Evlenmek için evlenmek

İnsan severek evlendiğine katlanmazken sevmediğine nasıl katlansın ailem zaten resti çekti bana bunu da kabul etmez sen asla talibim yok yok yuva kuramıyorum diye ağlayıp zırlama dedi
Kimsenin aglayip zirladigi yoktur diye dusunuyorum, niye oyle dediler ki?

Bunu buraya konu olarak açmaya gerek bile yok görünen köy hesabı:))

Yaş yüzünden aileniz evlenin istiyordur torun torba sahibi olmak adına.
Genelde toplumumuzda kadın 30 una gelince aile baskıcı davranır evlenme konusunda.
Benden sana tavsiye mutsuz olacağına inanıyorsan sakın canım asla katiyen o yola girme duygusal anlamda maddi anlamda beklentilerinı karsilacak birini bulmalisin.

Evliyken insan sevdiği adama bile sinir olabiliyor yeri geliyor ama sevgiden tahammül ediyor bazı şeylere. En basitinden sevmediğin bi adamın üstünde tepinmesi düşüncesi bile ne kadar acı verici değilmi?

O ne öyle ya afedersin ama tam bir hödük tek amacı evlilik resmen . Senin düşüncelerine saygısı yok bu adamin daha doğrusu ne düşündüğünü bile merak edip sormuyor

sende bir an once gonder gitsin simdi boyleyse evlenince sonuc facia olur bu ne kabalik ya sakin aklini basina topla derim erkek biraz ince fikirli olmali yoksa cok ugrasirsin

Arkana bakmadan kaç arkadaşım bu adam zerre değer vermiyor size , evde bi kadın olsun yeter modunda koşarak uzaklaş ........

Ben evliyim evlenmeden önceki ilişkimi anlattınız resmen eşimi Allah'ım iyiki karşıma çıkarmış ilk defa düşünüldüğümü hissediyorum ve değerimi biliyor inanınki karşınıza sizi mutlu eden kişiyi çıkarıyor Allah en azından insanı insan yerine koyan biri çıkar karşınıza inş

Evlenmek için Evlenme.
Bu adamla bir ömür nasıl geçireceksin ?
Daha şimdiden saymıyor seni

böyle bir adam 1000 yıllık sevgili bile olsa hadi diyelim ki seviyorum desen o zaman bile göze batar.. öle aşık değilsin ondan batıyor yaptıkları filan böyle lafları ciddiye bile alma bu 1, bu insanımsı öküz kendine köle aramakta ve ne yazıkk ki kader acı oyunu sana oynayacak eğer bu saçma şeyi devam ettirirsen.. buralara çok mutsuzum boşanıyorum aranızda avukat var mı a dostlar konusu açmak istemiyor isenn hemen kaç derim

Adam içimi kararttı hemde cimri :) hiç çekilmez

İçim sıkıldı, bu ne böyle ya

Karsidaki seni sevmiyor elde etmeye bile calismiyor.. kibarlik sifirin altinda bence..siradan bir erkek bile sorar karsidaki kiza ne icer diye vs. Sakin evlenme bu hodukle mahvedersin hayatini..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…