- 26 Mayıs 2016
- 1.733
- 2.967
- 48
Kusura bakmada canım benim seninki b.kun çıkarmış kırma kırma bir yere kadar sen kendin kırılıp kendin daralmışsın şu saaten sonra ilk kendini düşün hep karşımızdakileri düşündüğümüz için bu hale gelmedik mi ?Aynen öyle ben kırmamak üzmemek için sustukça onun açısından da bakmaya çalıştıkca durum buraya kadar geldi
Haklısın gerçekten
İnsanın karakteriyle ilgili işte bende onun gibi yapabilsem bencil düşünsem bu kadar kırılmazdım ama keşke herşeyden önce kendimi düşünseydimKusura bakmada canım benim seninki b.kun çıkarmış kırma kırma bir yere kadar sen kendin kırılıp kendin daralmışsın şu saaten sonra ilk kendini düşün hep karşımızdakileri düşündüğümüz için bu hale gelmedik mi ?
Aferin sana inan çok mutlu oldum. bundan sonrası için güçlü ve kararlı ol. herşeyin en iyisi olsun senin için.. ne tepki verdi bişey demedi mi ayrılmak isteyinceÇok güzel bi adım attım ve bitirdim :)
Halen geç değil al karşına konuş olmuyor böyle ya düzel ya bitsin de bir kere üzülrsün ama bu hatayı devam ettirirsen daha çok kötü günler seni bekliyor demesi.İnsanın karakteriyle ilgili işte bende onun gibi yapabilsem bencil düşünsem bu kadar kırılmazdım ama keşke herşeyden önce kendimi düşünseydim
Sen zaten annenin kanını taşıyordun evlensekte yalan söyleyecektin sen yalansız yaşayamazsın beni annenin babama yaptığı düşürdüğü duruma düşüremeyeceksin ben hakkımı helal ettim sende et ya da etme sen bilirsin inşallah baban gibi bi insanla karşılaşırsın ne yaparsan yap herşeyi yedirirsin mutlu olursun senden bana kadın olmaz dedi sanki üzerimde hakkı varmış gibi diğerlerine zaten diyecek birşey bulamadım hala o kadar haklı ki öyle bir konuşuyorki şaşırdım kendimi de yormak istemedim inşallah sen kendine senin gibi birini bulursunda o zaman görürsün nolucağını dedim ne dediyse haklısın sen mükemmel bi insansın dedim kapattımAferin sana inan çok mutlu oldum. bundan sonrası için güçlü ve kararlı ol. herşeyin en iyisi olsun senin için.. ne tepki verdi bişey demedi mi ayrılmak isteyince
Bazı büyük problemlerden dolayı bende ailemi istemedim önceki konuda da anlatmıştımAnnen baban ablan seni yetistiren insanlar , ailen. neden onlari yok sayiyorsun bu adam icin?
evlenecegin kisi iyi biri olsaydi zaten bunlari konusuyor olmazdin, aileni kabullenmiyorsa ayril. evlenme. cok daha kotu olur pisman olursun
Devam ettirmedim bitirdim çok şükür çok teşekür ederim yorumunuz içimHalen geç değil al karşına konuş olmuyor böyle ya düzel ya bitsin de bir kere üzülrsün ama bu hatayı devam ettirirsen daha çok kötü günler seni bekliyor demesi.
Yeni hayatında mutluluklar o zaman :)Devam ettirmedim bitirdim çok şükür çok teşekür ederim yorumunuz içim
Çok teşekkür ederim:)Yeni hayatında mutluluklar o zaman :)
çok mutluyum senin adına, güzel günler seni bekliyor..Sen zaten annenin kanını taşıyordun evlensekte yalan söyleyecektin sen yalansız yaşayamazsın beni annenin babama yaptığı düşürdüğü duruma düşüremeyeceksin ben hakkımı helal ettim sende et ya da etme sen bilirsin inşallah baban gibi bi insanla karşılaşırsın ne yaparsan yap herşeyi yedirirsin mutlu olursun senden bana kadın olmaz dedi sanki üzerimde hakkı varmış gibi diğerlerine zaten diyecek birşey bulamadım hala o kadar haklı ki öyle bir konuşuyorki şaşırdım kendimi de yormak istemedim inşallah sen kendine senin gibi birini bulursunda o zaman görürsün nolucağını dedim ne dediyse haklısın sen mükemmel bi insansın dedim kapattım
6 aya fabrika ayarlarına dönersin merak etmeHepinize desteğiniz güzel yorumlarınız için çok teşekkür ederim bugün bitirdim tamamen bu ilişkiyi kendimi çok büyük bir boşlukta hissediyorum şuan alışmışlıktanmı ne sebepten kaynaklanıyor bilemiyorum hakkınızı helal edin
Daha kısa sürede dönülmüyomu acaba 6 ay çok uzun sanki6 aya fabrika ayarlarına dönersin merak etme
Umarım öyle olur artık:)çok mutluyum senin adına, güzel günler seni bekliyor..
Daha şimdiden bukadar taviz verirsen bu adam sana ilerde yapmadığını bırakmaz hem bu insan kim ki ailene bukadar karışıyor hayatınızdaki insan duracağı yeri bilmiyor onu da bi noktaya siz getirmissiniz aşktan sevgiden daha onemli birsey var ki o da aileNe sıkıntı çekersek çekelim beni sorumlu tutuyor bu huymu yoksa kabullenmek mi istemiyor yaptığı hataları anlamıyorum
Eski konunuzu da okudum.Bir önceki konuda da bahsetmiştim bazı sorunlardan sebeplerden bir arada olmayı ilimizde çok istiyorduk ama evlenmek istediğim insan durmadan annenin kanını taşıyorsun diyor en ufak bir konuda mesela mezuniyet törenine gidilecek haftaya mezun oluyorum ailemden hiç kimseyi istemiyorum sadece ablam gelmek istedi sen bilirsin dedim sözlümde bana ablan hariç diğerleriyle konuşmanı istemiyorum demişti şimdi ablan gelirse ben gelmem sen zaten onu çağırmışsın bana yalan söylüyosun arkamdan iş çevirirsin evlensekte yalan söyliceksin böyle diyor aylardır sevdiğim için ne dese alttan alıyorum ortada bi yalan olmadığı halde açıklama yapıyorum anlatıyorum yine inanmıyor sen yalan söylüyosun hiç bir çaba göstermedin diyor sevgi var inanılmaz derecede bağlılık var aramızda ama bir türlü bu sorunları aşamıyoruz şu dönemde. Evlendikten sonra bu adam değişirmi ? biraz anlayış saygı bekliyorum ben sadece. evlendikten sonra çok geç olacak şimdiden evlensekte birbirimize hayatı zehir ederiz diyor bu sorunlar aşılırmı evlilikte ciddi şekilde yorum yapıp yardımcı olursanız çok sevinirim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?