Evlenmek istediğimi babama nasıl söyleyebilirim

Annem biliyor zaten ama suan da dürüst asla babama söylemez. Daha doğrusu suan da babama söyleme cesareti kimse de yok . Ben zaten söylemek istemiyorum sevgilime olabilecek olan herseyi anlatıyorum ama yine de sen bencil sin kendini düşünüyosun beni düşünmüyosun diyo

polisler de askerlik yapıyor diye biliyorum ben. hatta teyzemin damadı bedelli yapmıştı. araştırın istersen. ama belki bu sene kanunlar değişmiş olabilir

Ben evlenmek istedigimi birlikte oldugum biri oldugunu teyzemler geldiginde babamı odama cagırıp soylemistim kısaca o kargaşadan faydalandım:) Tepkisinden çok korkmuştum ama olayın şaşkınlığı ile olsa gerek gayet normal karşıladı..Sende böyle bir ortam yakalayıp söyle olmazsa en azından bilsin

İnsanlar var dmez döver beni vallaha :)

herşey için çok erken ve insanlar en çok bu yaşta hata yapar düşünün ince eleyip sık dokumak lazım bu işler bu kadar kolay değil çünkü evlenmek kolay ama bunu yürütmek çok zor

Erkeğe göre kolay okul bitince zaten kiz evlenir mis uzatmaya ne gerek varmış zaten evlenince de çalışabilirmisiz falan filan gel bide babalara sor sen onu
Aynen aynen canım babaya söyleyebilmek bile nasıl nasıl zor şimdidnmkara kara düşünüyorum inanki ama bend bi yandan kendi maaşımı Alıp aileme eve destek çıkmak istiyorum eminim sende öylesindir..

Kendin babanla konuş böyle böyle tanışmak istiyor vs diye
Sadece tanımanızı istiyorum falan de

Aynen aynen canım babaya söyleyebilmek bile nasıl nasıl zor şimdidnmkara kara düşünüyorum inanki ama bend bi yandan kendi maaşımı Alıp aileme eve destek çıkmak istiyorum eminim sende öylesindir..
Kesinlikle öyle canım zaten adam yıllarca masraf yaptı emek verdi nasil o adama ben evlencem diyeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…