- 1 Ekim 2013
- 8.855
- 19.002
- 448
- 35
Ben ailesi o kadar laf söylediği halde bir defa saygısızlık yapmadım benim saygısızlığım benim karakterini gösterir çünkü onu rezil etmez diye düşünüyorum ama ailem beni bir senedir sırtından vuruyor önceki konumda söylemiştim onları artık aile gibi görmüyorum
Bende çok acı çekiyorum kendime de yediremiyorum söylediği şeyleri ne kadar zamanda kendimi toplarım bilemiyorum ama gerçekten eski halime dönüp sapa sağlam ayakta durmayı kendime güvendiğim günleri özledim ne kadar zamanda alıştın peki bitmesineinan hiç kolay olmadı. ayrılmamak için kapımada dayandı fotoğraflarımızla (uygunsuz fotoğraflar değildi kesinlikle) tehdit etti. ama sağlam durdum. bittiğini önce kendim kabul ettim. numaramı değiştirdim. gerekseydi evimide değiştirirdim. zaten bu olanlardan sonra sevgi denen bişey kalmamıştı. kendimi derslerime verdim, arkadaşlarımla vakit geçirdim çok büyük destek oldular. kendime değer vermeyi öğrendim. yalnız kalmama çalıştım. çoğunlukla kütüphanede vakit geçirdim. ve zamanla herşeyi unuttum. şimdi dönüp bakıyorumda iyiki yol yakınken bırakmışım.bide o kadar çok ağlayıp acı çektiğim korktuğum için kendime kızıyorum.
Çok güzel ve net bi yorum oldu gerçekten teşekkür ederim :)Hayatının çilesini çekmek istiyorsan değmicek bi insan için ona sıkı sıkı tutun
Benim durumumda yapılacak tek şeyin bu adamı bırakmak herkesten ayrı yaşamak olduğunu düşünüyorum artık :/Senin ailenle arandaki sorunlar onu baglamaz canim. Sen ailenle kötüsün diye sevgilinin ailene karsi öyle tavir almaya hakki mi oluyor yani? O ayri, o ayri. Demekki sen sevgilinin eline koz vermissin aileni ona anlatirken asagilamissin, oda yüz bulmus eziyor iste. Ne kadar aileni aile olarak görmesende buraya konu actigina göre sevgilinin davranisi sana dokunuyor, zoruna gidiyor. Buna ömür boyu göz yumabilecekmisin? Ya ailene resti cekeceksin derse evlendikten sonra? Ailene resti cektikten sonra sana eziyet ederse peki? Kime gideceksin? Rest cektigin ailene mi? Iyi düsün canim kendini yakma.
Bu adamla olursan nasıl bi hayatının olucağı ortada, mantığını bi an önce devreye sok... sence hak ettiğin hayat bu mu?Çok güzel ve net bi yorum oldu gerçekten teşekkür ederim :)
İstemeden farkında olmadan ben o merkeze oturtmuşum çünkü şimdi o kör olan gözlerimi yeni yeni açmaya çalışıyorum o yüzden böyle oluyorBu adam değişir mi diye bide soruyorsun. Adamın değişmesine gerek yok zaten karakteri oturmamış belli. Şaka gibisiniz.
Noluyor bu kızlara aşktan gözleri bir şey görmüyor mu? Kör mü oluyorlar, mantıklı mı düşünemiyorlar.
Ailem çok kötü dahi olsa hayatta bir erkeğin lafıyla aileme sırtımı çevirmem. En ufak söylediği ya da söyleyebileceği sözde de siler atarım. Niye bu kadar hayatınızın merkezine oturtuyorsunuz böyle erkekleri yahu. Pes diyorum.
Herkes hakettiği hayatı yaşamıyor tabi ama benimde hakettiğimin bu şekilde yaşamak olduğunu hiç düşünmüyorumBu adamla olursan nasıl bi hayatının olucağı ortada, mantığını bi an önce devreye sok... sence hak ettiğin hayat bu mu?
Bende çok acı çekiyorum kendime de yediremiyorum söylediği şeyleri ne kadar zamanda kendimi toplarım bilemiyorum ama gerçekten eski halime dönüp sapa sağlam ayakta durmayı kendime güvendiğim günleri özledim ne kadar zamanda alıştın peki bitmesine
Orası kesin diğer yorumlarada bakılırsaTabii ki değişir evlenince değişmez olur mu. Şimdi bu konu için sana yalancı diyor evlenince işime gelmeyen herşey için der. Evine ailenden kimseyi sokmaz seni kimseye göndermez. tabi ki değişir bundan daha kötü olut
Gerçekten bende de öyle şuan o kadar çok huzurlu olmayı özledim ki yani anlatamamçok uzun sürmedi. böyle bilişkide huzuru o kadar çok özlüyor ki insan günleri zamanı saymıyorsun huzurluyken. 2 3 ay sonra kötü anıları unutmaya başlıyorsun bi seneye kalmadanda istesende hatırlayamıyorsun yani bana öyle oldu.
