakinligini baz almalisin bence.

Ben evi tutma durumlarını hiç bilemiyorum arkadaşım. Eşim ve babası müteahhitlik yapıyor biz seçtik kendimize uygun olanı nişandan hemen sonra başladık içini dışını yaptırıp döşemeye. Yani 6 aya sermiş olduk. Ama tutacak olsam 1.5-2 ay evvelden falan tutardım sanırım çünkü yerleştirmeler vs süre gerekecek.
Bi de kira konusuna yorum yapayım bence pahalı değil. Duyduğum bildiğim bi evi kiraya verdiler 1.700 tl. ne site ne otopark ayrıca belirteyim nezih de değil. Bana uygun geldi baktığınız ev. fiyatlar çok uçtu içine sindiyse çok uzatmadan tut derim.

Aslında düşününce istediğim şeyler için evet çok pahalı değil. Ama inanın tesettür ise konu her şey çok pahalı.
Attığım gelinliklerin bir tanesi 30 diğeri 40 bin.
Ve bu rakamlara cidden yaptıranlar var.
Yorumunuz için teşekkür ederim.

Gelinlik 2.el bakabilirsın letgo dan.gıdıp gorebılecegın tarzda yakın Bı yerden Bı ıkı ufak tadilatla bence kimse anlamaz 2.el oldugunu. Kuaför e gelinlikle gitme. Normal sac yaptır makyaj yaptır. Evde gelınlıgını gıy cok cok uyguna gelır. Beyaz esyayı Teknosa dan almıstık oyle yerlerde daha uygun. Yada kampanya vs daha cok oluyo. Yanı yeterkı iste Bı kolaylık oluyo. Ben gelınlıgımı sıfır aldım ama evde duruyo kıralasam 2 yuz lıra fark edıyo ne gerek var 2 yuzden dolayı satın aldım. Bızde 300 du sac makyaj sımdı 600 olmus. Gun gectıkce artıyor yerıne gore de 1000 ama hıc gerek yok. Duvagını evde tutturursun.

Tebrik ederim demeye geldim.
Kuafor icin gelin oldugunuzu soylemezsrniz daha ucuza gelir diye dusunuyorum.
Gelinlik icinde baska sehirden bakabilirsiniz diye dusunuyorum.
3200 kira ev icin cok fazla. O kadar verebilecekseniz ev alna yoluna gidin derim.

Pahali degil canim hatta uygun diyebilirim :)
Senin esin gec gelecekmis bu anlamda semtin nezih olup olmamasi bir de isine yakinligini baz almalisin bence.
Yani evet canım. Benimki bazı geceler 2 den evvel gelemez. Çünkü işletmesi o saate kadar açık oluyor.
Onların başını da bırakıp gelmesini bende istemem.
Ve biliyor musun , eve girince aha burası benim evim dedim.

Teşekkür ederim.
Ama tesettürlü olduğum için o şekilde yaptırmam imkansız.

10 bin tl gelinlik ne ya sadece taş ve dantel işlemesi gelinlik tarzlarına mı bakıyorsunuz yoksa oleg cassini gibi markalaramıı. 10 bin ne ya 10 bine tüp bebek yapılıyor şaka gibi istanbuldamı oturuyorsunuz
10 bin tl muadili. Orijinal yapan yerde bu gelinlik 40 bin tl.

Evet yaa hersey çok pahalı
Bir market alışverişi bile 3 parça şey 100 tl ya
Ev kurmak çok zor artık

Güvenlikli site yerine normal evde oturup güvenlik sistemi taktırsanız olmaz mı? Çok daha ucuza gelir.

Güvenlikli site yerine normal evde oturup güvenlik sistemi taktırsanız olmaz mı?

Bence aynı randıman alınmıyor. Ben güvenlikli sitede değilim evimde güvenlik sistemi kurulu. Ama ne bileyim pek tatmin etmiyor beni. :/ Kapıya istemediğin adam gelebiliyor gerek satıcı olsun ya da tanımadığın. Güvenlik sistemi bu konularda zayıf kalıyor sanki.

Kuaforu bilmiyorum ama sanki cok daha uyguna bulunabilir gibi.

Gelinlik cok ozel bir model istemiyorsaniz arkadasim kadikoyde 3200e diktirdi.
Kiralar da semte gore degisiyor, uygun ama nezih semtler de var. Hangi yakadasiniz?

Ben suadiyede oturuyorum burda 5 6dan asagi kira yok. Burdan arabayla 10 dk mesafede kucukyali var. Sokaklar duzgun, kenarlarinda palmiyeler dikili, binalar aralikli, evler genis balkonlu. Temiz guzel deniz kenari bir semt 1500e hele ki 1750ye ne evler bulunabiliyor :) bağdat caddesi yuruyus mesafesinde. Sahili filan guzel.

Bencede hallederler bir bakın isciliklerine orada orneklerden.
Çoğu marka adi yüzünden uçuk fiyat cekiyor zaten. İnşallah olur bir bakayim hesaplarina

Evet canım semt güzel . Hemen karşısında avm var . Metroya yakın, minibüs sürekli geçiyor. Artısı o kadar çok ki. Nişanlımda sen neresi istersen orası olsun diyor. Pahalı değil değil mi ?
Bu nasil nisanli masallah sen ne istersen o olsun. Her seyi ben karsilicam ceyiz istemiyorum. Böyle adamlar var mı ya

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…