- 20 Temmuz 2012
- 701
- 640
- 333
- Konu Sahibi Mihmandar_34
-
Kanım ısınmadı degıl ama belkı ılerleyen gorusmelerde daha cok severım dıye dusunuyorum...
Yoksa ıkı ınsan bırbırıne nasıl katlanır onca yıl..
Iyı gunler kızlar,
Gorustugum bırı var gercekten maddı manevı dort dortluk olmasa da benı bazı konularda tatmın edebılecek bır kısı.
Uc kez gorustuk, cok cok sevemedım ancak cok ıyı yureklı bırı oldugunu dusunuyorum.
Sızce evlılık ıcın cok sevmek sart mı? Yoksa aılede denklık ve sartlar uydugunda evlılık yapılabılır mı?
Tesekkurler.
hiç sevmeden bir evliliği sürdürmek çok zordur.Iyı gunler kızlar,
Gorustugum bırı var gercekten maddı manevı dort dortluk olmasa da benı bazı konularda tatmın edebılecek bır kısı.
Uc kez gorustuk, cok cok sevemedım ancak cok ıyı yureklı bırı oldugunu dusunuyorum.
Sızce evlılık ıcın cok sevmek sart mı? Yoksa aılede denklık ve sartlar uydugunda evlılık yapılabılır mı?
Tesekkurler.
Bak evlendiginde ayni evde yasiyorsunIyı gunler kızlar,
Tesekkurler.
Şart bi sure sonra mantık yetmiyorIyı gunler kızlar,
Tesekkurler.
ılk goruste o hıssıyat gelmedı ıse sevemezsın, seversen gormezsın duymazsın bır sıkıntı yasadıgında seve seve yanında olursun ve kırgınlıklarını kızgınlıklarını cabuk unutursun ama sevgı yoksa herseyı gozune batar ....Kanım ısınmadı degıl ama belkı ılerleyen gorusmelerde daha cok severım dıye dusunuyorum...
Yoksa ıkı ınsan bırbırıne nasıl katlanır onca yıl..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?