Evlenmek istemek ve evlililerin tepkisi

İnsanlar kötü deneyimler yaşadıkları için bu tarz tepkiler vermeleri doğal. Mutlu olanlar ise tam tersi yorumlar yaparlar. Mesela ben Evlilik bence güzel birşey. 29 yaşında evlendim. Sadece çocuk için gecikmiş oldum. Erken evlenseydim diye bir keşkem yok.

Ben genelde evlenin diyorum. Ama evliliği amaç haline getirmeyin. Gezin, tozun, yaşayın sonra karşınıza bir adam çıktığında, aşık olduğunuzda, hayatı birlikte göğüslemeye hazır olduğunuzda evlenin. Evlilik güzel bir kurum, keyifli ama doğru insanla, sağlıklı bir şekilde karar alındığında güzel. Hayatın amacı haline geldiğinde ise sonuçları ortada.

o kadar zorluğuna rağmen ben iyi ki evlenmişim diyorum
doğru zamanda doğru insanla olunca, evlilik cidden çok güzel

Haksız mıyım ama?
Boşanmak kolay olsa kimse mutsuz olduğu evliliği sürdürmez zaten, aldatma, şiddet filan onları ayrı tutuyorum tabii.
Tuvalet kağıdı bitiyor mesela, sen takmasan adam takmıyor yenisini.
Bu sebeple boşanır mı insan?
Ama birike birike evlilikten pişman oluyoruz işte.

Kendi yaşıtımda olan erkekler de evliliğe çok uzaklar . Bilmiyorum ne yapacağımı

herkes dogru insan diye evleniyor zaten bi bakiyosun aaa bu adam yamulmus hahaha

bak ben ona bi cozum buldum. tuvalet rulosu takilacak yerde 3 tane kagitlik yer var hahaha buarada cocuklardan once oyle bi mevzu oldu..kendim tuvalete giderken aliyordum kagidi yanima sonra geri kaldiriyordum el mahkum simdi takiyor

evliligin insan hayatina getirdigi avantaj kadar dezavantaji da var,
ve evlenecem ben ya diyen kisiler genelde avantajlara yogunlasiyorlar,
ben de oyle durumda olsam, evliligimden cok mutlu bir kisi olmama ragmen, bak olumsuzluklari da bunlar diye anlatiyorum.

Kendi yaşıtımda olan erkekler de evliliğe çok uzaklar . Bilmiyorum ne yapacağımı

Yani ben evliyim ve size evlenme derim mesela
Daha aday yok ortada, sevdiğiniz iyi anlaştığınız biri yok. Şu an herhangi biriyle evlenmiş olmak için evlenmek yerine bekleyin mutlu olacağınız sevdiğiniz biri olunca tabii evlenin.
Sizinki biraz 4 nalı bulduk, 1 atı kaldı olayı oluyor :)

Canim bence yasin gayet iyi herkes evliliginden pisman degilki ben 19 yasinda evlendim ve gayet mutluyum sen bakma onlara

Kocama deli gibi aşığım iyiki evlenmişim geç bile kalmışım..aşıksan evlilik dünyanın en güzel şeyi...

Bir şey yapmana gerek yok.
Sen kendini eğit,geliştir,elbet hayırlı birileri ile karşılaşırsın inşallah.
Acele etmeye gerek yok.

Hahahah çok güzel fikirmiş, ben de bir cinnetle çözdüm olayı :))

Bana biraz tuhaf geliyor, damat adayi olmadan "ben evlenmek istiyorum" demek. Evlilik bir amaç degil, bir araç olmali. Önce biri ile tanis, sev, gez, kahkaha at, öpüs, tartis, beraber bir yemek ye,..

Kisacasi flört et. Evlenmek öyle ahim sahim romantik birsey degil. Mutsuz isen, seni mutlu yapmaz. Mutlulugu ilk önce kendinde bulmalisin, ondan sonra sevgilin buna eslik ettikten sonra, evlenmeye yönelebilirsin.

Etrafin tepksi burdan geliyor. Sen evliligi fazla pembe gözlük ile bakiyorsun.

Birkaç saat önce sorunlu giden evliliğimle ilgili konu açmış biri olarak, istediğin zaman evlen içinde kalmasın ama çocuğu çokk sonraya bırak ki acil çıkış kapın olsun

Birkaç saat önce sorunlu giden evliliğimle ilgili konu açmış biri olarak, istediğin zaman evlen içinde kalmasın ama çocuğu çokk sonraya bırak ki acil çıkış kapın olsun

O zaman da siz niye çocuk yaptınız yapmasaydınız geri verin çocuğu filan derler dur şimdi :))))

Dunyayi gezebilecek imkan ve istegi olan evliyken de geziyor. Evlendikten sonra "evlenme dunyayi gez" diyenler bekar olsalar dunyayi filan gezmezler emin ol, cok cok az çikar oylesi.
O kadar pisman olan boşansin buyursun gezsin dunyayi, her evlenmeyen dunya mi geziyor?
Burda da var o tiplerden evlenme ye, iç, gez, toz kalibiyla yaşayan. Dünyayi olmasa da gezmek bu kadar zor bisey degil ya evlenince hayati bu kadar ölmüyor insanin.

Ya da ne bileyim 30a kadar gezdim tozdum sonra evlendim diyorlar. Kimse kimseyi yemesin simdi kim kismeti ne zaman ciktiysa o zaman evlendi. Tamam simdi evleneyim der demez hayatinin erkegi onunde bitmiyor cunku. Oyle denk gelmis olabilir ama hayat o kadar planli yuruyen birsey degil herzmana.

Ben gezeyim, tozayim evlenince nasilsa pisman olacagim ve gezemeyecegim kafasi yaşasam omur boyu evlenmezdim heralde. Sacma bir evlilige bakiş acisi.

Tabi ki bekar gibi bir tek kendini dusunup, tek basina kararlar almiyorsun o ayri...
İki kisilik dusunmeyi ogreniyor iki tarafta bu yani

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…