- Konu Sahibi kahvefincanxix
-
KESINLIKLE KATILIYORUM CNM SANA.YALNIZ BEN SORUYU PEK ANLAMADIM.ALLEM EDIP KALLEM EDIP ,KATAKULLELI BIRŞEYLER YAPMADIK WALLA CNM.ÖZEL ÇABADAN KASTIN BIRILERI ARACI OLSUNDA ŞU YADA BU ÇOCUKLA TANIŞIP KISMET OLURSA EVLENIRIZMI? DEMEK ISTEDIN ANLAMADIM.YOKSA UZUN BIR İLİŞKI YAŞAYIP NE OLURSA OLSUN YIKILMADAN ENGELLERI AŞIP SONUNDA EVLENMEKMI? BUYUKLER TANIŞTIRDI 3 AY ÇIKTIK VE SONRA EVLENME TEKLIFI GELDI :teytey:ÇOK DÜŞÜNDÜM AMA SONUNDA EVLENDIK VEDE GURBETE GELIN GITTIM.KADERDI BIZIMKISI.
Valla sanmam ki biri de çıksın ben eşimi kandırmak için çok çaba sarfettim, şunu yaptım bunu yaptım en sonunda elde ettim desin, ı ıh unut onu sen.. gamyoncuiremsu
evlenen veya evlilik düşüncesi taşıyan arkadaşlar bunun için özel birşeyler yaptınız mı?
merak ediyorum evlilik kararları nasıl alınıyor, işte bu mu dediniz?
benim gibi bekar arkadaşlara vereceğiniz tüyolar var mı... şimdiden tşk ederima.s.
bu yorumunuzu evliliği bir nimet,dinimizin bir gereği sayan ve helaliyle evlenmek isteyen bekarlara hakaret sayıyorum. kimseyi oldubittiye getirip KANDIRIP sahtekarlıkla, ikiyüzlülükle nikah masasına oturtma yollarını öğrenmeye çalışmıyoruz. ...yorumunuzdan ben bunu anladım, umarım yanılıyorumdur...
Hiç bir çaba göstermedim..
Evlilik mi?Aman aman kalsın diyenlerdendim..Çok üzgünüm çoook
Demek ki o zamanlardan belliymiş bu işin sonu..
cogu kisi ilk goruste asik olduk hicbisi yapmadım demis
İNANMIYORUM
biraz itiraf etseniz ne cikar???
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?