- 24 Ağustos 2010
- 3.594
- 3.269
- 333
Normal iş arkadaşlarım bile eve bırakmakta ısrar ederken onun böyle duyarsız olması beni çok şaşırttıKarsidaki seni sevmiyor elde etmeye bile calismiyor.. kibarlik sifirin altinda bence..siradan bir erkek bile sorar karsidaki kiza ne icer diye vs. Sakin evlenme bu hodukle mahvedersin hayatini..
Hoduklugun tedavisi yok onunla bir ömür gecermibi talibim var görücü usulü birbirimizi tanıyoruz ama çok pasif bi kişilik hiç neleri sevip sevmediğimi sormuyor bi Caferiye otursak be içersin demiyor garson gelip sorduğunda bişi almayacağız diyor mesela yemek yedik arkasından garson geliyor ben içersiniz dediğinde direkt hayır diyor bana sorması gerekmez mi bişi istermişim diye ama sormuyor buluştuğumuzda bi kere karanlık çökmüştü sen eve nasıl gideceksin bile demedi kendi dolmuşa bindi gtti nelerden hoşlanırım neyi severim neyi sevmem hiç sormuyor bir an önce söz nişan olsun uzatmayalım diyor
Görücü usulu demişsiniz zaten sizi bilmem ama o durum da fazla uzatmazdim benbi talibim var görücü usulü birbirimizi tanıyoruz ama çok pasif bi kişilik hiç neleri sevip sevmediğimi sormuyor bi Caferiye otursak be içersin demiyor garson gelip sorduğunda bişi almayacağız diyor mesela yemek yedik arkasından garson geliyor ben içersiniz dediğinde direkt hayır diyor bana sorması gerekmez mi bişi istermişim diye ama sormuyor buluştuğumuzda bi kere karanlık çökmüştü sen eve nasıl gideceksin bile demedi kendi dolmuşa bindi gtti nelerden hoşlanırım neyi severim neyi sevmem hiç sormuyor bir an önce söz nişan olsun uzatmayalım diyor
Şakın evlenme lütfenbi talibim var görücü usulü birbirimizi tanıyoruz ama çok pasif bi kişilik hiç neleri sevip sevmediğimi sormuyor bi Caferiye otursak be içersin demiyor garson gelip sorduğunda bişi almayacağız diyor mesela yemek yedik arkasından garson geliyor ben içersiniz dediğinde direkt hayır diyor bana sorması gerekmez mi bişi istermişim diye ama sormuyor buluştuğumuzda bi kere karanlık çökmüştü sen eve nasıl gideceksin bile demedi kendi dolmuşa bindi gtti nelerden hoşlanırım neyi severim neyi sevmem hiç sormuyor bir an önce söz nişan olsun uzatmayalım diyor
Aynen cimri yaaaa cimri birini kızlar sevmez sevemezBaşlıkta yazdığın gibi işte evlenmek için evlenecek adam seninle. Temizliğini yap yemeğini yap bulasigini çamaşırını yıka heeeer türlü ihtiyacını gider diye seni alıp evine getirip bırakacak. Bir insan kendini ancak bu kadar belli edebilir yani. Üstelik de cimri.
çok haklısınçokNasip iste..
Ama Allah sizi korumuş, yollar ayrilmis ciddilesmeden, iyi olmus..
Yaş 30 oldu diye evlenilmez, mutlu olmak icin evlenilir.. Baba evinde ekmek, su olmadığından veya mutsuz olundugundan evlenmiyoruz, daha mutlu olmak icin evleniyoruz.. (istisnai durumlari bunun disinda tutuyorum) Guzel baslayip berbat olan evlilikler de var elbet ama yola cikarken hic degilse o duygu var.. Kalp atmiyorsa, huzur ve mutluluk vermiyorsa, adı "evli" olsun diye evlenmek olur mu?
23 yasinda evlendim ben ve oyle anlamsiz bi kargaşaya düştüm ki, her gun pişman oldum evlendiğime, severek evlendigim halde.. 24te de bosandim zaten..
Allah hayirli olani versin, "iyi ki evlenmişim " diyecegimiz kisiyi cikarsin..
Ben de çok gördüm böyle cimri tipleri bi görüşmede kestim ikincisinde buluşmadımKafeye oturup garson gelip ne alırsınız dediğinde birşey almayacağız mı diyorE ne şeyine oturmuş o zaman kafeye şu hareketten sonra devam edebildiysen sabrına sağlık arkadaşım.
Yemeklere bakarak doyamıyor musun ah çok ayıpBen de çok gördüm böyle cimri tipleri bi görüşmede kestim ikincisinde buluşmadım
Hatta ilkinde işten gelmişim aç mısın bile denio lan işten tok gelen biri olur mu
Evet yaaa kızların çoğunun korkulu rüyası cimrilikYemeklere bakarak doyamıyor musun ah çok ayıpbu tipler cidden çekilmez ya çoğalmasınlar mümkünse
Hiç uzatma, postala gitsin.
Yemek yemiştik garson toplamaya geldi bişi içermişsiniz deDi bu direk hayır deDi neden hayır dedin dedim önemli bişi konuşuyormuşuz garson konuşup bölmüş ondanKafeye oturup garson gelip ne alırsınız dediğinde birşey almayacağız mı diyorE ne şeyine oturmuş o zaman kafeye şu hareketten sonra devam edebildiysen sabrına sağlık arkadaşım.
Yemek yemiştik garson toplamaya geldi bişi içermişsiniz deDi bu direk hayır deDi neden hayır dedin dedim önemli bişi konuşuyormuşuz garson konuşup bölmüş ondan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?