Benim durumumda yapılacak tek şeyin bu adamı bırakmak herkesten ayrı yaşamak olduğunu düşünüyorum artık :/
Onlari bilemem ama yazdigim gibi belliki sorunlar var aile yönünden.Eski konuda sorunlardan bahsetmiştim gurur duyuyorum demek bile istemiyorum ama istesende istemesende kanlarını taşıyorum onların çocuğuyum çünkü bunu değiştiremezsin diyorum
Bi sevgilim vardı 5 yıllık. Ama ne eziyet etti bana. Tip desen bizi gören gülüyordu bunlar basıl bir araya gelmiş diye. Ama bana feci aşıktı hissediyordum benimde ilk aşkım tabi. Ama ne kıskanç ne kıskanç. Arkadaşlarıyla bile aynı ortama sokmaz düşün. Ben zaten tesettürüyüm erkeklerle samimi olmuyorum ama yok sürekli kavga ona baktın buna baktın. Neyse böyle böyle kavga gürültü yıllar geçti. Bigün Amerika'ya gitti tatilde bende ikimizin ortak iki öğretmeni evleniyor onların nikahına davetliyim. Çok severdi iki hoca da beni. Gidicem nikaha bu kalkmış oralardan bana gidemezsin erkekler olur diyor. Ada'mı ben Amerika'ya ses etmeden göndermişim Ada'm daha hala erkek diyor ölür misün öldürür nüsün. En son benim şarteller attı. Dedim başlarım senin erkeğine kızına. Defol git hayatımdan. Çok ağladım çok üzüldüm be oldu. Bana yine çok aşık çok daha yakışıklı çok daha anlayışlı bi Ada'm buldum oh evlendim 2. Çocuğumu bekliyorum. E neymiş kimse senden değerlimdeğilmişOrası kesin diğer yorumlarada bakılırsa
Bununda devam edersem zaten sonunda ya birimiz mezara gideceğiz ya da kabullenip bile bile işkence çekeceğiz hiç bir şeye pozitif bakamaz oldum artıkHayatina girecek olan erkegin, ailen ne kadar kötü olursa olsun, bunu koz bilip seni ezmeye kalkmamasi lazim bu sevgilin gibi. Tam tersi seni desteklemeli, alttan almani soylemeli, nolursa olsun o senin ailen, vs demeli sen onlara ne kadar kizgin olursan ol. Sevgilin seni ailenden koparmaya calisiyor. Seni avcunun icine alincada baslasin iskenceler artik. Zamanla ilgisi azalir sevgisini göstermez olur. Ailene yaptigi hakaretleri bu sefer sana yapar. Ve bu is siddete kadar gidebilir. Klasik iste, hergün okuyoruz burda. Bence ondan ayril ve bunu kendi iyiligin kendi sagligin icin yap. Inan bi süre sonra 'iyiki' diyeceksin ve burda söylenenlerin dogrulugunu anlayacaksin.
Çok teşekkür ederimOnlari bilemem ama yazdigim gibi belliki sorunlar var aile yönünden.
Yinede ailenle olan iliskine karismamasi gerek. Ha sen gorusmek istemiyorsan o baska.
,Gerçekten bende de öyle şuan o kadar çok huzurlu olmayı özledim ki yani anlatamam
bi ışık gördüm sen böyle diyince gerçekten Allah çok mutlu etsin ben oldu ki evlendiğimi öyle bi hata yaptığımı düşünüyorum da yarın bi gün çocuğumuz olduğunda onlara da bütün hayatları zehir olacak bunu da düşünmeden edemiyorumBi sevgilim vardı 5 yıllık. Ama ne eziyet etti bana. Tip desen bizi gören gülüyordu bunlar basıl bir araya gelmiş diye. Ama bana feci aşıktı hissediyordum benimde ilk aşkım tabi. Ama ne kıskanç ne kıskanç. Arkadaşlarıyla bile aynı ortama sokmaz düşün. Ben zaten tesettürüyüm erkeklerle samimi olmuyorum ama yok sürekli kavga ona baktın buna baktın. Neyse böyle böyle kavga gürültü yıllar geçti. Bigün Amerika'ya gitti tatilde bende ikimizin ortak iki öğretmeni evleniyor onların nikahına davetliyim. Çok severdi iki hoca da beni. Gidicem nikaha bu kalkmış oralardan bana gidemezsin erkekler olur diyor. Ada'mı ben Amerika'ya ses etmeden göndermişim Ada'm daha hala erkek diyor ölür misün öldürür nüsün. En son benim şarteller attı. Dedim başlarım senin erkeğine kızına. Defol git hayatımdan. Çok ağladım çok üzüldüm be oldu. Bana yine çok aşık çok daha yakışıklı çok daha anlayışlı bi Ada'm buldum oh evlendim 2. Çocuğumu bekliyorum. E neymiş kimse senden değerlimdeğilmiş
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?