Evlenmek istedigini söylemek

Evlenmek isteyen erkek ne olursa olsun sartlari zorluyor. Ben etrafimda boyle gordum.
Kadinlarda bi erkek icin emek, vakit harciyorsa evlenmek istemesi en dogal hakki.

Sevgilin şuan evlilik düşünmediği için böyle demiş olabilir. Aslında yaşlarınız da küçük değil ama şuan flört zamanı daha iyi diye düşünüyorum nişanlandığınız zaman ne kadar öyle dolaşcaksınız. Aileler sürekli sıkıştırmıyacak mı evlenin artık diye.

benimde böyle bir durumum söz konusuydu. 28 yaşına gelmişiz adam hala adım atmıyordu artık alalede ve açık açık söylememe rağmen benim için henüz erken,hazır değilim diyordu. artık resti çektim bitti benim için eğer bu yolda yoksan dedim. ki bende yani hani hemen oldu bitti evleniyoruz havasında değilim sadece en azından ailemle tanışsın istedim.ayrıldıktan sonra 1 yıl uğraştı yok işte seni sevmem daha önemli değil mi de bilmem ne de bir sürü zırvalık sonrasında sustu... bu 1 yıl uğraşma sürecinde de hala evlilikten bahsetmiyordu yine hiç taviz vermedim bende. vayy be dedim insan insanın gözünün içine baka baka yalan söyleyebiliyormuş görseniz sırılsıklam aşık zannedersiniz ama maalesef iş ciddiye binince hemen sıvışıyorlar açıklaması bu bunun yani :)

velhasıl senin durumuna gelecek olursak eğer sevgisinden eminsen hiç bunun ayıbı günahı yok açık açık söyle zaten eğer gerçekten seviyorsa yan çizmesin arkadaşım ha şimdi ha 5 yıl sonra maval okumasınlar yani...

Adam hic evlenmicem demiyor ki. Bak yine sizin icin didiniyor, para birikitiriyor, evliligin sorumluluklarini anliyor yani. Tersi olsa, cebinde kurus olmadan, olgun olmadan evlilik yolunu tutmus olsaydi daha mi iyi olurdu? Önemli olan cabuk evlenmek degil, yada o face'te atilan fotolar degil.

Önemli olan iyi ve huzurlu bir evliligin olmasi. Ve gercekten bir bucuk yil daha az. Bu dönemin tadini cikarin. Her döneminde ayri bir güzelligi var ve doya doya tadini cikarin. Bende 5 yil sonra esim ile evlendigim ve gülümseyerek flört dönemimize geri bakiyorum. Beraber hatiralar yaratmakta cok güzel. Hic telas yapma canim yani. Oluruna birak.
Ne bileyim fazla sevgiden böyle oldu galiba :)) bi de yas 26 artik gec yasta anne olmak istemiyorum.

benimde böyle bir durumum söz konusuydu. 28 yaşına gelmişiz adam hala adım atmıyordu artık alalede ve açık açık söylememe rağmen benim için henüz erken,hazır değilim diyordu. artık resti çektim bitti benim için eğer bu yolda yoksan dedim. ki bende yani hani hemen oldu bitti evleniyoruz havasında değilim sadece en azından ailemle tanışsın istedim.ayrıldıktan sonra 1 yıl uğraştı yok işte seni sevmem daha önemli değil mi de bilmem ne de bir sürü zırvalık sonrasında sustu... bu 1 yıl uğraşma sürecinde de hala evlilikten bahsetmiyordu yine hiç taviz vermedim bende. vayy be dedim insan insanın gözünün içine baka baka yalan söyleyebiliyormuş görseniz sırılsıklam aşık zannedersiniz ama maalesef iş ciddiye binince hemen sıvışıyorlar açıklaması bu bunun yani :)

velhasıl senin durumuna gelecek olursak eğer sevgisinden eminsen hiç bunun ayıbı günahı yok açık açık söyle zaten eğer gerçekten seviyorsa yan çizmesin arkadaşım ha şimdi ha 5 yıl sonra maval okumasınlar yani...
Dimi yaa acik acik soylemek ayip degilki.bazi arkadaslar itici olur demiste.seven insanin hosuna bile gider.itici goruneceksem zaten sevmiyodur bitmeside bnm icin hayirli olur

Ya erkekler istese bile niye bilmiyorum söylemiyorlar. Ben de benimkinin başının etini yiyordum geçen sene en azından bir adım atalım falan diye, dediği hep "Nasip, kısmet, zamanı gelince.." Dellendiriyordu beni o sakinliğiyle.. Nihayet yazın nişanlandık :) Şimdi de yaza evlenmeyecek miyiz diye sıkıştırıyorum, tabi o yine aynı laflar.. Bu belirsizlik de benim canımı sıkıyor işte.. Ya evet de ya hayır yani bilelim biz de ona göre plan yapalım.

Ya erkekler istese bile niye bilmiyorum söylemiyorlar. Ben de benimkinin başının etini yiyordum geçen sene en azından bir adım atalım falan diye, dediği hep "Nasip, kısmet, zamanı gelince.." Dellendiriyordu beni o sakinliğiyle.. Nihayet yazın nişanlandık :) Şimdi de yaza evlenmeyecek miyiz diye sıkıştırıyorum, tabi o yine aynı laflar.. Bu belirsizlik de benim canımı sıkıyor işte.. Ya evet de ya hayır yani bilelim biz de ona göre plan yapalım.
Sizce bende soylemeliyim.yani bu onun gozunde itici duruma dusurmez mi beni

ben direk "ben artık beraber uyumak istiyorum, gece uyurken çıkardığın mırıltıları dinlemek istiyorum" diyorum romantik romantik :KK53: :KK53:
Allah bilir gaz filan çıkarır ama neyse hehehe

Benim eski ilişkim 6 yıl sürmüştü bunun ilk 3 yılı öğrenciydik hadi buna tamam ama sonra ikimiz de çalışmaya standartlara göre iyi bir gelir elde etmeye başladık. Yani maddiyat sıkıntı değildi. Lakin sürekli bir bahane. Şu olsun, bu olsun, ay dur ama önce kardeşim zart, ay dur ama annem zurt, bakarız, daha erken vs vs... Niyeti olmayanın "şartları" hiçbir zaman olgunlaşmıyor ne yazık ki... Neyse ki nitekim ilişki bitti. Ee ne oldu peki? Benim 6 yılıma, geçen zamanıma, iki tarafın da emeğine yazık değil mi?.. Bence açıkça sorun. Niyeti olmadığına eminseniz yol verin gitsin.. Size yazık değil mi onun keyfini mi bekleyeceksiniz?? Aynası iştir kişinin lafa bakılmaz demişler..

O şartlar hiç olgunlaşmaz canım boşuna beklemesin.ayrıca bu yaşta eğer ciddi olsaydı sanki çoktan ailelerle paylaşılmış olurdu gibime geliyo.

Cnm söz yapsanız bi yıl içinde evlenmeniz gerekir kaldıramıcanı düsünüyordur. Bastırma derim

Bence 1 yada en gec 2 sene icinde evlenemicek gibiyseniz hic ciddi adimlar atma. Bence evlilikten kacabildigin kadar kac :)
Çünkü ciddi adim atınca soz nisan ailelerin bilmesi felan aileler her isin içinde oluyor bir suru sorun oluyor.
Taki ne zaman maddi manevi tam olursunuz ciksrsiniz biz evleniyoz dersiniz nisan olur 1 yil icinde evlenirsiniz.
Bu zamanların tadini cikart.

Back
X