evlenmek için hoşlanmak şart mı?

• Konu Sahibi Konu Sahibi EU3
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Aslında en iyisi ne biliyormusunuz..

Sevdiğinle değil seni sevenle evlenmek....

Seni seven sana katlanır,ağzının içine bakar seni mutlu etmek için çırpınır..senin de zamanla kalbin yumuşar ve sevmeye başlarsın...Ama sen daha çok seversen köle olursun...

Bir yerde bir cümle okumuştum ..Tam olarak hatırlayamadım ama buna benzer bir şeydi..Her kadın hayatının belli döneminde budist olarak yaşamıştır; Çünkü her kadın hayatının belli döneminde bir öküze tapmıştır...-tatlicadiarzu-kaydirigubbakcemile3

Sevil de sevme

Ağlama ağlat..

Yoksa zehrolur bu tatlı hayat...

yok kardes sevmeden de olmuyor, bisiler hissetmek sart evlenmek icin
ama dedim ya bendeki o duygular olmus coktan
en ufak bi kipirti yok

yok kardes sevmeden de olmuyor, bisiler hissetmek sart evlenmek icin
ama dedim ya bendeki o duygular olmus coktan
en ufak bi kipirti yok

Karşına sana senin çok çok özel olduğunu hissettiren,romantik,sağlam karakterli, senin için fedakarlıklar yapabilcek biri çıktığı zaman ki inşallah çıkar..Kalbinde sempati duymaya başlarsın sanıyorum.......

evlenirken bile aşklı sevgili evlenipte bazı zaman geldiğinde kocanı bile sevdiğin halde çekemezken.
sevmediğin, hoşlantı bile dahi olmayan bi adamla ne kadar neyi paylaşabilir onu ne kadar idare edebilirsinki...kafamçokkarıştı
çünki evlilik paylaşmak, birbirini idare etmek...

Mantık şart...Eğer sadece kaşına gözüne bakıp ta aşık olunmuşsa ..... ışte evlenince bazı gerçekler de ortaya çıkar..Daha önce önemsemediğimiz şeyler dikkatimizi çeker....O zaman aşık olup ta evlendiğimiz adamın yeni huylarını öğrenip soğuyabiliriz..ışte bu yüzden içinde hiç mantık olmayan sırf aşık oldum diye yapılan evliliklerin bazılarında birşeyler iyi gitmiyor...ınsan aşık olup evleniyorum derken gözü kapalı olmamalı...

sevmek şart olamyabilir ama hoşlanmak gerek.
içinde birşeyler kıpırdamalı..
bence şart..

sayfalardan birinde yazmışsınız son şansım, yoksa hayat boyu yalnız kalacağım gibi birşey..
bence hiçbirşey hissetmediğin insanla bir ömür aynı yatağa girip, bana dokunmasın diye dua etmektense yalnız kalırım daha iyi..

evet belki de son sansım
29 yasindayim sonucta

evet belki de son sansım
29 yasindayim sonucta

Hiç te son şansın değil...Yaşın 29 sa ne olmuş yani...İlla 15 inde mi gelin olmak lazım....Yaşın gayet genç...Son şansım diyerek yanlış düşünüyorsun...Çok mu yaşlısın? Neden yaşın geçti gibi düşünüyorsun ki....

Eğer kızım olsa 30-35 yaşları arasında evlenmesini dilerdim ben açıkçası....Her şeyi bilinçli olucak,karakteri oturmuş olucak ve kendini ezdirmeyecek...

Bazıları çocuk için diyecek ama söz meclisten dışarı 15 inde evlenip te 40 ıne geldiği halde Allah kısmet etmeyip hamile kalamayan var...Ama 40 ında evlenip te 2 ay sonra hamile kalan da var...Kısmet işi bunlar...Yaşa maşa bakıp aman geç kaldım demek çok yanlış.......

canım ya 29 yaş sence çokmu geç??????
canım hayırlısını dile ....
evlilik için acele etme....
şu bekarlığın tadını çıkar....
vakti zamanı gelince oda olur...

canım ya 29 yaş sence çokmu geç??????
canım hayırlısını dile ....
evlilik için acele etme....
şu bekarlığın tadını çıkar....
vakti zamanı gelince oda olur...

evet gec diye dusunuyorum
cunku arkadaslarimin hep evlendi
birtek ben boyle kaldim
insan icine cikacak yuzum yok gibi hissediyorum
cok utaniyorum biyere gittigimde sap gibi dolasmaktan
gecen yaz bu yaza baglamistim umutlari
belli ki bu yaz da boyle gececek iste
gelecek yaz 30

Canım,Arkadaşların için ,başkaları için mi evleniceksin kendin için mi?

