- 26 Şubat 2016
- 52
- 10
- 3
- Konu Sahibi gulsenfatsa
Bir buçuk yıllık bir ilişkim var.Erkek arkadasimi cok seviyorum o da beni seviyor davranislarindan bunu anlayabiliyorum.Soyle bir sorunumuz var kendisi bu zamana kadar kazandiginin hepsini ailesi icin harcamis.Ama simdi ailesinin durumu duzeldi.Yavastan birikim yapmaya basladi.Evlilik konusunu konustugumuzda sartlar olgunlastigi zaman diyor hep.Fakat ben Artik evlilik yolunda ciddi adımlar atmak istiyorum.Hemen evlenelim demiyorum ama biseyler olsun istiyorum artik.Bunu kendisine dile getirmek istiyorum ama nasıl yapicam bilemiyorum. Bu konuda bana yardımcı olur musunuz?Dogru cumlelerle konusmam lazim...
Not:adam evlenmek istese söyler zorlama diyenler cikacaktir muhakkak.Ben zorla evlen benimle demiycemki.Sadece evlilik yolunda artik bir adim atalim mi diye sormak istiyorum. Evlenmek istemezse karar ina saygi duyarim.
Not:adam evlenmek istese söyler zorlama diyenler cikacaktir muhakkak.Ben zorla evlen benimle demiycemki.Sadece evlilik yolunda artik bir adim atalim mi diye sormak istiyorum. Evlenmek istemezse karar ina saygi duyarim.