Evlenmek istediğim adam bana çaba göstermedin diyor

Tabii ki değişir evlenince değişmez olur mu. Şimdi bu konu için sana yalancı diyor evlenince işime gelmeyen herşey için der. Evine ailenden kimseyi sokmaz seni kimseye göndermez. tabi ki değişir bundan daha kötü olut

Senin ailenle arandaki sorunlar onu baglamaz canim. Sen ailenle kötüsün diye sevgilinin ailene karsi öyle tavir almaya hakki mi oluyor yani? O ayri, o ayri. Demekki sen sevgilinin eline koz vermissin aileni ona anlatirken asagilamissin, oda yüz bulmus eziyor iste. Ne kadar aileni aile olarak görmesende buraya konu actigina göre sevgilinin davranisi sana dokunuyor, zoruna gidiyor. Buna ömür boyu göz yumabilecekmisin? Ya ailene resti cekeceksin derse evlendikten sonra? Ailene resti cektikten sonra sana eziyet ederse peki? Kime gideceksin? Rest cektigin ailene mi? Iyi düsün canim kendini yakma.

Bende çok acı çekiyorum kendime de yediremiyorum söylediği şeyleri ne kadar zamanda kendimi toplarım bilemiyorum ama gerçekten eski halime dönüp sapa sağlam ayakta durmayı kendime güvendiğim günleri özledim ne kadar zamanda alıştın peki bitmesine

Benim durumumda yapılacak tek şeyin bu adamı bırakmak herkesten ayrı yaşamak olduğunu düşünüyorum artık :/

İstemeden farkında olmadan ben o merkeze oturtmuşum çünkü şimdi o kör olan gözlerimi yeni yeni açmaya çalışıyorum o yüzden böyle oluyor

çok uzun sürmedi. böyle bilişkide huzuru o kadar çok özlüyor ki insan günleri zamanı saymıyorsun huzurluyken. 2 3 ay sonra kötü anıları unutmaya başlıyorsun bi seneye kalmadanda istesende hatırlayamıyorsun yani bana öyle oldu.

Orası kesin diğer yorumlarada bakılırsa

Böyle bir insan ve evlilik miii????
İnsan aklı baliğ olmuşla zor yürütüyor evliliği iyi düşün derim..

Gerçekten bende de öyle şuan o kadar çok huzurlu olmayı özledim ki yani anlatamam

Benim durumumda yapılacak tek şeyin bu adamı bırakmak herkesten ayrı yaşamak olduğunu düşünüyorum artık :/

Hayatina girecek olan erkegin, ailen ne kadar kötü olursa olsun, bunu koz bilip seni ezmeye kalkmamasi lazim bu sevgilin gibi. Tam tersi seni desteklemeli, alttan almani soylemeli, nolursa olsun o senin ailen, vs demeli sen onlara ne kadar kizgin olursan ol. Sevgilin seni ailenden koparmaya calisiyor. Seni avcunun icine alincada baslasin iskenceler artik. Zamanla ilgisi azalir sevgisini göstermez olur. Ailene yaptigi hakaretleri bu sefer sana yapar. Ve bu is siddete kadar gidebilir. Klasik iste, hergün okuyoruz burda. Bence ondan ayril ve bunu kendi iyiligin kendi sagligin icin yap. Inan bi süre sonra 'iyiki' diyeceksin ve burda söylenenlerin dogrulugunu anlayacaksin.

Eski konuda sorunlardan bahsetmiştim gurur duyuyorum demek bile istemiyorum ama istesende istemesende kanlarını taşıyorum onların çocuğuyum çünkü bunu değiştiremezsin diyorum
Onlari bilemem ama yazdigim gibi belliki sorunlar var aile yönünden.
Yinede ailenle olan iliskine karismamasi gerek. Ha sen gorusmek istemiyorsan o baska.

Orası kesin diğer yorumlarada bakılırsa
Bi sevgilim vardı 5 yıllık. Ama ne eziyet etti bana. Tip desen bizi gören gülüyordu bunlar basıl bir araya gelmiş diye. Ama bana feci aşıktı hissediyordum benimde ilk aşkım tabi. Ama ne kıskanç ne kıskanç. Arkadaşlarıyla bile aynı ortama sokmaz düşün. Ben zaten tesettürüyüm erkeklerle samimi olmuyorum ama yok sürekli kavga ona baktın buna baktın. Neyse böyle böyle kavga gürültü yıllar geçti. Bigün Amerika'ya gitti tatilde bende ikimizin ortak iki öğretmeni evleniyor onların nikahına davetliyim. Çok severdi iki hoca da beni. Gidicem nikaha bu kalkmış oralardan bana gidemezsin erkekler olur diyor. Ada'mı ben Amerika'ya ses etmeden göndermişim Ada'm daha hala erkek diyor ölür misün öldürür nüsün. En son benim şarteller attı. Dedim başlarım senin erkeğine kızına. Defol git hayatımdan. Çok ağladım çok üzüldüm be oldu. Bana yine çok aşık çok daha yakışıklı çok daha anlayışlı bi Ada'm buldum oh evlendim 2. Çocuğumu bekliyorum. E neymiş kimse senden değerlimdeğilmiş

Bununda devam edersem zaten sonunda ya birimiz mezara gideceğiz ya da kabullenip bile bile işkence çekeceğiz hiç bir şeye pozitif bakamaz oldum artık

Gerçekten bende de öyle şuan o kadar çok huzurlu olmayı özledim ki yani anlatamam
,
sende azda olsa kendimi gördüm ene güzel yıllarımı günlerimi heba ettim, o kadar pişman oluyorum ki şuan o kadar katlandığıma. en kısa zamanda kurtul bu sırtındaki kamburdan ve benide haberdar et

bi ışık gördüm sen böyle diyince gerçekten Allah çok mutlu etsin ben oldu ki evlendiğimi öyle bi hata yaptığımı düşünüyorum da yarın bi gün çocuğumuz olduğunda onlara da bütün hayatları zehir olacak bunu da düşünmeden edemiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…