Evlenmek istediğim adam bana çaba göstermedin diyor

En başta karışma hakkını ben değil annem ona verdi ilk konuda anlattığım olaylardan dolayı zaten

bugün geriye kalan hayatının ilk günü Bundan birkaç ay sonra ohh çok iyi oldu pek de güzel oldu diyeceksin Sakın arkana da bakma, geri dönmeye çalışma ve geri dönüşlere izin verme canım :)
İnşallah o bi kaç ay çabuk geçer de onları diyebileceğim günleri görürüm bi an önce :)

Sakın geri adim atma cok pisman olursun.Yalan soylemedigin halde gelip sana yalanci muamelesi yapip mezuniyetini kaciracaksa bu onun problemi.Kabullenerek degistiremezsin.Hatasini anlayana kadar sessiz kal gitmek istiyorsada gitsin kendi tercihi.
Teşekkür ederim yorum için geri dönmek istemiyorum artık

Ailenle konuşmanı istemeyen bi adamla evlenmeyi düşünmen!!!!!! Ablan gelirse ben gelmem diyen bir adam....

Kuzum sen evlenince aileni bir daha görmeyeceksin biliyorsun değil mi?

Ayrıca bu nasıl bi karakter.... büyük bi yanlışdasın. Evlenince idrak edeceksin ama geç olacak.

Seviyorum deme, gün gelecek nefrete dönüşecek.

Evlendikten sonra sihirli değnek değmesini beklemeyin ...bir ilişkide saygı bitmişse zor toparlanır...boşuna yıpratmayın kendinizi

Evlenmek gibi bi düşünceyi sildim attım kafamdan artık

Evlensende değişmeyecek dahada rahatlayacak etmiyecegi kalmayacak o yüzden değişir gözüyle bakma kaç kurtar kendini

Direk arkana bakmadan kac ayril bu heriften. Senin ailen annen baban dunyanin en kotu insanlari bile olsalar (ki bu onu ilgilendirmez) onlarla gorusup gorusmemeyi senden baska kimse senin yerine karar veremez, bu konuda sana birak emir vermeyi tavsuye bile veremez. Bu adami bu hale nasil getirdin kendinde bu haddi hakki nasil buldu bilmiyorum ama farkindaysan sana daha sozluyken anne babanla ablanla gorusme diye o varsa ben gelmem diye ve mezuniyet gibi sana ozel kisisel ve onemli bir gunde seni ailenden mahrum etmeye calisan ve kendini koz olarak kullana beyizsiz bencil ahlaksiz birinden behsediyorsun.
Ayrilmak hayatindan def etmek agzunun payini verip sen kim oluyorsun demek icin neyi bekliyorsun merak ediyorum. Bu erkek arkadas koca bu kadar mi kit bu kadarmi kiymetli kendini aileni haysiyetini saygini ayaklar altina almayi goze aliyorsun ?

Azicik akilli ol azicik daha genceciksin bu kafayla daha gercek hayata atilmadan ezilir yok olur gidersin. Bu cocukta kurtul derhal.

Oteki konunu simdi okudum annen zaten evlere senlik bir anneymis sana bu adami sirf evlen git basindan defol diye ayarlayip basini yakmislar, keske baban sana sahip ciksaymis, bana kalirsa denize dusmus o yilan adama sarilmis ama caren o degil bu adamdan kurtul ve babanla yasa okulun bitene kadar. Oku meslek sahibi ol parani ozgurlugunu kazan sonrada kimse sana karisma hakkini kendinde bulmasin ve kimse sana birseyleri dayatmasin.

Daha kötüsü olur iyisi olmaz. Evlenince daha rahat davranacak artık nasıl olacak kestiremesem de genelgeçer kural bu.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…