Kimsenin aglayip zirladigi yoktur diye dusunuyorum, niye oyle dediler ki?İnsan severek evlendiğine katlanmazken sevmediğine nasıl katlansın ailem zaten resti çekti bana bunu da kabul etmez sen asla talibim yok yok yuva kuramıyorum diye ağlayıp zırlama dedi
Yani talipleri red ettiğim için hayıflanma hakkım yok Muş karşıma düzgün biri çıkmıyor diyeKimsenin aglayip zirladigi yoktur diye dusunuyorum, niye oyle dediler ki?
Iyi de talibin sayisi mi onemli, niteligi mi? Ne yapalim yani icimize sinmiyorsa?Yani talipleri red ettiğim için hayıflanma hakkım yok Muş karşıma düzgün biri çıkmıyor diye
O ne öyle ya afedersin ama tam bir hödük tek amacı evlilik resmen . Senin düşüncelerine saygısı yok bu adamin daha doğrusu ne düşündüğünü bile merak edip sormuyorbi talibim var görücü usulü birbirimizi tanıyoruz ama çok pasif bi kişilik hiç neleri sevip sevmediğimi sormuyor bi Caferiye otursak be içersin demiyor garson gelip sorduğunda bişi almayacağız diyor mesela yemek yedik arkasından garson geliyor ben içersiniz dediğinde direkt hayır diyor bana sorması gerekmez mi bişi istermişim diye ama sormuyor buluştuğumuzda bi kere karanlık çökmüştü sen eve nasıl gideceksin bile demedi kendi dolmuşa bindi gtti nelerden hoşlanırım neyi severim neyi sevmem hiç sormuyor bir an önce söz nişan olsun uzatmayalım diyor
bi talibim var görücü usulü birbirimizi tanıyoruz ama çok pasif bi kişilik hiç neleri sevip sevmediğimi sormuyor bi Caferiye otursak be içersin demiyor garson gelip sorduğunda bişi almayacağız diyor mesela yemek yedik arkasından garson geliyor ben içersiniz dediğinde direkt hayır diyor bana sorması gerekmez mi bişi istermişim diye ama sormuyor buluştuğumuzda bi kere karanlık çökmüştü sen eve nasıl gideceksin bile demedi kendi dolmuşa bindi gtti nelerden hoşlanırım neyi severim neyi sevmem hiç sormuyor bir an önce söz nişan olsun uzatmayalım diyor
Arkana bakmadan kaç arkadaşım bu adam zerre değer vermiyor size , evde bi kadın olsun yeter modunda koşarak uzaklaş ........bi talibim var görücü usulü birbirimizi tanıyoruz ama çok pasif bi kişilik hiç neleri sevip sevmediğimi sormuyor bi Caferiye otursak be içersin demiyor garson gelip sorduğunda bişi almayacağız diyor mesela yemek yedik arkasından garson geliyor ben içersiniz dediğinde direkt hayır diyor bana sorması gerekmez mi bişi istermişim diye ama sormuyor buluştuğumuzda bi kere karanlık çökmüştü sen eve nasıl gideceksin bile demedi kendi dolmuşa bindi gtti nelerden hoşlanırım neyi severim neyi sevmem hiç sormuyor bir an önce söz nişan olsun uzatmayalım diyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?