Dunyayi gezebilecek imkan ve istegi olan evliyken de geziyor. Evlendikten sonra "evlenme dunyayi gez" diyenler bekar olsalar dunyayi filan gezmezler emin ol, cok cok az çikar oylesi.
O kadar pisman olan boşansin buyursun gezsin dunyayi, her evlenmeyen dunya mi geziyor?
Burda da var o tiplerden evlenme ye, iç, gez, toz kalibiyla yaşayan. Dünyayi olmasa da gezmek bu kadar zor bisey degil yaevlenince hayati bu kadar ölmüyor insanin.
Ya da ne bileyim 30a kadar gezdim tozdum sonra evlendim diyorlar. Kimse kimseyi yemesin simdi kim kismeti ne zaman ciktiysa o zaman evlendi. Tamam simdi evleneyim der demez hayatinin erkegi onunde bitmiyor cunku. Oyle denk gelmis olabilir ama hayat o kadar planli yuruyen birsey degil herzmana.
Ben gezeyim, tozayim evlenince nasilsa pisman olacagim ve gezemeyecegim kafasi yaşasam omur boyu evlenmezdim heralde. Sacma bir evlilige bakiş acisi.
Tabi ki bekar gibi bir tek kendini dusunup, tek basina kararlar almiyorsun o ayri... ☺
İki kisilik dusunmeyi ogreniyor iki tarafta bu yani
Çok pişmanlarsa kendileri boşansınlar o zaman
Ablam yanımda şimdi eşinden boşanma aşamasında, istanbulda üniversiteden 3 arkadası var . Onlarla bulustuk . Konu bana geldi . İçlerinden en genci benim .
Hayırlı bir kısmet bulsam evlenmek istiyorum dedim . Hepsi hep bir ağızdan
Aaa evlenip ne yapacaksın bak biz evlendikte ne oldu pişmanız , bak ablana evlendi de ne oldu bosanıyor gibi şeyler söylediler . Yaşın çok genç dünyayı gez dediler ardından.
Ablam birşey demedi bu konuda .
Ya ben anlamıyorum . Bu evlilerin yanında evlilik konusu acılınca cogu evlenme pişmanız diyor .
26 küçük bir yaş mı ? Neden böyleler ?
Çok pişmanlarsa bosansınlar , Keşke öyle deseydim yüzleerine karşı . Ayıp olur diye demedim
Sanki herkes Evliya Çelebi, ülke ülke geziyorlar
Benim gördüğüm evlenmemiş belli bir yaşın üstündeki hanımlar genelde kurs kurs gezip evlenmek isteyecekleri birinin karşılarına çıkmasını bekliyorlar.
Gezmek isteyen bekarken de evliyken de geziyor zaten aynen dediğiniz gibi :)
Kolaydi oyle her kafasini esen dunya turlayacak. Bizim ulkemizde standart calisan kesime bakarsak senede en fazla iki kere tatile cikma durumu oluyor, maddiyata girersek bazilari yan şehre bile gidemiyor ne dunya turu...
Herkesin hayati farkli ayrica her evlenen maddi olarak asagi dusmuyor kimisi eş sayesinde eskisinden iyi imkanlari elde edebiliyor.
Haksız mıyım ama?
Boşanmak kolay olsa kimse mutsuz olduğu evliliği sürdürmez zaten, aldatma, şiddet filan onları ayrı tutuyorum tabii.
Tuvalet kağıdı bitiyor mesela, sen takmasan adam takmıyor yenisini.
Bu sebeple boşanır mı insan?
Ama birike birike evlilikten pişman oluyoruz işte.
Ben 6 yıldır adama çamaşır makinesi ne zaman çalıştırılırı öğretemedim. Bunun için pammık gibi adamdan boşanılır mı?
Mutfağı toplar bulaşık makinesiyle gayet uyumludur, ama çamaşır olayını algılayamadı hala. Galiba erkeğin kendini mutfakta mutlu hissetmesi olayından..
Söylenirim, sızlanırım, deşarj olurum sonra işime bakarım.
Aynen öyle.
Benim evlenme dediğim insanlar genelde şunlar oluyor; mesleği yok, kendisi çalışmıyor ya da istediği zaman çalışabileceği bir alanı yok. Şu an anne baba parasıyla geçim sağlıyor ve evlenince de eşinin maddi imkanlarına boyun eğmek zorunda. Ben bu kişiye evlenme diyorum. Çünkü evlilik demir leblebi, ne olacağı belli olmuyor.
Senin harika biri, beyaz atlı prens diye evlendiğin adam seyis çıkıyor, tutulup kalıyorsun.
Bir diğeri de sırf evlenmiş olmak için evlenmek isteyenler, yaşım geçti, geçiyor diye, etrafın baskısı sebebiyle çok da iyi tanımadan, iyi analiz etmeden, fazla sevip aşık olmadan evlenme niyeti olanlara evlenme diyorum.
Çünkü öyleyken insan iyi tanıyamıyor karşısındakini. Mutsuzluk çok büyük ihtimal oluyor.
Gerçi banane diyorum böyle boşan o zaman diyenleri okudukça da, evlen de gör dünyanın kaç bucak olduğunu diyorum ondan sonra :))
Ben fikir sorulmadikca durduk yere evlenecegim diyene şart ne olursa olsun evlenme vs diye konuşmam zaten yapacak olan yapiyor, cok yakinim olmasi lazim.
Hani burada yazip soruyorlar kendimce yaziyorum yorumluyorum ama disarda kimseye evlenme demedim, evlilik tavsiyesi vermedim ozellikle sorulmuyorsa.
Şikayet edenlere ben de boşan diyorum. Evet herseyde de boşanilmiyor, evlilik bazen de zor oluyor, farkli donemlerden gecebiliyor insanlar, ben de zaman zaman eşimden şikayetlendigim olmustur (çevreme degil) ama suan bulundugum yerden geriye bakinca evlenmeseydim demiyorum. Bunu diyip evli kalmayi anlayamaz herkes.
Sadece yanlış evlilik yaparsanız geçerli o sözMesele yaş değil canım ,evlenince dünyanın kaç bucak olduğunu görüyorsun ondan
26 yaşımda evlendim. 27de anne oldum. Şuan 28 yaşımdayım. İnsan tabiki arada sorumluluk sahibi olmadığı günleri özlüyo ama evlendiğime hiç bir zaman pişman olmadım. Doğru insanla olduğun zaman evlilik çok güzel gidiyo.Ablam yanımda şimdi eşinden boşanma aşamasında, istanbulda üniversiteden 3 arkadası var . Onlarla bulustuk . Konu bana geldi . İçlerinden en genci benim .
Hayırlı bir kısmet bulsam evlenmek istiyorum dedim . Hepsi hep bir ağızdan
Aaa evlenip ne yapacaksın bak biz evlendikte ne oldu pişmanız , bak ablana evlendi de ne oldu bosanıyor gibi şeyler söylediler . Yaşın çok genç dünyayı gez dediler ardından.
Ablam birşey demedi bu konuda .
Ya ben anlamıyorum . Bu evlilerin yanında evlilik konusu acılınca cogu evlenme pişmanız diyor .
26 küçük bir yaş mı ? Neden böyleler ?
Çok pişmanlarsa bosansınlar , Keşke öyle deseydim yüzleerine karşı . Ayıp olur diye demedim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?