evlenmek için zaman olduğunu düşünen erkek nasıl yola getirilir?

Kendi isteği ile olmalı bu
Siz ne yapsanız da boş yani
Demekki isteği yok bu sekilde daha rahat

bir kaç yıl daha beklemek istiyor
bazı şeyler var ailevi
canım biraz daha ayrıntılı anlatırsan daha yardımcı olabiliriz diye düşünüyorum. adamı da anlayabilmemiz lazım ki bir şey söyleyelim..
ailevi derken çözümsüz bir durum mu mesela? seni mi istemiyorlar? oğullarının parasını mı yiyorlar nedir yani?

Evlenmek istemiyorsa istemiyordur, bunun bi yöntemi yok maalesef. Bir şeyleri zorla yaptırmaya çalışma ters teper. Evlenip 3 gün sonra evlilik bana göre değil boşanıcam diye tuttursa ne yapacaksın.

Eger ailevi sorunlar çok büyük degilse bahame üretiyor.Seven erkek bir an önce evlenmek sahip olmak ister.Bu konuyu konuş derim.
Kendi tecrübelerime dayanarak bir fikir verebilirim.Eger baska talibin olursa ve sevgilin bunu öğrenirse vereceği tepki önemli.Benim başıma çok geldi görüştüğüm varken ardi ardina talip geliyordu.Bunu ögrendiğinde kaybetme korkusuyla isim koymak istedi.

yaşınızda baya var neyi bekliyorsa
aşık adam biran önce evlenip sevdiği kadınla her daim yan yana olmak ister
bilmem anlatabildim mi

Evliliğiniz neye engel onun kafasında, bunu net yazabilir misiniz?

Sizinle evlenirse önümüzdeki 1-2 yıl neyi yapamayacak bu adam?

Olmaz diyerek noktayı koyuyorum 5 sene olmuşş arkana bakmadan kaçmalısın ne yazikki

konuşmadınız mı bu konuyu?
çok kısa cevaplar vermişsiniz,
daha detaylı anlatsanız..

Yola gelmez canım, ki bence zorla yola getirilmiş insandan Hayır gelmez. Düzgünce otur konuş niyetin yoksa yolum a bakacağım dersin hala bir şey demiyorum mantıklı gerekçe ileri surmuyorsa çekip gidersin. Başka da yolu yok canım,

Evlenmek için zaman olduğunu düşünen erkek YOKTUR.
Sizinle evlenmeyi düşünmeyen erkek vardır...
Bu sözü söyleyen erkeğin kafasında evlilik falan yok anlayın. Yani var da sizinle yok.
O yüzden bence ayrılmayı düşünün derim çünkü sizinle evlenmeye niyeti yok. Siz ayrılmasanız kendi terkeder zaten. Ve o zaman olduğunu söyleyen erkek bir de bakmışsınız kısa bir süre içinde tanıdığı bir kızla yüzünde güller açarak evlilik için depar atar...:KK14:
Bir adım daha ötesinde, belki hayatında başka biri bile olabilir...

Valla sozde benimkide evlenmek istiyodu ama çıt çıkmıyordu konu acilinca bende totem yaptım konuyu hic acmadim 1 ay sonra dediki evlenelim mi farkındayım hic romantik degil evlenelim dedim 4gun sonra sozlendik:D megerse ailesi evlenceksen evlen yoksa abini evlendiricez 5 yıl beklersin diye blöf yapmislar oda inanmis simdi 4 yillik evliyim 2.bebegime hamileyim. Dipnot( abisi hala bekar)

Evlenmek istemeyen adımı silahla yola getirsen. Düğün gecesi bırakır gider:sopa:
İçten gelcek içten:süslü:

Katılıyorum.Zaten 30 yaşındaymışsınız 5 yıldır da birlikteymişsiniz muhtemelen iyi kötü işiniz gücünüzde vardır.Bu duruma rağmen hayatınızdaki insan ''zamanı değil'' diyorsa bana biraz saçmalıyor gibi geldi.Yerinizde olsam şartlar gayet uygunken hala zamanı değil diyen bir adamı evliliğe zorlamazdım.

Senden ayrılır bir bakmışsın birkaç ay sonra bir kız bulup evlenmiş.Bunlar hep duyduğumuz hikayeler.
Bazı ilişkiler uzadıkça evlilikten uzaklaşıyor.Belki evlenecek adam evlenecekse baştan evleniyor diyedir.

Son kozunu oyna ve kusura bakma ben artık yuva kurmak istiyorum de.Sen evlenmek istemiyorsan ayrılalım,benim için zaman geçiyor dersin.Sonra hiç aramazsın.Pişman olup ararsa evlenirsiniz.Aramazsa zaten senin için daha iyi olur.Sürüncemeden kurtulup yeni başlangıçlara yol açmış olursun.

Back
X