evlenmek için zaman olduğunu düşünen erkek nasıl yola getirilir?

Açıkça ciddi ciddi konuşun.karari ona birakin.evlenmek istemiyorsa oyalamasin sizide.biyolojik saat biz kadinlarin aleyhine işliyor.5yil az zaman değil.bende böyle lerini iyi bilirim amac gez toz.evlilige gelince hazir degilim der.sen ayril sonra ailesinin bulduguyla jet hiziyla evlenir.aman diyim dikkat!

Seni oyalıyo evleneceği yok.
30 yaşında bi erkek istese 5 yıldır ilişki yaşadığı kızla yüz kez evlenir.

Evlenmeyi düşünen kızlara öneri;
Sizinle beraber olmayı isteyen adama çok gezip tozamayacağınızı, bu tarz şeylerin ters olduğunu belirtin ki adımını ona göre atsın
5 sene diyosun artık o rahatlığa alışmış adam
Bir de özel hayatınız da yolundaysa diyodur oh ev de geçindirmiyorum ama kadınımı da hergün görüyorum o sebeple düşünmüyodur
Belirt sen de artık bu tarz bi ilişki istemiyorum ya netleşsin ya bitsin
Tepkini koymazsan adam ne bilsin belki seni memnun sanıyodur .

Yaşlarınız ve ilişkiniz artık evlilik boyutuna gelmiş geçiyor bence.Üstüne çok gitmeden evlilik meraklısı gibi görünmeden, konudan konu açın: şu evlenmiş, şu nişanlanmış bak şu kadarlık sevgiliydiler vsvs..ne dicek bi bakın. Erkekler genelde cesaret edemezler, evlilik büyük sorumluluk.bekarlığın rahatlığını bırakıp, sözü nişanı evi düğünü eşyası derken ellerini taşın altına koymayı bir türlü başaramazlar burada kadının gücü desteği ve cesareti devreye girmeli.

Umarlarınız uyusmuyorsa yol verin gitsin.. Kimseyi evliliğe ikna etmek için çabalara girişmeyin.İsteksizce cıktıgı yolda sizi mutlu etmesini beklemenız olagan bile değil.

Mesala ben şuan 20 yaşındayım. 2 senedir beraberiz. Tabi en başta evlilik aklımıza gelmezdi ama sonra insan uygun olduğunu görünce istiyor. Bizde kafamızda en az 5 sene sonrası diye koyduk. Çünkü okul-iş vs. anca hazır olucaz diye.
Belki daha çabuk belki daha geç hazır oluruz orasını bilemem.
Ama sizin yaşlarınız uygun ve uzun yıllar birliktesiniz.
Bence istemiyor evliliği değilde seni istemiyor gibi geldi bana.

Ya içinde istemiyorsa zorlama Bende hazır hissetmiyorum diyordum adam evlenelim dedi durdu valla sanki acele ettim diye düşünüyorum hala

yasaklanmışım
neden yasaklandım onu da bilmiyorum
bilgisi olan paylaşırsa iyi olur

Bunu genellikle söylüyorlar falanca mesajınız yüzünden diye. Geçmiş mesajlarınızda falsolu bir tek ne şuursuz bir yorum dediğiniz mesajı gördüm. Muhtemelen bundan. Sonuçta forumda hakaret yasak ve şuursuz da bir hakaret.

Siz onu boşverin de bu konunuzdaki sorulara cevap vermeye çalışın. Ailevi sorun neydi aşılamayacak bir şey miydi diye soruldu bir kaç kez.

Umursamayarak! Sen de istemiyomuş gb davran konusunu hiç açma. Bak nasıl yola geliyor. Gelmediyse sıkıntı var bırak gitsin

Evlenmek istemiyorsa istemiyordur yani onun içinden gelmesi gerekmez mi sizin konuşmanızla ikna etmenizle mi evleecek bu sizin içinize sinecek mi yani sizinle artık yuva kurmak aynı evde yaşamak isteyen biri bunu kendisi yapar. En iyisi rest çekmek yaşınızın geçtiğini herkesin bir yuva kurduğunu artık onunla aynı hayatı paylaşmak istediğini yoksa hayatında olmayacağını söyle o zaman kaybetmek istemiyorsa birşeyler yapar ama o zamanda evlilik meraklısı olursun ve yine zorlamayla olmuş olur.

cnm benim esimde 8 yıl boyunca hep daha var deyip durdu evlenmek istiyorum ama zamanı var dedi en sonunda bana görücüler gelmeye basladıgını görünce korkudan hemen işleri aceleye getirdi valla tavsiye ederim:)(annem sagolsun baskı yaptı görücüler konusunda esim de cıkmazda kaldı)

Bazı kadınları anlamakta zorluk çekiyorum hemen nasıl etiketliyorlar rahatça yok evlenmeyi düşünmüyorsa sevmiyordur filan evlenmek sevgi göstergesi olsaydı bu kadar şiddet gören sorun yaşayan kadınların sıkıntısı neydi o zaman?
Yok gezmiyorum de diyeni mi ararsın ayrıl diyeni mi önce bir öğrenelim adamın derdi ne?
Hemen erkeğin ne arsızlığı ne yüzsüzlüğü kalmış.. bu evliliği bir başarı olarak görmek istiyoruz ama sonrasını düşünmüyoruz.

çünkü ben evlenmek istiyorum
nasıl bu zamanı erken vakte çekebilirim
artık tahammülüm kalmadı.
sustukça yıllar geçiyor
var mı fikri olan ?

Adamin niyeti yoksa bosuna kapisinda bekleme derim, kendi yoluna bak.

Valla benim eşimde 1 yıl boyunca aynısını söyledi. En güzel yolu görücü gelmesi. Sen istemesende. Annem de baskı yapınca ben bitsin dedim. Baktı öyle olmuyor çat evlenme teklifi isteme nişan ve mutlu son. 2 ay içinde evleniyosun canım. Ama bitirince ayrılma riskini de göze alacaksın. Tabi zaten o saatten sonra evlenmek istemezse yapacak birşey yok. Bırak gitsin. Dönerse senindir dedikleri doğru yani :) bu işler nasip zaten. Zamanı kişisi belli bence. Olacağı zaman sen istemesende basiretin bağlanıyo oluyo.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…