Evlenmek için evlenmek

Bu adami eş olarak ve evlilikte evin icinde tavirlarini dusunemiyorum. ALLAHIM sevgili kuluymussunuzki size kendini simdiden göstermiş adam bence hiic adım bile atmayın. .

Eve nasıl bırakmaz en düşüncesizliği bu evim yakın demiştin diyor ne kdr yakın biliyor musun ki belki tarlalık bi yerde evim dimi sor öküx işte
napcan yüzük takacanmi kız takma bizce ...

Ya ben bosandim ama simdi dusununce bizim özellikle ilk zamanlarimiz harikaydi.. Adam arardi, otobuse binerken kapatirdim, inerdim, yine arardi, iş yerine varirdim bi daha arardi.. Hediyeler, cicekler, surprizler.. Hesap odetmek konusuna girmiyorum bile.. Beni aşık etmek icin pervane olmustu, kucuk detaylarla ozellikle, bakışları, sozleri, ilgisi ve sevgisini gösterişi.. Prenses muamelesi görmüşüm resmen (yoksa kanip evlenir miydim ).. Gerci bunlari yapan kisi sonradan her seyi yine kendi mahvetti, o ayri..
Ve bu anlattiklarim olmasi gereken şeyler bence.. Boyle hodukler yuzunden bize buyuk bi sey gibi geliyor..

Ben de uzatıyorum. Yaş 31 oldu diye sırf aile baskısı ile görüştüm ailem armutın sapı üzümün çöpü deme yeter dedi değerlendir dedi
Cok iyi anliyorum sizi. Benim yaş ta 30 :) ama insanin ici isinmayinca olmuyor. Karsidaki deger vermiyorsa hic olmuyor. Diyelim ki nisanlandiniz bu adamla. Zaten höduk taraflarini gordunuz en ufak bi problem oldugunda ipler kopar.

Yangından mal kaçırmak gibi birşey bu olay. Afedersinizde sanki sizi hamile bırakmış ona mecburmussunuz gibi oldu bittiye getirmeye çalışıyor hödük. Şimdiden bi dur demelisiniz. Evlenmek için evlenirseniz iki gün sonra buraya boşanıyorum diye konu açmış bulursunuz kendinizi. Sevin sevilin saygı duyun saygı duyulun ondan sonra evlenin

Adam pasif bi kisilik fln degil oyle olsa herseyi sana sorardi ama umrunda degilki senin adina cevap veriyor eve hizmetci ariyor bu adam arkana bakmadan kac

Yas 30 ben hic gormedim boyle surprizler falan. Ben bu kadarina da gerek yok diyorum, olmasi gerektigi gibi olsun diyorum yeter. Karsima gelenler konu sahibinin anlattigi gibiydi. Bir ay bi cocukla gorustum. Elektrik aldim diye seviniyorum kendi capimda :) cunku kolay kolay etkilenemiyorum. Elektrik aldim dedigim adamla bir aydan sonra ilk kez yemege gittik. Kebapciydi gittigimiz yer. Gramiyla siparis veriliyordu. Garson geldi. Bana kac gram alacagimi sordu. Tam soyleyecegim an bu öküz "100 gr olsun dedi. Kendi de oyle aldi. 100 gr kebap ne kadar doyurursa artik:) kisi basi 20 lira tuttu inanin. Ben şoklara girdim. Benle tektas tartismasi yapti. Benim pirlanta istemedigimi biliyordu zaten. Normal 300 liralik tektasin tartismasini yapti. Ben baskalarindan etkileniyormusum. Boyle mide bulandirici insanlar geldi hep. Sonra diyorlar ki armudun sapi uzumun copu bilmem ne. Cikmiyor karsimiza beyefendi insanlar. 30 uma kadar boyle boktan insanlarla gorustum. Kendi is ortamimdan tanistigimda, gorucu usulu cikanlar da bu tarz hödüklerdi. Ne zormus duzgun insanla karsilasmak

İşte kafana yatmayınca armutun sapı da diyorsun üzümün çöpü de Yok gözümüz açılmadan evlenecekmişiz bi sürü yorum etraftan düzelir miş ya ömrümü bu adamı yontmak için mi harcıyayım

Nasip iste..
Ama Allah sizi korumuş, yollar ayrilmis ciddilesmeden, iyi olmus..
Yaş 30 oldu diye evlenilmez, mutlu olmak icin evlenilir.. Baba evinde ekmek, su olmadığından veya mutsuz olundugundan evlenmiyoruz, daha mutlu olmak icin evleniyoruz.. (istisnai durumlari bunun disinda tutuyorum) Guzel baslayip berbat olan evlilikler de var elbet ama yola cikarken hic degilse o duygu var.. Kalp atmiyorsa, huzur ve mutluluk vermiyorsa, adı "evli" olsun diye evlenmek olur mu?
23 yasinda evlendim ben ve oyle anlamsiz bi kargaşaya düştüm ki, her gun pişman oldum evlendiğime, severek evlendigim halde.. 24te de bosandim zaten..
Allah hayirli olani versin, "iyi ki evlenmişim " diyecegimiz kisiyi cikarsin..

Amin inş ben memurum şükür kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum tek isteğim mutlu huzurlu bi evlilik ama demekki daha zamanı ya da belki hiç Yok kaderimde evlilik

Amin inş ben memurum şükür kendi ayaklarımın üzerinde duruyorum tek isteğim mutlu huzurlu bi evlilik ama demekki daha zamanı ya da belki hiç Yok kaderimde evlilik
Belli olmaz bu işler.. Icine sinmeyen birini kabul edip, "keske bekleseydim, keske evlenmeseydim" dememek icin simdi "bile bile lades" deme..
Evlilik sorunlu olunca insan resmen hayata küsüyor, hic mutlu olamıyor..
Insan ister elbet sevmek sevilmek, evlenmek, yuva kurmak..
Ailen "yaşın geçiyor, 4 4 luk kimse yok, herkeste bi kusur var" diyerek yanlis düşünüyor.. Tamam, mukemmel kisi yoktur belki ama sana mukemmel gelecek biri vardir belki? Hem senin takildigin seyler, oyle basit seyler degil..

Allah iyi insanlarla karşılaştırsın canım Uzak dur illa evlenicem diye hayatını çöpe atma.Eminim bundan daha iyi fırsatlar çıkar karsiniza bekleyin dua edin ..

Hem sevdiğin hemde mantıken her anlamda mutlu olacağına inandığın kişi olmali evleneceğin kişi

İnsan severek evlendiğine katlanmazken sevmediğine nasıl katlansın ailem zaten resti çekti bana bunu da kabul etmez sen asla talibim yok yok yuva kuramıyorum diye ağlayıp zırlama dedi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…