- 26 Mart 2018
- 28.483
- 128.071
- 598
İnsanlar kötü deneyimler yaşadıkları için bu tarz tepkiler vermeleri doğal. Mutlu olanlar ise tam tersi yorumlar yaparlar. Mesela benAblam yanımda şimdi eşinden boşanma aşamasında, istanbulda üniversiteden 3 arkadası var . Onlarla bulustuk . Konu bana geldi . İçlerinden en genci benim .
Hayırlı bir kısmet bulsam evlenmek istiyorum dedim . Hepsi hep bir ağızdan
Aaa evlenip ne yapacaksın bak biz evlendikte ne oldu pişmanız , bak ablana evlendi de ne oldu bosanıyor gibi şeyler söylediler . Yaşın çok genç dünyayı gez dediler ardından.
Ablam birşey demedi bu konuda .
Ya ben anlamıyorum . Bu evlilerin yanında evlilik konusu acılınca cogu evlenme pişmanız diyor .
26 küçük bir yaş mı ? Neden böyleler ?
Çok pişmanlarsa bosansınlar , Keşke öyle deseydim yüzleerine karşı . Ayıp olur diye demedim
gel opecem seni
herkes dogru insan diye evleniyor zatenHaksız mıyım ama?
Boşanmak kolay olsa kimse mutsuz olduğu evliliği sürdürmez zaten, aldatma, şiddet filan onları ayrı tutuyorum tabii.
Tuvalet kağıdı bitiyor mesela, sen takmasan adam takmıyor yenisini.
Bu sebeple boşanır mı insan?
Ama birike birike evlilikten pişman oluyoruz işte.
Kendi yaşıtımda olan erkekler de evliliğe çok uzaklar . Bilmiyorum ne yapacağımı
Canim bence yasin gayet iyi herkes evliliginden pisman degilki ben 19 yasinda evlendim ve gayet mutluyum sen bakma onlaraAblam yanımda şimdi eşinden boşanma aşamasında, istanbulda üniversiteden 3 arkadası var . Onlarla bulustuk . Konu bana geldi . İçlerinden en genci benim .
Aaa evlenip ne yapacaksın bak biz evlendikte ne oldu pişmanız , bak ablana evlendi de ne oldu bosanıyor gibi şeyler söylediler . Yaşın çok genç dünyayı gez dediler ardından.
Ya ben anlamıyorum . Bu evlilerin yanında evlilik konusu acılınca cogu evlenme pişmanız diyor .
Çok pişmanlarsa bosansınlar , Keşke öyle deseydim yüzleerine karşı . Ayıp olur diye demedim
Bir şey yapmana gerek yok.Kendi yaşıtımda olan erkekler de evliliğe çok uzaklar . Bilmiyorum ne yapacağımı
herkes dogru insan diye evleniyor zatenbi bakiyosun aaa bu adam yamulmus hahaha
bak ben ona bi cozum buldum. tuvalet rulosu takilacak yerde 3 tane kagitlik yer varhahaha buarada cocuklardan once oyle bi mevzu oldu..kendim tuvalete giderken aliyordum kagidi yanima sonra geri kaldiriyordum el mahkum simdi takiyor
Birkaç saat önce sorunlu giden evliliğimle ilgili konu açmış biri olarak, istediğin zaman evlen içinde kalmasın ama çocuğu çokk sonraya bırak ki acil çıkış kapın olsunAblam yanımda şimdi eşinden boşanma aşamasında, istanbulda üniversiteden 3 arkadası var . Onlarla bulustuk . Konu bana geldi . İçlerinden en genci benim .
Bence gayet iyi bir yaş evlenmek için.26 yaşındayım
halbuki ne sacma sey dimi? tuvalet kagidi icin cinnet mi gecirilirHahahah çok güzel fikirmiş, ben de bir cinnetle çözdüm olayı :))
Birkaç saat önce sorunlu giden evliliğimle ilgili konu açmış biri olarak, istediğin zaman evlen içinde kalmasın ama çocuğu çokk sonraya bırak ki acil çıkış kapın olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?