diyelimki ailen dünyanın en kötü insanı. yinede birlikte olduğun mahluk senin ailene tek kelime laf edemez. benim aileme laf edecek erkekle evlenmeyi bırak onu insan yerine koymazdım. kendi ailesi ingiliz asilzadesimi acaba. sende onun annesine saydır bak seni nasıl kapının önüne koyuyoBir önceki konuda da bahsetmiştim bazı sorunlardan sebeplerden bir arada olmayı ilimizde çok istiyorduk ama evlenmek istediğim insan durmadan annenin kanını taşıyorsun diyor en ufak bir konuda mesela mezuniyet törenine gidilecek haftaya mezun oluyorum ailemden hiç kimseyi istemiyorum sadece ablam gelmek istedi sen bilirsin dedim sözlümde bana ablan hariç diğerleriyle konuşmanı istemiyorum demişti şimdi ablan gelirse ben gelmem sen zaten onu çağırmışsın bana yalan söylüyosun arkamdan iş çevirirsin evlensekte yalan söyliceksin böyle diyor aylardır sevdiğim için ne dese alttan alıyorum ortada bi yalan olmadığı halde açıklama yapıyorum anlatıyorum yine inanmıyor sen yalan söylüyosun hiç bir çaba göstermedin diyor sevgi var inanılmaz derecede bağlılık var aramızda ama bir türlü bu sorunları aşamıyoruz şu dönemde. Evlendikten sonra bu adam değişirmi ? biraz anlayış saygı bekliyorum ben sadece. evlendikten sonra çok geç olacak şimdiden evlensekte birbirimize hayatı zehir ederiz diyor bu sorunlar aşılırmı evlilikte ciddi şekilde yorum yapıp yardımcı olursanız çok sevinirim
Bir önceki açtığım konuda bahsetmiştim orayı okursan sevinirim o zaman net anlaşılır çünküTam olarak konuyu anlamadım ama eğer anladigim gibiyse ailenle görüşmeni istemiyorsa hemen ayrıl.
Kendi ailesine annesine babasına sayıp sövmediği laf kalmıyor ben evlenince iki taraftan da uzak olmak istediğimi söylüyorum evlenince kira vermemek ailesinin oturduğu binada iki kat üstte oturalım diyor babasının evinde kira derdi olmayacakmış sanki herkes evlenirken ev alıp oturuyor borca girmekmi istemiyor kendinemi güvenmiyor anlamıyorumdiyelimki ailen dünyanın en kötü insanı. yinede birlikte olduğun mahluk senin ailene tek kelime laf edemez. benim aileme laf edecek erkekle evlenmeyi bırak onu insan yerine koymazdım. kendi ailesi ingiliz asilzadesimi acaba. sende onun annesine saydır bak seni nasıl kapının önüne koyuyo
Ne sıkıntı çekersek çekelim beni sorumlu tutuyor bu huymu yoksa kabullenmek mi istemiyor yaptığı hataları anlamıyorumEvlenince değişmesine gerek yok ki, zaten düzgün bir insan değil burdan gördüğüm kadarıyla.
bu adamı hala seviyosan pesKendi ailesine annesine babasına sayıp sövmediği laf kalmıyor ben evlenince iki taraftan da uzak olmak istediğimi söylüyorum evlenince kira vermemek ailesinin oturduğu binada iki kat üstte oturalım diyor babasının evinde kira derdi olmayacakmış sanki herkes evlenirken ev alıp oturuyor borca girmekmi istemiyor kendinemi güvenmiyor anlamıyorum
Maddi manevi sıkıntıları olduğu için bu kadar stres yaptığını düşünüyorum bende o yüzden susuyorum sadeceAlttan aliyorum demeyin lutfen. Dupeduz saflik ornegi sergiliyorsunuz.
Eski konumu olursan sevinirim biraz daha anlaşılır olur konu o zamanbu adamı hala seviyosan pes
Asla ve asla değişmez hatta bu anlattıkların iyi halleri evlenince katlanarak devam edecektir....Evlendikten sonra bu adam değişirmi ? .....
Eski konuda sorunlardan bahsetmiştim gurur duyuyorum demek bile istemiyorum ama istesende istemesende kanlarını taşıyorum onların çocuğuyum çünkü bunu değiştiremezsin diyorumAffedrrsin ama annen baban ablan gelince ne oluyor? Belliki anlasamiyorlar ama ailenin senin yaninda olmasina karisamaz.
Ayrica annenin yada babanin kanini tasiyacaksin tabi kimin tasican?
Bana oyle dese eşim. Evet bununlada gurur duyuyorum derim.
Belliki aile arasinda problem var ama yinede simdiden bunlari diyorsa ooo. Ooo cok isin var.
Bende o kadar çok istiyorum ki bunu şuan imkanım olsa bir dakika durmamEski konunu okudum durumun çok zor keşke hayatındaki herkesi bırakıp bambaşka bir hayata başlayabilsen.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?