Evlenmek istediğim adam bana çaba göstermedin diyor

Aynen öyle ben kırmamak üzmemek için sustukça onun açısından da bakmaya çalıştıkca durum buraya kadar geldi
Kusura bakmada canım benim seninki b.kun çıkarmış kırma kırma bir yere kadar sen kendin kırılıp kendin daralmışsın şu saaten sonra ilk kendini düşün hep karşımızdakileri düşündüğümüz için bu hale gelmedik mi ?

İnsanın karakteriyle ilgili işte bende onun gibi yapabilsem bencil düşünsem bu kadar kırılmazdım ama keşke herşeyden önce kendimi düşünseydim

İnsanın karakteriyle ilgili işte bende onun gibi yapabilsem bencil düşünsem bu kadar kırılmazdım ama keşke herşeyden önce kendimi düşünseydim
Halen geç değil al karşına konuş olmuyor böyle ya düzel ya bitsin de bir kere üzülrsün ama bu hatayı devam ettirirsen daha çok kötü günler seni bekliyor demesi.

Annen baban ablan seni yetistiren insanlar , ailen. neden onlari yok sayiyorsun bu adam icin?
evlenecegin kisi iyi biri olsaydi zaten bunlari konusuyor olmazdin, aileni kabullenmiyorsa ayril. evlenme. cok daha kotu olur pisman olursun

Aferin sana inan çok mutlu oldum. bundan sonrası için güçlü ve kararlı ol. herşeyin en iyisi olsun senin için.. ne tepki verdi bişey demedi mi ayrılmak isteyince
Sen zaten annenin kanını taşıyordun evlensekte yalan söyleyecektin sen yalansız yaşayamazsın beni annenin babama yaptığı düşürdüğü duruma düşüremeyeceksin ben hakkımı helal ettim sende et ya da etme sen bilirsin inşallah baban gibi bi insanla karşılaşırsın ne yaparsan yap herşeyi yedirirsin mutlu olursun senden bana kadın olmaz dedi sanki üzerimde hakkı varmış gibi diğerlerine zaten diyecek birşey bulamadım hala o kadar haklı ki öyle bir konuşuyorki şaşırdım kendimi de yormak istemedim inşallah sen kendine senin gibi birini bulursunda o zaman görürsün nolucağını dedim ne dediyse haklısın sen mükemmel bi insansın dedim kapattım

Annen baban ablan seni yetistiren insanlar , ailen. neden onlari yok sayiyorsun bu adam icin?
evlenecegin kisi iyi biri olsaydi zaten bunlari konusuyor olmazdin, aileni kabullenmiyorsa ayril. evlenme. cok daha kotu olur pisman olursun
Bazı büyük problemlerden dolayı bende ailemi istemedim önceki konuda da anlatmıştım

Hepinize desteğiniz güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim bugün bitirdim tamamen bu ilişkiyi kendimi çok büyük bir boşlukta hissediyorum şuan alışmışlıktanmı ne sebepten kaynaklanıyor bilemiyorum hakkınızı helal edin

çok mutluyum senin adına, güzel günler seni bekliyor..

6 aya fabrika ayarlarına dönersin merak etme

Ne sıkıntı çekersek çekelim beni sorumlu tutuyor bu huymu yoksa kabullenmek mi istemiyor yaptığı hataları anlamıyorum
Daha şimdiden bukadar taviz verirsen bu adam sana ilerde yapmadığını bırakmaz hem bu insan kim ki ailene bukadar karışıyor hayatınızdaki insan duracağı yeri bilmiyor onu da bi noktaya siz getirmissiniz aşktan sevgiden daha onemli birsey var ki o da aile

bugün geriye kalan hayatının ilk günü Bundan birkaç ay sonra ohh çok iyi oldu pek de güzel oldu diyeceksin Sakın arkana da bakma, geri dönmeye çalışma ve geri dönüşlere izin verme canım :)

Sakın geri adim atma cok pisman olursun.Yalan soylemedigin halde gelip sana yalanci muamelesi yapip mezuniyetini kaciracaksa bu onun problemi.Kabullenerek degistiremezsin.Hatasini anlayana kadar sessiz kal gitmek istiyorsada gitsin kendi tercihi.

Eski konunuzu da okudum.
Bence ailenizi de sozlunuzu de hayatinizdan cikarin.
Ne o anneyle yasayabilirsiniz.
Ne de o sozluyle omur g3cirebilirsiniz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…