evlenmek için zaman olduğunu düşünen erkek nasıl yola getirilir?

Acık ve net sizinle evlenmek istemiyor . Sizde yola getirmeye calşıuosunuz . Cok saçma zorla güzellik olmaz bırakın bu adamı yada böyle sevgili devam edin .

konu sahibi adamın gerekçesini yazmıyor ki.

belki adamın mantıklı gerekçeleri var ama kimse bilemediği için evlenmeye isteksiz diye yorumlar yapılıyor.

konu sahibi sağlıklı yorumlar gelsin istiyorsanız açıklamayı da yapmalısınız.

"Bir kadın bir erkekle evlenmeye tanıdıktan sonra, bir erkek de bir kadınla evlenmeye tanıdığı ilk anda karar verir. " sözüne, böyle bir erkeği yola getirmek, elde etmek, kapatmak vb. konuları gördükçe daha çok inanıyorum.

Karşınızda da sizin gibi bir canlı var ve belki bu tutumunuzun alttan alta farkında ve bu yüzden evliliğe soğuk bakıyor olabilir belki, ha?

30 da kadınlar artik toplum baskısından dolayı evlenmek istiyor. Ben 26 yaşındayım bana bile sanki yaşım 40mış gibi muamele yapılıyor. Bu yüzden seni çok iyi anlıyorum ama 35e kadar bekledin diyelim. Seninle evleneceği ne malum?

Bugün dogru zaman yarin mi derken.. basimiza bir hal geldi. Babam gelsin kimse tanisalim dedi. Sonra olaylar hizla ilerledi.

konu sahibi adamın gerekçesini yazmıyor ki.

belki adamın mantıklı gerekçeleri var ama kimse bilemediği için evlenmeye isteksiz diye yorumlar yapılıyor.

konu sahibi sağlıklı yorumlar gelsin istiyorsanız açıklamayı da yapmalısınız.
Harfi harfine katiliyorum.Hemen evlenmek istemiyor damgasini yedi cocuk.s
Erkek arkadasim biz arkadasken ve sevgilisi varken bana demisti ki 40 yasindan once evlenmem aklimi peynir ekmekle mi yedim:// Benleyken 2 seneye cekti.Dun dedi yarin gel desen ben burda islerimi halledip gelir evlenirim senle sen bunu yapabilecekmisin vs vs
Valla hic belli olmuyor bu isler

Benim esim cevresinde asla evlenmez diye anilan biriydi. Acikcasi ben de en basta sadece tanimak icin ciktim. Ama sonra kafama uygun oldugunu dusundum. Fakaaat adamin evlenecegi yok, kariyer pesinde.

Ben de cikarken hic ama hicc evlilikten bahsetmedim 1 gun bile. Biz boyle boyle 1 yil ciktik. Sonra ben birgun aldim karsima, dedim ya ismi konsun ya ben yokum. Maddi konulari ve kariyer planlarini acti. Ben de benim icin gecinelim yeter, tek konu buysa sorun yok dedim. Esimin zaten evi vardi. Zaten ev var dedim. Ama eger sorun baskaysa bugun burada bitsin dedim. Ben seni bekleyemem. Inanin benden bunu hic beklemiyordu.

Dusundu ve o anda ben ayrilmak istemiyorum o zaman en azindan nisan yapalim dedi. Beni kaybetmek istemedi yani.

1 yil da nisanli kaldik. Sonra evlendik...

Biraz kismet, biraz sevgi ve biraz da kendine guvenle ben bunu basardim. Ona kalsa hala cikiyorduk belki de :)

ayrıl diyenleri anlayamıyorum. ayrılsa başka birini hemen sevip evlenecek mi sanki.
bir insanın sevdiğinden ayrılması çok ama çok zor bir şey.
ama adam çok fazla beklemiş.
evlenmeye niyeti var ama seninle evlenmeye yok mu acaba?
bir kez daha ciddi ciddi bu konuyu konuşun. beklemeyi kabul edip etmemek sana kalmış.
ama neticede her şey kısmet. bunu unutmayalım.

Çok çok çok geçerli bi sebebi olması lazım. Genellemeleri sevmem ama bu konuda genelleme yapacak kadar kendimden ve etrafımdan tecrübeliyim. Seninle evlenmeyi düşünmüyor. %99 bu böyle. %1 lik şansın var. Güveniyorsan şansına buyur devam et arkadaşım.

yaşlarınız gayet makul.
evlenmek için ne bekliyor ki iş okul askerlik ?

Biz ilk başladığımızda hiç evlilik falan düşünmezdik. Hatta o zamanlar herkese ben evlenmem ya diye gezerdi e ben de öyle. İyiyiz böyle kafasındaydık ve yaşlar da ufak değildi, işi gücü de vardı.
Üç sene sevgiliydik herkes ailesine dahi seni söylemedi oyalıyor ayrıl dedi. Ama ben seviyordum ve bitecekse de biter ama ben bu sebeple ayrılmayacağım dedim. Çok geçmeden evlenme teklifi etti.
Sebepleri geçerliyse adam ne yapsın.
Ki beş koca yıl en iyi tanıyan sizsinizdir. Gayet dürüstçe konuşabilirsiniz. Evlenmek istediğinizi söyleyebilirsiniz. Bu konuyu sakince ve açıkça konuşun bence.
Ben beklediğime hiç pişman olmadım. Şimdi o ayrıl diyenler bile Allah seninki gibi bir eş versin diyor. Eminsen kulağını tıka ve onunla konuş.
Tabii içinizde şüpheler varsa siz bilirsiniz

Evlenmek istemeyen, henüz doğru zaman olmadığını düşünen erkek siz ne kadar strateji kasarsaniz kasın evlenmez. Çünkü erkekler bizim gibi değil. Akillarinda ne varsa zaten dolandirmadan söylüyorlar.

Benim eski sevgili ayrilir ayrilmaz iki ayda biriyle nisanlandi.Yani kiz etrafindaymis o anda yasadigimiz kriz isine gelmis...Kiz oldu bittiye getirmis.Pesini birakmamis.Herseyini kabul etmis parasizligini is sorununu ilgisizligini...Ben tek ilgisizligini kabul etmiyordum.Evlenmek icin maddi imkanlarin gelisnesini bekliyordu benle..Kiz ailem boyle izin vermez demis.Nisan olunca da birakmadi.pisman oldugu halde .birakamam artik dedi.Bu kotulugu bir kiza daha yapamam dedi.Bende egitim gordu baskasinda uyguladi.Zahmetini ben cektim kaymagini o yedi.9 ay nisanli kaldilar bu nisanda evlendiler dugun fotolarini girdum kizin facesinde..Ona da ilgisizmis aksiymis bir de kardesi dedi..Yurtdisinda o .Aslinda temel ayrilik sebebimiz bu.suan esi olan kadin da yurtdisindaydi zaten.mantik evliligi..

Son düzenleme:
Back
X