Evlenmek için evlenmek

Karsidaki seni sevmiyor elde etmeye bile calismiyor.. kibarlik sifirin altinda bence..siradan bir erkek bile sorar karsidaki kiza ne icer diye vs. Sakin evlenme bu hodukle mahvedersin hayatini..
Normal iş arkadaşlarım bile eve bırakmakta ısrar ederken onun böyle duyarsız olması beni çok şaşırttı

Hoduklugun tedavisi yok onunla bir ömür gecermi

Görücü usulu demişsiniz zaten sizi bilmem ama o durum da fazla uzatmazdim ben
Daha şimdiden böyle yapan birinin evlendikten sonra da böyle davranma ihtimali yüksek

Şakın evlenme lütfen

Aynen cimri yaaaa cimri birini kızlar sevmez sevemez

çok haklısınçok

Kafeye oturup garson gelip ne alırsınız dediğinde birşey almayacağız mı diyor E ne şeyine oturmuş o zaman kafeye şu hareketten sonra devam edebildiysen sabrına sağlık arkadaşım.

Kafeye oturup garson gelip ne alırsınız dediğinde birşey almayacağız mı diyor E ne şeyine oturmuş o zaman kafeye şu hareketten sonra devam edebildiysen sabrına sağlık arkadaşım.
Ben de çok gördüm böyle cimri tipleri bi görüşmede kestim ikincisinde buluşmadım
Hatta ilkinde işten gelmişim aç mısın bile denio lan işten tok gelen biri olur mu

Ben de çok gördüm böyle cimri tipleri bi görüşmede kestim ikincisinde buluşmadım
Hatta ilkinde işten gelmişim aç mısın bile denio lan işten tok gelen biri olur mu
Yemeklere bakarak doyamıyor musun ah çok ayıp bu tipler cidden çekilmez ya çoğalmasınlar mümkünse

Boyle bir adamla omur gecmez onu kendi ic alemine salin orda takilsin

Bu tür gelişimini tamamlayamamış varlıkların çoğalıp genlerini gelecek nesillere aktarmalarına karşıyım. Umarım kimse yüzüne bakmaz da biraz evrilir.

Karisini cok sevip esi sinirlendiğinde ellerini tutarak ona sarilarak sinirinu alip sonra sikintisini konuşan. Ev islerini benim evimin işi bu yardim ederik tabi diyen. Tum tatil planlarini yapan. Kiza internetten kilik kiyaget alan. Kiz fazla simardiginda elini masaya koyup bu davranisindan hoslanmiyorum bir daha tekrar etmen hosuma gitmez diyen. Asla kılıbık olmayan . Parasini bikirtirmeyi bilen ama asla cimri davranmayan . Karisini Gozlerinden open. Sevgiliyken ayaklari islanmasin diye aksam aksam evinden kosa kosa kalkip kizi isten alıp eve birakan erkeklerde var. Canli ornegini taniyorum :) Bunlari nedrn sen de hak etmeyesin ki? Boyle birini bul

Yemek yemiştik garson toplamaya geldi bişi içermişsiniz deDi bu direk hayır deDi neden hayır dedin dedim önemli bişi konuşuyormuşuz garson konuşup bölmüş ondan

Aman boşver bir daha buluşmaya bile gitme bitsin bir adam geç vakitte yanındakınıi özellikle evlilik gözüyle baktığı bi kadını evine kadar bırakmiyosa ona adam demem kalıbına tuh

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…