- 8 Ocak 2024
- 621
- 1.793
- 33
27 yasında hala bekar olan ve bekar kalmak isteyen ben hahahahahSelamlar . Ben 24 yaşındayım okulumu bitirdim özel sektörde çalışıyorum . Artık doğru kişiyle evlenmek istiyorum ama benim niyetim evlilik oldukça karşıma takılan , ciddi olmayan insanlar çıkıyor . Nasıl evlenicem . Birde bu aralar iyice yaşa taktım, yaş geçiyor vs . Ama düzenli bir hayatım olsun bir kişiyi seviyim çocuklarım olsun istiyorum. Evlenme niyetinde olan insanı nasıl anlarım nasıl evlenme yoluna girerim , Lütfen bana tavsiye verin .
Sizleri seviyorum
Bence biyolojik saat olayı doğru değil eğer bir probleminiz yoksa 45 e kadar oluru var çocuğun. Benim de kuzenim 39 yaşında evlendi. Şuan 43 yaşında 3 tane çocuğu var. Etrafta böyle örnek çok.evettt
“Emin olmamana sebep olan konuların önemi” seni düşündürüyordur.Bende 29 yaşındayım nişanlıyım doğru kişi olduğuna emin değilim nasıl anladınız doğru olduğunu ben yaşımla alakalı acaba diye düşünüyordum iş ilerledikçe farkındalık ve tereddütler artıyor diyorlar ya sizde bilinçli bir yaşta evlenmişsiniz zor oldu mu nasıl emin oldunuz
Yeterince sevsen emin olurdun bence.aile ve maddi konularsa orasını bilemem amaBende 29 yaşındayım nişanlıyım doğru kişi olduğuna emin değilim nasıl anladınız doğru olduğunu ben yaşımla alakalı acaba diye düşünüyordum iş ilerledikçe farkındalık ve tereddütler artıyor diyorlar ya sizde bilinçli bir yaşta evlenmişsiniz zor oldu mu nasıl emin oldunuz
24Selamlar . Ben 24 yaşındayım okulumu bitirdim özel sektörde çalışıyorum . Artık doğru kişiyle evlenmek istiyorum ama benim niyetim evlilik oldukça karşıma takılan , ciddi olmayan insanlar çıkıyor . Nasıl evlenicem . Birde bu aralar iyice yaşa taktım, yaş geçiyor vs . Ama düzenli bir hayatım olsun bir kişiyi seviyim çocuklarım olsun istiyorum. Evlenme niyetinde olan insanı nasıl anlarım nasıl evlenme yoluna girerim , Lütfen bana tavsiye verin .
Sizleri seviyorum
:))) 36 Yaşından selam olsun.Selamlar . Ben 24 yaşındayım okulumu bitirdim özel sektörde çalışıyorum . Artık doğru kişiyle evlenmek istiyorum ama benim niyetim evlilik oldukça karşıma takılan , ciddi olmayan insanlar çıkıyor . Nasıl evlenicem . Birde bu aralar iyice yaşa taktım, yaş geçiyor vs . Ama düzenli bir hayatım olsun bir kişiyi seviyim çocuklarım olsun istiyorum. Evlenme niyetinde olan insanı nasıl anlarım nasıl evlenme yoluna girerim , Lütfen bana tavsiye verin .
Sizleri seviyorum
Evlilik için 24 geç değil, genç bir yaş. Ha erkenden evlencem diyorsan , hemen karşına çıkan biriyle düşünüp taşınmadan evlenme. Hayatta bütün yapmak istediklerini yap öyle evlen.Selamlar . Ben 24 yaşındayım okulumu bitirdim özel sektörde çalışıyorum . Artık doğru kişiyle evlenmek istiyorum ama benim niyetim evlilik oldukça karşıma takılan , ciddi olmayan insanlar çıkıyor . Nasıl evlenicem . Birde bu aralar iyice yaşa taktım, yaş geçiyor vs . Ama düzenli bir hayatım olsun bir kişiyi seviyim çocuklarım olsun istiyorum. Evlenme niyetinde olan insanı nasıl anlarım nasıl evlenme yoluna girerim , Lütfen bana tavsiye verin .
Sizleri seviyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?