E
EU2
Ziyaretçi
- Konu Sahibi EU3
-
yok kardes sevmeden de olmuyor, bisiler hissetmek sart evlenmek icin
ama dedim ya bendeki o duygular olmus coktan
en ufak bi kipirti yok
evet belki de son sansım
29 yasindayim sonucta
canım ya 29 yaş sence çokmu geç??????
canım hayırlısını dile ....
evlilik için acele etme....
şu bekarlığın tadını çıkar....
vakti zamanı gelince oda olur...
Hiç te son şansın değil...Yaşın 29 sa ne olmuş yani...ılla 15 inde mi gelin olmak lazım....Yaşın gayet genç...Son şansım diyerek yanlış düşünüyorsun...Çok mu yaşlısın? Neden yaşın geçti gibi düşünüyorsun ki....
Canım,Arkadaşların için ,başkaları için mi evleniceksin kendin için mi?
Amaç ben de evlendim demek mi çevreye...Ağızları kapatmak mı ? amaç nedir?
Bence Allahtan hayırlı bir insanla evlenmeyi dilemek en doğrusu...
Neden insan içine çıkamayacak yüzün olsun..Akıllı zeki bir insansın.Güzel de bir mesleğin var...Fiziksel olarak da hoş olduğunu düşünüyorum....
Hayatın tadını çıkar....Allah karşına uygun birini çıkarır elbette....:1hug:
baskalari icin degil tabiki
amacim sevmek sevilmek aslinda evlilik degil en basta
ama biyere gidince sanki herkes bana bakip daha evlenmemis mi bu diye dusunuyor zannediyorum
oyle bi psikolojiye girdim
zaten kimle karsilassam bu soru soruluyor
bi arkadasimi evliligi icin nisani icin tebrik ediyorum
ilk cumlesi sagol sende yok mu bisiler?
gercekten bunaldim ve kendimi soyutlanmis hissediyorum toplumdan
Hiç öyle düşünme...Senden daha büyükler var..Henüz evlenmemiş olan..Onlar napsınlar...İntihar mı etsinler sen bu yaşta böyle düşünürken....
Bir şey daha söyleyeyim hani derler ya önemli olan aşık olmak değil aşık kalabilmek diye...Evlilik için de öyle..Önemli olan evlenmek değil evli kalabilmek,o evliliği sürdürebilmek...
Ben erken doğumla bebeklerimi kaybettim...Bir hamile kalsam sonra herşey bitecek sorun kalmıcak sanıyordum..Ama anladım ki hamile kalmakla iş bitmiyormuş..Hamileliği sürdürebilmek ve zamanında doğum yapabilmek önemliymiş aslında.....:çok üzgünüm:
Karşına öyle biri çıkar ki..İyiki daha önce evlenmemişim de bu adam karşıma çıkmış diyerek Allaha şükredeceksin belkide...
Hepimiz kendi yazgımızı yaşıyoruz istesek de istemesek de...Hayır da şer de zaman içinde kaderimizde gizli...........
sade kahve kaç yaşındasınki daha?
bence hoşlanmadığın bişey hissetmediğin bir adamla asla evlenme
evlilik öyle bir şeyki aşık olduğun bayıldığın adam bile yeri geliyor çekilmez oluyor
bide laf olsun diye birşey hissetmediğin bir adamla evlenmek felaket olur herhalde
30 a merdiven dayadım canım
30 a merdiven dayadım canım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?