Evlenmek istediğim adam bana çaba göstermedin diyor

Aynen öyle ama burada fikir almak istemeden gerçekten bi ara onunla mutlu düzgün bi hayat kurabileceğimi düşünmüştüm ama şuan nasıl bi yanlış yapmak üzere olduğumu anlıyorum

aşıkken insanın gözü kör oluyor..
dışardan göremiyor ki olan biteni.. kendini kandırmayada müsait oluyor..

sen kendi hayatını kurmaya bak ..
bu hayatı kurarken seninle yoldaş olacak bir adam çıkarsa ne ala..
seni engelleyen kısıtlayan insanları hayatından uzak tut..
sen güçlü ayakları üzerinde duran bir kadın olursan karşındaki insanın yaklaşımı da ona göre olur..

Allah yardımcın olsun gerçekten ben şimdi bu kadar zorluk acı çekiyorum at gözlüğü takmışım bende evlendikten sonrası için düzeltebileceğin bişeyler yokmu senin içinde

8 aylık evliyim kou açmıştım görmüşsündür belki. nişanlılıktaki ufak diye örttüğüm tüm meseleler devasa hale geldi evlilikte. çünkü seni kaybetme korkusu olmuyo adamın. değişmedi. değişmek istemiyo. 1 aydır ayrıyız boşanıyoruz. hala hiçbir hatasını kabul etmiyor. seviyorum desede 100 kere 1 kere özür dilerim çıkmıyo ağzından. evlilik arabası tek tekerle yürümüyomuş. ben yürütürüm sanmıştım. bak denedim gördüm olmadı. milyonuncu kez keşke evlenmeseydim diyorum.

Önceki konuyu okursan sevinirim çok çok büyük problemler olaylar oldu arada artık ne diyip denemem gerektiğini bile düşünemez hale geldim

Tabi şimdi bi gelirim yok okulun yeni bitiyor mesleğimi elime almama az kaldı bi güvencem yok ayakta duramıyorum ama durduğum zaman nasıl olur düşünemiyorum

Daha yasin çok genç. Hiçbir şey için geç kalmadın.
Evlilik için acele etme. O adamdan da uzaklas. Kendi ayaklarının üstünde durmaya çalış.
Lütfen daha fazla emek verip kendine yazık etme.
Kendin için yasa.
Çok net söylüyorum o adamla evlenirsen hayatın hepten kabusa dönecek.

Aynı benimde şuan bi evlenme boşanma kısmı yok hiç kabul etmiyor ne yaparsa yapsın hep bi hata yapmaya sebebi var yapmak zorunda kalmış gibi anlatıyor birde hatasını. Allah benden çok sana sabır versin kadın olup evlenip boşanmak hiç kolay değil normal bişey olmasına rağmen insanlar anormal bakıyor hele bi de insanın psikolojisini hiç düşünemiyorum sen hiç olmazsa çocuk yapmamışsın yine de o yönden düşün pozitif düşünmeye çalış bence keşke evlenmeden anlasaymışsın ama olsun hatalar insanlar için böylesi daha hayırlıymış demekki inşallah çok mutlu olursun daha düzgün iyi insanlarla karşılaşırsın

allah razı olsun. yani tek diyeceğim tek başına sevgi hiçbir şeye yetmez. nolur kendine yazık etme. 6 milyar insan var dünyada tek seçeneğin değil başına silah dayayan yok

Emek verecek ve halim kaldı ne de inanmadığı şeylere yalan söylüyomuş gibi açıklama yapmaya halim kaldı gerçekten bu yaşta yaşamaktan bile bıktım

H Hyleyll lütfen bian önce bi adım at hayatın için ve hemen buraya yaz senden güzel haberler gelene kadar aklımın bi kısmı sende olacak.

Eski konumu olursan sevinirim biraz daha anlaşılır olur konu o zaman
eski konuna göz attım da ben annen, baban ve sevdiğin adam arasında fark göremedim. hepsi birbirinden kötü ve bencil.
bence hepsini kendi haline bırak ve kendine yeni bir hayat kur.
seni gerçekten seven, değer veren, tek damla göz yaşına kıyamayacak birini bulursun.
bu adamla evlenirsen anne babanın evliliğine benzeyecek gibi.

Bu adamlara bırak evlenmeyi yanyana bile durma ilerde sanada yapar aynını ...
Sevgi ,aşk çoğu şeyin önüne geçemiyor demek ki daha fazla çiğnetmeyin kendinizi bence çok fazla susmuşşsunuz fazla yüz bulmuş

Yapma kendine bunu...
Ailnle bireysel olarao sıkintilarin var sanirim.. bu kisinin kendini ilgilendirir.
Daha evli bile değilken ne bu cüret... size apacik gostermis kendisini.. aileni sildirmek ne demek biliyor musun.. kendini sildirmek yok sayilmasina tüm eziyete açık kapi birakmak demek..
ki diyorsun ki babasinin evinde oturmak istiyor.
Zannetme ki erkekler ailelerini silerler..
kibaileleri silmek yanlistir. Mesafeli davranilir ama büyüktür sayılır.

Allah korusun bugün bitirdim ilişkiyi artık ne adım atmam gerekiyorsa düşünüp düzgün bi hayat kurmak istiyorum

Haklısın gerçekten

Aynen öyle ben kırmamak üzmemek için sustukça onun açısından da bakmaya çalıştıkca durum buraya kadar geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…