Amaç ben de evlendim demek mi çevreye...Ağızları kapatmak mı ? amaç nedir?

Bence Allahtan hayırlı bir insanla evlenmeyi dilemek en doğrusu...

Neden insan içine çıkamayacak yüzün olsun..Akıllı zeki bir insansın.Güzel de bir mesleğin var...Fiziksel olarak da hoş olduğunu düşünüyorum....

Hayatın tadını çıkar....Allah karşına uygun birini çıkarır elbette....:1hug:

baskalari icin degil tabiki
amacim sevmek sevilmek aslinda evlilik degil en basta
ama biyere gidince sanki herkes bana bakip daha evlenmemis mi bu diye dusunuyor zannediyorum
oyle bi psikolojiye girdim
zaten kimle karsilassam bu soru soruluyor
bi arkadasimi evliligi icin nisani icin tebrik ediyorum
ilk cumlesi sagol sende yok mu bisiler?
gercekten bunaldim ve kendimi soyutlanmis hissediyorum toplumdan

Nacizane fikrimi söylüyorum..
Aşk,sevgi olmadan evlilik olmaz yürümez sevmediğin hoşlanmadığın bir adamla aynı yatağı nasıl paylaşabilirsin?Ömrünü nasıl geçirebilirsin?

Hiç öyle düşünme...Senden daha büyükler var..Henüz evlenmemiş olan..Onlar napsınlar...İntihar mı etsinler sen bu yaşta böyle düşünürken....

Bir şey daha söyleyeyim hani derler ya önemli olan aşık olmak değil aşık kalabilmek diye...Evlilik için de öyle..Önemli olan evlenmek değil evli kalabilmek,o evliliği sürdürebilmek...
Ben erken doğumla bebeklerimi kaybettim...Bir hamile kalsam sonra herşey bitecek sorun kalmıcak sanıyordum..Ama anladım ki hamile kalmakla iş bitmiyormuş..Hamileliği sürdürebilmek ve zamanında doğum yapabilmek önemliymiş aslında.....:çok üzgünüm:

Karşına öyle biri çıkar ki..İyiki daha önce evlenmemişim de bu adam karşıma çıkmış diyerek Allaha şükredeceksin belkide...

Hepimiz kendi yazgımızı yaşıyoruz istesek de istemesek de...Hayır da şer de zaman içinde kaderimizde gizli...........

mantıklı dusunursek evet boyle
ama zaman gectikce ve milletin haberlerini duydukca panige kapiliyor insan

Bence mutlu olmak için mantıklı düşünmek lazım.........

Şimdi panik olduğun şeylere bir zaman sonra iyiki Allahım iyiki olmamış çok şükür diyebiliyor insan...

Ah neden olmadı diyorsun..Bir zaman sonra iyiki olmamış diyorsun....

Eşimden önceki erkek arkadaşlarımla iyiki olmamış ,iyiki onlardan biri ile evlenmemişim diyorum ben mesela...:asigim:

O zamanlar aşık olduğumu düşündüğüm için bazı şeyleri göz ardı ettiğim kişileri bu yaştaki bakış açımla değerlendirdiğimde de ne bulmuşum ki o zibidilerle....Amannn boşa zaman kaybıymış onlar..Çok şükür diyorum..Çok şükür iyi ki olmamış diyorum..Son zamanlarda o kişilerin yaşadıkları hayatı görünce....ınsan aradan zaman geçince açılıyor gözleri çünkü..........

sade kahve kaç yaşındasınki daha?
bence hoşlanmadığın bişey hissetmediğin bir adamla asla evlenme
evlilik öyle bir şeyki aşık olduğun bayıldığın adam bile yeri geliyor çekilmez oluyor
bide laf olsun diye birşey hissetmediğin bir adamla evlenmek felaket olur herhalde

30 a merdiven dayadım canım

30 a merdiven dayadım canım

canım gayet genç yaşın
sanki 30 olunca ne olmuş
herkes aynı yaşlarda evlenecek diye bir kaide yokki
senin nasibinde çıkar birgün bir yerlerden
öyle yok insan içine çıkacak yüzüm yok bir ben kaldım diye düşünüp hiç sevmediğin birşeyler hissetmediğin biriyle evlenip hayatını alt üst etme

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…