evlenmek hayatimdaki en buyuk aptallik üzgünüm mutsuzum..

Yalnız cinselliğin olmadığından bahsetmiyor arkadaş. Haftada 2 diyor. Ki bu kimine göre çok, kimine göre az, kimine göre de normaldir. Eşine normal, arkadaşa az geliyor sanırım.

Bu arda yazmayı unutmuşum, cinsellik içermeyen dokunuşlar, sarılmalar, öpücükler aradaki bağı kuvvetlendirir. İşten gelince uzzuuun bir sarılma, birazcık da öpüşmenin düzeltemeyeceği sorun yoktur bence. Gelip geçerken totoya bir şaplak, yanaktan bir makas, bir saç okşama yeter de artar bile. Unutmayın, sizin davranışlarınız zamanla eşinizin davranışları olmaya başlayacak. Üzüm üzüme baka baka kararır hikayesi.

arkadasımm kadında kadınlıgına bilecek şart olmayabilir ama oldu ne güzel yemek yok iş yok eee napacan yatacanmı hep ! sonra erkegin gözü nie dısarda olur tabi evinle barkınla ilgilenmezsennn !!

İş olmadığını nerden çıkardık bilmiyorum. Ama hayatın müşterekliğine inanan bir insanım.

İş olmadığını nerden çıkardık bilmiyorum. Ama hayatın müşterekliğine inanan bir insanım.

Hayatın müşterekliğini abartmamak lazım.Herkes üzerine düşeni yapmalı ve bu süreçte de birbirlerine kendi görevlerini aksatmayacak yardımlarda bulunmalı.Müştereklik bu şekilde olur

seni anlamadım dostum :) ben arkadasın su dediğine dedim senin sorunun ne anlat çözelim

Kocası diyecek
Yemek nerde ?
Çorabım nerde ?
Pantolonum ütüsüz ?
Nerdesin ?
Kimlesin?
Bıd bıdı

Hayatın müşterekliğini abartmamak lazım.Herkes üzerine düşeni yapmalı ve bu süreçte de birbirlerine kendi görevlerini aksatmayacak yardımlarda bulunmalı.Müştereklik bu şekilde olur

kesinlikle katılyıorumm ....

Konuyu dağıtmak istemiyorum. Kadının ya da erkeğin görevi kavramları artık değişiyor. Kadın çalışıyorsa erkek de ev işi yapacak. Bence insanların üzerine düşen bu.

Konuyu dağıtmak istemiyorum. Kadının ya da erkeğin görevi kavramları artık değişiyor. Kadın çalışıyorsa erkek de ev işi yapacak. Bence insanların üzerine düşen bu.

zaten yapmayacak diyen yok ki tabi yeri geldimi yapacak ama asıl görew kadınındır !! bukadar, kaıdn duruken erkek bulasık yıkamak,yemek yapmak zorunda değil sürekli sürekli ...

Evlilik iyice gözümü korkutmaya başladı Neyse ki daha evlenmek içi aday adayımın olmadığı aklıma geliyor da rahatlıyorum

Yasadigin seylee cok normal bende yasadim, ama zamanla rayina oturuyor..
Bende senin gibi pisman olmustum.
Ama inan sonra hersey degisiyor.

oldu olacak çocukta yapsın erkek...

benim bi arkadaş aynı sebeplerle evliliğinin 6.ayında boşanma dilekçesini verdi

evlilik bana göre değil ben kimsenin gönüllü hizmetçiliğini yapamam

en güzeli sevgili olmak bekarlık sultanlıkmış gerçekten diyo

Eşinin arzu duymaması cinsel isteksizliği göstermiyor mu?Sizin söylediğiniz yakınlaşmalar arzu duyan insanın yapacağı şeyler değil mi?Ayrıca bunlar cinsellik öncesinde de olabilir.Yani ben cinsellik derken birbirini arzulayan bir çiftin her türlü yakınlaşmasını kastediyorum.Öpüşme,sarılma yada her ne ise...
Çiftler arasında iki tarafıda doyuran bir yakınlaşma olmuyorsa,öpme okşama anca yarabandı olur gibime geliyor.Çünkü genç yaş ve yeni evli bir çift...

Birde nafakada almıştır ohhhhhh!!!! ne ala

Cinsel uyum zaman gerektirir.Hiç cinsellik yaşamamış ve daha ne olduğundan habersiz ve hayatlarını mastürbasyon ile geçirmiş nesilden hemen ateşli sevişmeler beklememek lazım

zaten yapmayacak diyen yok ki tabi yeri geldimi yapacak ama asıl görew kadınındır !! bukadar, kaıdn duruken erkek bulasık yıkamak,yemek yapmak zorunda değil sürekli sürekli ...

Dediğim gibi kadın da sabahtan akşama kadar çalışıyorsa erkek de yeri geldi mi ev işinin %50sini almalı. Benim görev dağılımım bu şekilde.

Boşanmak kolay olanı
Hangi evli olan çift dertsiz ki
Boşanmak için tonlarca nedenim vardı
Çok da düşündüm ama kolay değil işte
Tek başına genç yaşında çoçuk büyütmek hiç kolay değil
Gerçi sen yeni evlisin
Burdaki bir çok kişinin yaşadıklarını yaşasan demek ki çoktan davayı açmıştın

Sabır etmek lazım
Eve evliliğe alışma süresi
Eşinizin ilgisizliği hakkında yorum yapmıcam netcide flört döneminde sürekli bir arada olamıyosun daha albenili oluyo o dönem herkeste böyledir
Evlilik farklı böyle
Büyüsü bozuluyo işte

Cinsel uyum zaman gerektirir.Hiç cinsellik yaşamamış ve daha ne olduğundan habersiz ve hayatlarını mastürbasyon ile geçirmiş nesilden hemen ateşli sevişmeler beklememek lazım
Sanırım tam anlatamıyorum burda bahsettiğimiz şey arzu duymak,özlemek, .Çünkü ben konuyu okuyunca şöyle düşündüm;"Eşi akşam eve geldiğinde ona sıkıca sarılıp hayatım seni çok özledim demiyor,geceleri ona sarılıp yatmıyor....vb."Yani sanki 40 yıldır evlilerde iş,güç,çocuk enerjileri bitmiş gibi geldi bana.
Yoksa cinselliğin çiftlere vereceği enerji kullandıkları teknikte değil hissettikleri duyguda bence.Ve o duygu yoğunluğu olmazsa çiftler birbirine tahammül edemiyor.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…